28 / 07 / 2024

emirgan mehtap kafe satıldı mı

emirgan mehtap kafe satıldı mı

İşadamı Cihan Kamer’in sahibi olduğu alkolsüz eğlence mekanı Huqqa, yeni şubesi için Boğaziçi İmar Yasası’na aykırı olarak inşaat çalışması başlattı.

Nice Kafe Bar Gıda Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nice Kafe Bar Gıda Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Fuat Kulaksızoğlu tarafından kuruldu.

Juma Gayrimenkul İnşaat Sanat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Emirgan Şubesi açıldı!

Juma Gayrimenkul İnşaat Sanat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Emirgan Şubesi 3 milyon TL yatırım bedeli ile Ahmet Kemal Ersu tarafından açıldı.

Kediköy Kafe Bar Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kediköy Kafe Bar Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  10  bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Kaya tarafından kuruldu.

Volim Türkü Evi Kafe Bar Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Volim Türkü Evi Kafe Bar Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  100  bin TL sermaye bedeli  ile İlkkan Gökdemir tarafından kuruldu.

Peron Kafe Gıda Tekstil Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Peron Kafe Gıda Tekstil Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kural tarafından kuruldu.

Ortaköy Bba Gayrimenkul Restoran Kafe İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortaköy Bba Gayrimenkul Restoran Kafe İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Bora Aydın tarafından kuruldu.

Kafe ve lokantalara ciro kaybı desteği başvuru süreci başladı!

Kafe ve lokanta gibi yiyecek ve içecek işletmelerine "ciro kaybı desteği" için başvuru süreci başladı.

Keskinay Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Kafe İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskinay Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Kafe İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Keskin tarafından kuruldu.

Emirgan Korusu ve Abbasağa Parkı’nın koruma statüsü değişti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Beşiktaş’taki Abbasağa Parkı’nı ve Sarıyer’deki Emirgan Korusu’nu “Doğal Sit-Nitelikli Doğal Koruma Alanı” şeklinde tescilledi. Bu statüye sahip alanlarda; kamp ünitesi, bungalov, günübirlik tesis, büfe, iskele gibi yapılara izin veriliyor.

Melisa Şenolsun, Umut Evirgen'in Emirgan’daki lüks evine taşındı!

Birkaç aydır beraberlik yaşayan Umut Evirgen ile Melisa Şenolsun, beraber yaşamaya karar verdi. Moda’da oturan güzel oyuncu, Evirgen'in Emirgan’da bulunan lüks evine taşındı. 

Agora Konaklama Ve Kafe Restoran Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Agora Konaklama Ve Kafe Restoran Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İsa Gönülcan tarafından kuruldu.

Meryem Uzerli Berlin'de kafe açtı!

Güzel oyuncu Meryem Uzerli, Berlin’de kafe açtı. Uzerli pandemi sebebiyle sade bir kutlama yaptı...

Meryem Uzerli Berlin'de kafe açıyor!

Oyuncu Meryem Uzerli, senelerdir hayalini kurduğu kafe projesini hayata geçiriyor. İki mekan açacak olan güzel oyuncu, markasını dünyaya taşımak istiyor

emirgan mehtap kafe satıldı mı Haberi

emirgan mehtap kafe satıldı mı

Cihan Kamer'in sahibi olduğu alkolsüz eğlence mekanı Huqqa, yeni şubesi için Boğaziçi İmar Yasası'na aykırı olarak inşaat çalışması başlattı. Mekanın tüm cephesi değiştirildi, ağaçlar kesildi. 


Emirgan'daki tadilat, İstanbul Boğaziçi İmar Yasası'na aykırı olduğu iddiasıyla tartışma yarattı. İktidara yakın işadamı Cihan Kamer'in Huqqa'sı, yeni mekan için ‘basit tadilat' diyerek ‘inşaat'a başladı. Dükkanına tente için bile izin alamayan komşu esnaf ise tepkili.


TADİLAT İNŞAATA DÖNÜŞTÜ


Boğaz manzaralı eski Mehtap Kafe bir süre önce el değiştirerek yeme içme sektörüne “muhafazakarların Reina”sı olarak bilinen Huqqa ile giren Kamer'e geçti. ‘Huqqa' adıyla işletmeye açılacak mekanda, ‘basit tadilat' adıyla çalışma başlatıldı. Tadilat inşaata dönüştü.


Emirgan Korusu'nun girişinde yer alan mekanın tüm cephesi değiştirildi, açık alan olarak kullanılan bölüm kapalı hale getirildi, parselin etrafını yüksek duvarlar ile çevirmek için mekanın bahçesine malzemeler...