08 / 05 / 2024

eminevim teslim süreci

eminevim teslim süreci

Türkiye’de faizsiz Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim, BDDK uyum sürecinde günlük teslimat rekoru kırdı.

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap'ın ÇED süreci başladı!

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap'ın ÇED süreci başladı. Kura çekilişinin 28 Nisan'da yapılacağı projede dairelerin en erken 2020 yılının 2. yarısında teslim edilmesi planlanıyor..

Niğde TOKİ Konutları'nda teslim süreci başladı!

NİĞDE Belediyesi’nin TOKİ ile birlikte sürdürdüğü Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahipleri kura ile belirlenen 246 konutun anahtar teslim süreci başladı.

Bursa Prestij Optimum için ÇED süreci başladı!

Bursa Demirtaş'ta Bakyapı imzasıyla hayata geçirilen Prestij Optimum için ÇED süreci başladı. Sürecin tamamlanmasının ardından inşaatlara başlayacak olan Bakyapı, projeyi Ekim 2018'de teslim etmeyi hedefliyor.

Nevşehir Ürgüp 1. Etap Toplu Konut teslim süreci bugün sona eriyor!

Toplam 518 adet dairenin teslimlerinin yapılacağı projede teslim dönemi 1 Eylül 'de başlamıştı. Nevşehir Ürgüp 1. Etap Toplu Konut teslim süreci bugün sona eriyor.

Ortaklığın giderilmesi dava süreci!

Ortaklığın giderilmesi davası ile paylı mülkiyete sahip olan paydaşlardan her biri, paylı mülkiyeti devam ettirme yükümlülüğü bulunmadıkça, malın paylaşılmasını isteyebiliyor. Peki, ortaklığın giderilmesi dava süreci nasıl işler?

İnşaat ruhsatı alım süreci!

İnşaat ruhsatı; mücavir alanlar içerisinde ruhsata tâbi olan herhangi bir yapının inşaatına başlanabilmesi için verilen izin oluyor. Peki, inşaat ruhsatı alım süreci ne kadar sürer?

Kentsel dönüşüm kredi faiz desteği süreci!

Kentsel dönüşümde riskli binası yıkılan hak sahiplerine devlet tarafından finansal destek sağlanıyor. Peki, kentsel dönüşümde faiz desteği nasıl alınır? İşte, kentsel dönüşüm kredi faiz desteği süreci!

Körfez Tüp Geçiş projesinin ÇED süreci başladı!

Hükümetin 2011'de açıkladığı 35 İzmir projesi arasında yer alan Körfez Tüp Geçiş Projesi ile ilgili ÇED süreci başladı. Qrojeyle Körfez altından yapılacak batırma tünelle kentin iki yakası Marmaray benzeri bir sistemle birbirine bağlanacak

TOKİ sözleşme imzalama süreci!

TOKİ'ye başvurduğunuzu ve yapılan kura sonucu, size ev çıktığını düşünelim. Bu durumda, TOKİ ile nasıl bir sözleşme imzalanır? TOKİ sözleşme imzalama süreci nasıl işler? TOKİ sözleşme bedeli nedir?

Premier Kampüs Ofis'te kiralama süreci devam ediyor!

FerYapı, kiralamaların başladığı 'Premier Kampüs Ofis'i yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor. Çalışmalarda son asamaya gelinen projede teslim öncesi satışlar devam ederken, bir yandan da kiralama süreci başladı.

3 katlı tünel projesinin ÇED süreci başladı!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu, İstanbul Boğazı'nın iki yakasını metro ve karayolunun yer aldığı bir tüp geçit ile bağlayacak '3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli' projesinin Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) süreci başladı.

Ergün Turan: Çözüm süreci TOKİ'yi güçlendirdi!

Çözüm süreci, bölgede ekonomiye canlılık getirirken TOKİ’yi de güçlendirdi. TOKİ Başkanı Turan “Çözüm süreci ile oluşan bahar havası Doğu ve Güneydoğu Anadolu’daki devasa yatırımlara yansıyacak” dedi.

Dereboğazı Göleti yapım ihale süreci tamamlandı!

DSİ tarafından ihalesi yapılan ve 2014 yılı Yatırım Programında olan Osmancık Dereboğazı İçmesuyu Göleti' nin yapım ihalesi süreci tamamlandı.

eminevim teslim süreci Haberi

eminevim teslim süreci

Türkiye’de faizsiz Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim, BDDK uyum sürecine teslimat rekoruyla giriş yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; 18 Mart tarihinde gerçekleşen teslimatta Eminevim, 332 müşterisine ev ve aracını teslimini yaptı ve bu yıl günlük yapılan en yüksek teslimatı yapmış oldu Mart ayı içinde bir günde yapılan 332 teslimatla ekonomiye de 40 milyon TL seviyesinde bir katkı yapıldı.

Açıklamada görüşlerini aktaran Emin Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Musab Üstün, BDDK uyum süreci ve sonrasına hazır olduklarını belirterek, "Bir günde gerçekleştirdiğimiz teslimatla 332 adet ev ve aracı müşterilerimize teslim ettik. 160’ı ev ve 172’si araç olmak üzere toplam 332 teslimatla ülkemizin ekonomisine 40 milyon TL değerinde nakit girişi sağladık." ifadelerine yer verdi.

Üstün, teslimatlarda başarılı performansa bu...