06 / 05 / 2024

Eminevim Trabzon tapuları

Eminevim Trabzon tapuları

Yalı Park Otel'de düzenlenen organizasyonda 38 aile tapusunu teslim aldı. Ailelerin yanı sıra programa katılan davetliler arasından yapılan sürpriz hediye çekilişiyle pek çok aile bir birinden güzel hediyeler kazandı.

Eminevim Afyonkarahisar'da tapu teslim töreni yaptı!

Afyonkarahisar'da Eminevim'in El Birliği Sistemi'ne katılan aileler tapularına kavuştu.

Trabzon'da vergisini ödemeyenlerin tapularına haciz!

Trabzon Ortahisar Belediyesi tarafından paylaşılan verilere göre, uyarılara rağmen emlak vergisini ödememekte direnen vatandaşların tapularına, tapuda haciz koyuldu.

Eminevim yine yüzleri güldürdü!

Eminevim, Karadeniz Ereğli'de düzenlediği program ile 60 ailenin tapularını teslim etti. Eminevim yine yüzleri güldürdü. 

Trabzon Of'ta o tapular iptal edildi!

Kadastro çalışmaları başlatılan Trabzon Of'ta yer alan  Bölümlü Köyü'nün bazı sakinlerinin hazineye kaydedilen arazilerine ait tapular iptal edildi...

Eminevim 100 aileye 23 Mart'ta tapu verecek!

Eminevim, müşterileri ile Bursa'da buluşmaya hazırlanıyor. Eminevim 100 aileye tapularını teslim edecek.

Eminevim, Denizli'de 70 aileye tapularını teslim etti!

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu BaşkanıEmin Üstün, Denizli'de Eminevim'in Tapu Dağıtım törenine katılarak, 70 aileye tapularını dağıttı.

Eminevim Konya'da 132 aileye tapularını dağıttı!

Emin Üstün, Konya'da Eminevim'in Tapu Dağıtım törenine katılarak, 132 aileye tapularını dağıttı.Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Üstün toplamda 113 bin 113 telimat gerçekleştirdiklerini belirterek; “Her geçen gün hedeflerimizin üzerine koyarak devam ediyoruz,” dedi..

Eminevim 100 aileye tapularını dağıttı!

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Ankara'da Eminevim'in Tapu Dağıtım törenine katılım gösterdi ve 100 aileye tağu dağıtımı gerçekleştirildi. 

Eminevim 35 bin kişiyi ev sahibi yaptı!

25 yıldır insanlarımızın faizsiz ev sahibi olmasını sağlayan Eminevim, gerçekleştirdiği törenle ailelere tapularını teslim etti. Emin Şirketler Grubu Avrupa Yakası Bölge Müdürü Mustafa Şahin tapu teslim törende konuşma yaptı.

Eminevim Balıkesir’de 118 aileye tapularını teslim etti!

24 yıldır insanlarımızın faizsiz ev sahibi olmasını sağlayan Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim Balıkesir’de gerçekleştirdiği tapu teslim töreniyle ailelere tapularını teslim etti.

Eminevim Elazığlı ailelere tapularını teslim etti!

24 yıldır insanlarımızın faizsiz ev sahibi olmasını sağlayan Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim Elazığ’da gerçekleştirdiği tapu teslim töreniyle Elazığlı ailelere tapularını teslim etti.

Eminevim Kayseri'de 100 aileye daha tapularını teslim etti!

Eminevim 100 aileyi ev sahibi yaptı Kayseri'de Eminevim tarafından düzenlenen Tapu Teslim Töreni ile 100 aile daha tapularına kavuştu...

Eminevim Kayseri'de 100 aileye tapularını dağıttı!

KAYSERİ'DE Eminevim tarafından düzenlenen Tapu Teslim Töreni ile beraber 100 aile sahibi oldukları evlerin tapularını aldı. Düzenlenen törene, Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, yöneticiler,800 aile katıldı.

Eminevim Trabzon tapuları Haberi

Eminevim Trabzon tapuları

Organizasyona 450 davetlinin yanında, Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Büşra Üstün, Emin Şirketler Grubu Satış Müdürü Sezai Gök ve bölge yöneticileri katıldı. 


23 YILDIR HİZMET EDİYORUZ 

Emin Şirketler Grubu Satış Müdürü Sezai Gök. 23 yıldır hayalleri gerçekleştirdiklerini belirterek. 

"Bu salonda bulunanlar büyük bir aile. Ben de bu ailenin bireyi olarak sizlerle beraber olmaktan 20 yıla yakın süredir size hizmet etmekten büyük memnuniyet duyuyorum. Geçmişte olduğu gibi bugünün Türkiye'sinde de ev almak çok zor. 

Peşin parası olan aileler ev sahibi olurken peşin parası olmayan aileler ya banka kredisi kullanmak zorunda kalıyorlar ya da ev alma hayalini sadece kurmak zorunda kalıyorlar. 


EL BİRLİĞİ İLE EV ALMAK KOLAYLAŞIYOR 

İşte biz Eminevim olarak El Birliği sistemiyle, yardımlaşma sistemiyle ev alma zorluğunun üstesinden geliyoruz. 23 yıldan bu yana tüm...