04 / 05 / 2024

Emirgan Huqqa

Emirgan Huqqa

İşadamı Cihan Kamer’in sahibi olduğu alkolsüz eğlence mekanı Huqqa, yeni şubesi için Boğaziçi İmar Yasası’na aykırı olarak inşaat çalışması başlattı.

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan 1,6 milyar TL'lik villa açıklaması! İmamoğlu İnşaat'a ait! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Sarıyer Emirgan’da yaklaşık 1,6 milyar TL değerinde 3 villasının olduğu ve bu villaları mal beyanında göstermediğine yönelik çıkan iddialarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kuzguncuk ve Beylerbeyi'nin Anadolu Yakası'nda eşi yok! Konut yatırımcıları her zaman kazanır!

Gayrimenkul Danışmanı Çağlar Oktar ve Füsun Alyakut; İstanbul'da Avrupa yakası için Bebek-Emirgan-Yeniköy nasıl değerliyse, Anadolu yakası için de Beylerbeyi-Kuzguncuk'un aynı öneme sahip olduğunu belirterek yatırımcıların her zaman kazançlı çıkacaklarını belirtti.

Emirgan Vip Emlak Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emirgan Vip Emlak Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile MHD Alı Khaled tarafından kuruldu.

Şerifler Yalısı'nın arsası satışa sunuldu! 

İstanbul Emirgan'da yer alan Şerifler Yalısı, arsasının bir bölümünün satışa sunulmasıyla gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Emirgan Vip Emlak Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emirgan Vip Emlak Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Alı Khaled tarafından kuruldu.

Atakoru Emirgan 10 yıllığına kiraya verilecek!

İstanbul İli Sarıyer Belediye Başkanlığı, İstinye Mahallesi'nde yer alan Atakoru Emirgan'ı 10 yıllığına kiraya verecek.

Şahenklerin malikanesine getir.com'un kurucusu talip!

Deniz Şahenk'in Emirgan'daki malikanesine getircom'un sahibi Nazım Salur ve eşi Özlem Salur çifti talip.

Juma Gayrimenkul İnşaat Sanat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Emirgan Şubesi açıldı!

Juma Gayrimenkul İnşaat Sanat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Emirgan Şubesi 3 milyon TL yatırım bedeli ile Ahmet Kemal Ersu tarafından açıldı.

Necla Nazır'ın dolandırıcılık davasına takipsizlik kararı!

Oyuncu Necla Nazır geçtiğimiz aylarda Emirgan'daki evini satışa çıkarmıştı. Nazır, emlakçının sahte sözleşme hazırladığını öne sürerek emlakçı hakkında şikayetçi oldu. Fakat sahte bir şekilde hazırlanan belgeler savcılığa teslim edilimeyince dosya kapandı.

Emirgan Korusu ve Abbasağa Parkı’nın koruma statüsü değişti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Beşiktaş’taki Abbasağa Parkı’nı ve Sarıyer’deki Emirgan Korusu’nu “Doğal Sit-Nitelikli Doğal Koruma Alanı” şeklinde tescilledi. Bu statüye sahip alanlarda; kamp ünitesi, bungalov, günübirlik tesis, büfe, iskele gibi yapılara izin veriliyor.

Melisa Şenolsun, Umut Evirgen'in Emirgan’daki lüks evine taşındı!

Birkaç aydır beraberlik yaşayan Umut Evirgen ile Melisa Şenolsun, beraber yaşamaya karar verdi. Moda’da oturan güzel oyuncu, Evirgen'in Emirgan’da bulunan lüks evine taşındı. 

Metin Şentürk, villlasını İranlı fenomen Nili Afshar'a kiraladı!

Metin Şentürk, Emirgan'daki villasını İranlı fenomen Nili Afshar'a kiraladı...

Emirgan Apartments by Seba güncel fiyat listesi!

Emirgan Apartments by Seba güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Emirgan Apartments by Seba güncel fiyat listesi ve Emirgan Apartments by Seba proje detayları...

Emirgan Huqqa Haberi

Emirgan Huqqa

Cihan Kamer'in sahibi olduğu alkolsüz eğlence mekanı Huqqa, yeni şubesi için Boğaziçi İmar Yasası'na aykırı olarak inşaat çalışması başlattı. Mekanın tüm cephesi değiştirildi, ağaçlar kesildi. 


Emirgan'daki tadilat, İstanbul Boğaziçi İmar Yasası'na aykırı olduğu iddiasıyla tartışma yarattı. İktidara yakın işadamı Cihan Kamer'in Huqqa'sı, yeni mekan için ‘basit tadilat' diyerek ‘inşaat'a başladı. Dükkanına tente için bile izin alamayan komşu esnaf ise tepkili.


TADİLAT İNŞAATA DÖNÜŞTÜ


Boğaz manzaralı eski Mehtap Kafe bir süre önce el değiştirerek yeme içme sektörüne “muhafazakarların Reina”sı olarak bilinen Huqqa ile giren Kamer'e geçti. ‘Huqqa' adıyla işletmeye açılacak mekanda, ‘basit tadilat' adıyla çalışma başlatıldı. Tadilat inşaata dönüştü.


Emirgan Korusu'nun girişinde yer alan mekanın tüm cephesi değiştirildi, açık alan olarak kullanılan bölüm kapalı hale getirildi, parselin etrafını yüksek duvarlar ile çevirmek için mekanın bahçesine malzemeler...