05 / 05 / 2024

Emirhan Bahriyeli

Emirhan Bahriyeli

Elephant Unıon Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Emirhan Bahriyeli tarafından 100 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Beyoğlu, Lüleci Hendek Caddesi, Hacimimi Külhani Sokak'ta kuruldu.

Adress Dikilitaş'ta yüzde 50 peşin 20 ay vade avantajıyla!

Ruby Group tarafından Beşiktaş Dikilitaş Mahallesi, Emirhan caddesinde yükselen Adress Dikilitaş'ta yüzde 50 peşin 20 ay vade avantajıyla satışlar devam ediyor. Peki Adress Dikilitaş'ta konut fiyatları ne kadar, hangi tip konutlar yer alıyor? İşte detaylar...

İkizler Hazır Beton İnşaat Emlak Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Hazır Beton İnşaat Emlak Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile M. Emirhan Köstek tarafından kuruldu.

Hanka İnşaat Elektrik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanka İnşaat Elektrik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Karaca tarafından kuruldu.

Wayout Turizm İnşaat İşletme Ve Yatırım Limited Şirketi Kuruldu!

Wayout Turizm İnşaat İşletme Ve Yatırım Limited Şirketi Sarıyer’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Emirhan Kılıç tarafından kuruldu.

Torun Proje Yapı İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Torun Proje Yapı İnşaat Limited Şirketi Şişli’de 400.000,00 TL sermaye bedeli ile Emirhan Yiğit Torun tarafından kuruldu.

Archexpome Mimarlık Reklam İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Archexpome Mimarlık Reklam İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emirhan Ateş ve Zeren Uysalar ortaklığında kuruldu.

Tiny Mahal Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tiny Mahal Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emirhan Efe Arslan tarafından kuruldu.

Salman Konut Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salman Konut Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Salman ve Emrah Salman ortaklığında kuruldu.

Poyraz-Emirhan İnşaat Emlak Hizmet Nakliyat Gıda Madencilik Turizm Sanayi'nin merkez nakli yapıldı!

Poyraz-Emirhan İnşaat Emlak Hizmet Nakliyat Gıda Madencilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Poyraz-Emirhan İnşaat Emlak Hizmet Nakliyat Gıda Madencilik Turizm Sanayi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı. 

Karakardeş İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakardeş İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Kara ve Emrah Kara ortaklığında kuruldu.

Msb Otelcilik İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msb Otelcilik İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Bektaş tarafından kuruldu.

Yüsra Hafriyat İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüsra Hafriyat İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Tatar tarafından kuruldu.

Emirhan Matbaa İnşaat Mobilya Kırtasiye Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Emirhan Matbaa İnşaat Mobilya Kırtasiye Ürünleri Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Selim Emirhan tarafından kuruldu.

Emirhan Bahriyeli Haberi

Emirhan Bahriyeli

Elephant Unıon Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Emirhan Bahriyeli tarafından 100 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Beyoğlu, Lüleci Hendek Caddesi, Hacimimi Külhani Sokak'ta kuruldu. 


Elephant Unıon Turizm ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. b. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. c. Şirket her türlü bilardo salonu, kahvehane, kafe, çay bahçeleri açar, kiralar, kiraya verir ve işletmesini yapar. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni...