06 / 05 / 2024

Emine Kondu

Emine Kondu

Konduoğlu Yapı Otomotiv Tekstil Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emine Kondu ve Aynur Kondu ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 24 Aralık'ta Sultanbeyli, Battalgazi Mahallesi, Gelen Sokak'ta kuruldu.

Emine Feyhan Yaşar Kimdir?

Emine Feyhan Yaşar kimdir? Emine Feyhan Yaşar’ın mesleği nedir? Emine Feyhan Yaşar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Bir ilimize resmen talih kuşu kondu! Yapılan yatırımın miktarı tam 2 milyar 826 milyon lira

Bir ilimize resmen tarlih kuşu kondu. İlimize yapılan yatırım miktarı toplamda 2 milyar 826 milyon lira oldu. İşte haberle ilgili tüm detaylar...

Emine Gülizar Emecan'dan Kanal İstanbul açıklaması!

CHP İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan, çılgın proje Kanal İstanbul'a ilişkin, Türkiye’ye bir çıkış bulabilmek için çalıştıklarını belirtti...

Emine Erdoğan'dan İdlib'e 57 ev bağışı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Suriye kuzeyinde göçmenlerin barındığı İdlib’te inşa edilmek üzere 57 briket ev bağışladı.

Emine Erdoğan: Akıllı, mutlu ve kültürlü şehirler inşa edilmeli!

Kartepe'de bir otelde "Şehircilik ve Mutlu Şehir" temasıyla düzenlenen Kartepe Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Akıllı, mutlu ve kültürlü şehirler inşa edilmeli" dedi.

Mardin Emine-Behçet Keleşoğlu İlkokul ve Ortaokulu açıldı!

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman,  Mardin Artuklu ilçesinde inşaatı tamamlanan, Emine-Behçet Keleşoğlu İlkokul ve Ortaokulu'nun açılışını yaptı.

Emine Erdoğan: Salda Gölü'nü layıkıyla koruyacağız!

Emine Erdoğan, Salda Gölü ziyaretinin ardından izlenimlerini sosyal medyadan paylaştı. Erdoğan, "Vatandaşlarımızın da işbirliği ile inşallah Salda Gölü'nü layıkıyla koruyacağız" dedi...

Emine Erdoğan'dan Salda Gölü kararı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 2 Eylül tarihinde Salda Gölü ve çevresinin korunmasına yönelik çalışmaları yerinde inceleyecek.

Kondu Gayrimenkul İnşaat Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kondu Gayrimenkul İnşaat Turizm Anonim Şirketi Halit Ziya Yakut tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ali Katırcıoğlu’nun mal varlığına tedbir kondu!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında Abdullah Katırcıoğlu'nun tüm mal varlığına tedbir kondu.

Emine Timur: Zordaki kadınlar için Hay Atölye’yi kurduk!

Zordaki kadınlar için Hay Atölye’yi kurduklarını ifade eden Nef Vakfı Başkanı Emine Timur, “Burada eğitim verdiğimiz 230 kadın hediyelik eşya üretiyor. Hedefimiz 1000 kadına ulaşmak. Biz yardıma değil paylaşıma odaklıyız. ” diye konuşuyor.

Afyonkarahisar Emine Erdoğan Kültür Merkezi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde kendi ismini taşıyan ilim ve kültür merkezinin açılışını yaptı.

Emine Erdoğan İlim ve Kültür Merkezi açıldı!

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, "Emine Erdoğan İlim ve Kültür Merkezi, aynı zamanda uluslararası bir Kur'an kursumuz olacak." dedi.

Emine Kondu Haberi

Emine Kondu

Konduoğlu Yapı Otomotiv Tekstil Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emine Kondu ve Aynur Kondu ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 24 Aralık'ta Sultanbeyli, Battalgazi Mahallesi, Gelen Sokak'ta kuruldu. 


Konduoğlu Yapı Otomotiv Tekstil Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A  YAPI  a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları...