02 / 05 / 2024

Eminevim projeleri e zaman bitecek

Eminevim projeleri e zaman bitecek

Bugüne kadar 70 binin üzerinde konut teslimatı yapan Eminevim gelen talep üzerine Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projesi yapacak.

TOKİ İstanbul projeleri için düğmeye bastı! 1.000'e yakın konut geliyor! Ev sahibi olmak isteyenlere ucuz konut müjdesi!

2023'e kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etme hedefi olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın İstanbul projeleri için düğmeye basıldı. TOKİ'nin İstanbul projelerinde tarih belli oldu. İşte ayrıntılar...

Eminevim'e müşteri deneyiminde mükemmellik ödülü!

Eminevim merakla beklenen A.C.E Awards Töreni’nde Müşteri Deneyimi Mükemmellik Ödülü’nü aldı...

Kentsel dönüşümde ilçe belediyelerine destek veriyoruz!

Kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Kentsel dönüşümde ilçe belediyelerine destek veriyoruz" dedi. 

Dekar Kıyıbahçe'de 2. Etap satışları başladı! 0,64 faiz oranıyla!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştirme konusunda gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Dekar Yapı, Çekmeköy Ömerli’deki projesi Dekar Kıyıbahçe’de ilk etap teslimleri ve ikinci etap satışları başladı.

Eminevim yeni kentsel dönüşüm modelini anlattı!

Eminevim Türkiye Gayrimenkul Sektörü ve Deprem Gerçeği ile Kentsel Dönüşüm Sempozyumu İzmir’de düzenlendi. Sempozyumda Eminevim’in faizsiz finans sistemiyle gerçekleştireceği kentsel dönüşüm modelinin detayları ilk kez anlatıldı.

Şanlıurfa'da kentsel dönüşüm projeleri belirlendi!

Projeler için Urfa'ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Şanlıurfa'ya müjdeleri verdi Bakan Kurum'un Urfa'da yapılacak kentsel dönüşüm projeleri, tapu sorunlarının çözümü, Büyükşehir'e yapılacak yeni hizmet binası ile birçok yenilik hakkında açıklamalar yaptı...

Eminevim'den TEKNOFEST’e inovasyon desteği!

İstanbul’da bu yıl ikincisi gerçekleşen ve dünyanın en kapsamlı festivallerinden olan TEKNOFEST İstanbul, yerli ve milli teknolojileri buluşturdu. Eminevim, mucitleri bir çatı altında buluştu.

Eminevim’e istihdam ve ekonomiye katkı ödülü!

Eminevim, BY Protokol Dergisi Ödül Töreni'nde yılın en başarılı firması seçilerek “İstihdam ve Ülke Ekonomisine Katkı” ödülünü kazandı...

İzmir projeleri uluslararası dört ödül kazandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin; Portakal Vadisi, İzmirdeniz, Gürçeşme Doğa Parkı ve Sasalı Araştırma Enstitüsü projeleri sürdürülebilirlik dalında uluslararası dört ödülün sahibi oldu.

Çekmeköy'e millet bahçesi müjdesi!

On yıldır başarıyla Çekmeköy’de hizmet eden AK Partili Başkan Ahmet Poyraz, üçüncü dönem için hazırladığı projeleri anlattı. Poyraz, Çeymeköy'e 60 bin metrekarelik millet bahçesi müjdesi verdi.

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yeni yatırımlar yeni şehir projeleri!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye genelinde başta konut projeleri olmak üzere sanayi, ticaret, sağlık, eğitim ve diğer altyapı yatırımlarının süreceğini belirtti ve yerel yönetimde şehircilik temelinde geliştirilen ilkeleri açıkladı.

ASSAM'dan Eminevim'e ödül!

ASSAM Uluslararası İslam Birliği Kongresi, 1-2 Kasım tarihlerinde Eminevim'in de iş birliğinde gerçekleştirildi. Eminevim, programa verdiği destek nedeniyle ödül aldı. 

Eminevim projeleri e zaman bitecek Haberi

Eminevim projeleri e zaman bitecek

Emin şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, Türkiye genelinde markalı konut projesi üreten 20'nin üzerindeki firmanın şantiye kurduğu kentsel dönüşümün üssü Fikirtepe'de 3. Ada hak sahiplerinden gelen yoğun talep üzerine proje üretmeye karar verdi. 


3. ADA HALKI İSTEDİ 

Kadıköy Evlendirme Dairesi'ne 500-600 metre uzaklıkta olacak proje ofis ve konuttan oluşacak. Toplam arsa alanı ise 11.100 metrekareyi bulacak. 3. Ada hak sahipleriyle bir araya gelen Emin Şirketler grubu Başkanı Emin Üstün, "Bu zamana kadar 70 binin üzerinde teslimat yaptık ve halkımızın güvenini kazandık. 3. Ada sakinleri de bize güvenerek adalarında bizim proje üretmemizi istediler, bize geldiler. Biz de halkın bu güveniyle, Fikirtepe'de güzel bir çalışma başlattık" dedi. Üstün, şunları söyledi: "Buradaki vatandaşlarla bir araya gelip ciddi bir hazırlık yapıldı. Şimdi imzalar atılıyor. Önceliğimiz...