27 / 04 / 2024

Eminönü yeni park

Eminönü yeni park

Eminönü ' nde Yeni Cami ile Mısır Çarşısı arasında kalan alan temizlenerek parka dönüştürüldü. Fatih Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla, bölge yepyeni bir dinlenme alanına kavuştu...

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı 3 gün sonra açılıyor!

İstanbul halkının uzun süredir beklediği  Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı için geri sayım başladı. Yeni tramvay hattı 1 Ocak'ta hizmete açılacak. 

Eminönü Yeni Camii'nin restorasyonu 2 yıldır tamamlanamadı!

İstanbul'un 355 yıldır simgeleri arasında bulunan Eminönü'ndeki Yeni Camii'nin restorasyon çalışmaları iki yıldır tamamlanmayı bekliyor. 

Eminönü balıkçıları için yeni karar!

Eminönü’ndeki tarihi balıkçıların tahliyesine ilişkin davada mahkeme, 3 nolu tarihi balıkçı teknesinin kira sözleşmesinin hala devam ettiğine hükmederek, tahliye kararının durdurulması için karar verdi.

Mahkemeden Eminönü'ndeki balık ekmek satan tekneler için yeni karar!

Tarihi Eminönü Turizm Balık Ekmek Kooperatifi'nin başvurusu üzerine Mahkeme yürütmeyi durdurma kararı verdi...

Eminönü’ndeki balıkçı esnafından İBB'ye dava!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Eminönü’nde balık ekmek satan iş yerlerinin boşaltılması için ihtarname göndermişti, şimdi konuyla ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı.

Eminönü’ndeki balık ekmek satan iş yerleri boşaltılacak!

İBB Eminönü’nde balık ekmek satan iş yerlerinin boşaltılması için ihtarname gönderdi. Kiracılara gönderilen yazılarda boşaltılan yerlerin yerine yeni kiracıların alınmayacağı ifade edildi.

Bursa'da ilk yarıda 8 yeni park hizmete açıldı!

Bursa'nın yeşilini Nilüfer'de yeniden canlandırmayı hedefleyen Nilüfer Belediyesi, 2018 yılının ilk yarısında birçok yeni parkı, vatandaşların hizmetine sundu... 

İşte Apple’ın yeni kampüsü Apple Park!

Sabah Gazetesi yazarlarından Timur SIRT, uçan daireye benzeyen tasarımı ve dünyanın en büyük güneş panelleriyle Apple’ın yeni kampüsü Apple Park'ı anlattı.

İzmir Bornova'ya 5 dönümlük yeni park!

İzmir Büyükşehir Belediyesi kente modern semt parkları kazandırmaya devam ediyor. Bornova Rafet Paşa Mahallesi'nde yapımına başlanan 5 dönümlük yeni parkın bölgeye değer katması bekleniyor

Pendik Belediyesi'nden 2016'da 9 yeni park!

Yayalar ve Güzelyalı Mahalleleri yeni yıla yeni parklarla girdi. 1.750 metrekarelik Yayalar Akın Sokak Parkı ile 266 metrekarelik Güzelyalı Yücel Sokak Parkının tamamlanmasıyla 2016 yılında hizmete kazandırılan park sayısı 9 oldu.

İzmit Şirintepe'ye yeni park!

Şimdiye kadar 200'den fazla yeni parkın yapıldığı İzmit’teki park seferberliği devam ediyor. İzmit Belediyesi tarafından Şirintepe Mahallesi’ne yeni bir park yapılıyor.

Beylikdüzü'ne 4 yeni park geliyor!

Beylikdüzü Belediyesi, vatandaşın dinlenebileceği, keyifli zaman geçirebileceği alanları arttırmaya devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü 4 mahallede 4 adet yeni parkın yapımına iki parkın da revizesine başladı.

Eminönü'ndeki Yeni Cami'deki restorasyonda son durum!

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, restorasyonuna başlanan Eminönü'ndeki Yeni Cami'de incelemelerde bulunarak, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Eminönü yeni park Haberi

Eminönü yeni park

Eminönü'nde Yeni Cami ile Mısır Çarşısı arasında kalan alan temizlenerek parka dönüştürüldü. Fatih Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla, bölge yepyeni bir dinlenme alanına kavuştu. Park çevresinde düzenleme yapılacak yollarla birlikte 5 bin 400 metrekare kullanım alanına sahip. Parkta, birbirinden farklı ışık ve su oyunları içeren orta süs havuzu, su duvarları, gölgelikli oturma ve dinlenme alanları, yeşil alanlar, kafeterya ve fonksiyonel yer altı lavabosu bulunuyor.



Mustafa Kaya/Sabah...