01 / 05 / 2024

eminevim başkanı emin üstün

eminevim başkanı emin üstün

Afyon'da 150 milyon dolarlık termal otel, Erzurum'da ise 80 milyon dolarlık AVM yatırımında gün saydıklarını belirten Emin Evim Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün 2015 yılının vites yükseltme yılı olacağını söyledi.

FED Başkanı Powell: Enflasyon hedefi için faiz artırmaya devam edeceğiz!

ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell, enflasyonun hâlâ çok yüksek olduğunu ve gerekirse ek faiz artışı yapacaklarını ve enflasyon hedefine ulaştıklarından emin oluncaya kadar faizi yüksek seviyelerde tutacaklarını açıkladı.

Avrupa Merkez Bankası Başkanı resmen açıkladı! Euronun rotası belli oldu! Yer yerinden oynayacak

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde enflasyonda zirve görülse bile faiz kararlarında emin olduklarına dair açıklama yaptı. Euronun rotası belli oldu! Yer yerinden oynayacak!

Eminevim'in acı günü! Emin Üstün vefat etti!

Hayatını, kurucusu olduğu Elbirliği Sistemi’ne, kalkınmaya ve bu ülkenin insanlarına hizmete adayan iş adamı, müteşebbis Emin Grup Onursal Başkanı Emin Üstün, 68 yaşında hayatını kaybetti...

Eminevim, Denizli'de 70 aileye tapularını teslim etti!

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu BaşkanıEmin Üstün, Denizli'de Eminevim'in Tapu Dağıtım törenine katılarak, 70 aileye tapularını dağıttı.

Eminevim, 2017 yılında daha hızlı büyüyecek!

Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, 16 Nisan referandumu sonrasında, otomotiv, inşaat, tarım, hayvancılık ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerinin Türkiye ekonomisi gibi hızla büyüyeceğini belirtti.

Eminevim: Türkiye milli iradeye sahip çıktı!

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün gazetelerde Eminevim adına darbe karşıtı bir yazı yayınladı. İşte Emin Üstün'ün o yazısı...

Eminevim'den Silivri'ye okul müjdesi!

Eminevim, 85. Şubesini Silivri'de açtı. Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar ve Silivri ilçe Başkanı Rıfat Kutlu'nun katılımıyla gerçekleştirilen açılış töreninde, Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, Silivri'ye okul yapacaklarının sözünü verdi.

Emin Üstün, Bursalı iş adamlarıyla buluştu.

Emin Şirketler Grubu (Eminevim) Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, Bursa’da katıldığı 2 ayrı panelde, Bursalı iş adamlarıyla buluşarak, ortaklıkta yeni vizyon arayışları ve girişimcilik konusundaki bilgi ve birikimlerini aktardı.

Emin Üstün: 2015 gayrimenkul sektörünün altın yılı oldu!

Elbirliği sistemi ile dar gelirli vatandaşların ev sahibi olmasını kolaylaştıran Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün gayrimenkul sektörüne dair değerlendirmelerde bulundu.

Eminevim 2015'te yüzde 20 büyüdü!

Emlak ve gayrimenkul sektörünün altın yılı olarak kabul edilen 2015'in ilk yarısını ve sektörü değerlendiren Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, 2015'in ilk yarısında yüzde 20 büyüdüklerini ifade etti.

Eminevim 2015'in ilk yarısında yüzde 20 büyüdü!

Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, "2015'in ilk yarısında yüzde 20 büyüdük. Bugüne kadar 75 binden fazla aileyi ev ve otomobil sahibi yaptık" dedi.

Eminevim ilk yarıda yüzde 20 büyüdü!

Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, "2015 yılının ilk yarısında yüzde 20 büyüdük. Bugüne kadar 75 binden fazla aileyi ev ve otomobil sahibi yaptık" dedi.

Eminevim ayda 700 kişiyi ev sahibi yapıyor!

Bugüne kadar 75 binden fazla aileyi ev ve otomobil sahibi yapan Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, “Bize gelen vatandaş kendi ödeme planını kendisi oluşturuyor. 60 aydan 120 aya kadar vade aralığını kendisi belirliyor''dedi.

eminevim başkanı emin üstün Haberi

eminevim başkanı emin üstün

Emin Evim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, Fikirtepe'deki dönüşüm projesinde önemli bir oyuncu olarak yer aldıklarını belirtirken orada bulunan iletişim bürolarının da katkısıyla her hafta 20-30 kişiye imza attırdıklarını söyledi. 

Hak sahiplerine ulaşmak için Anadolu'nun değişik şehirlerini dolaştıklarını hatta Almanya'dakilerle de temasta olduklarını kaydeden Üstün, yeterli çoğunluğu yakalayarak en geç 2015 Martında start vereceklerini vurguladı. 


5 BİN LİRALIK TAŞINMA ÜCRETİ 

Arsa maliyetlerinin yüksek rakamlarda seyrettiğini belirten Üstün, "Bölgedeki insanlar 50 metrelik yerlerinin 50 yıldır İstan bul'da bulunduklarına değmesini isteyerek yüksek rakamlar talep ediyorlar. Bu da bölgede daha rasyonel davranmamızı gerekli kılıyor. Dönüşüm sistemimize dahil olan vatandaşları mağdur etmemek için 5 bin liraya kadar taşınma parası veriyoruz. Bin lira civarında da kira ödemesi yapmaktayız. Müteahhitlere güvenmek istiyorlar. Bu noktada bizim güvenilirliğimiz ön...