27 / 04 / 2024

EMITT Fuarına hangi şehirler katılacak

EMITT Fuarına hangi şehirler katılacak

Bursa'nın büyük bir 'şehir markası' olmasını hedefleyen Bursa Valiliği EM ITT Fuarı'na çıkarma yapıyor. Bursa, 330 metrekarelik dev bir stantla turizmcilere tanıtılacak...

Bülent Kocabaş, EMİTT Fuarı'na katıldı!

GAZİPAŞA Turizm Derneği Başkanı Bülent Kocabaş, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) açılışına katıldı. Kocabaş, “Hepimiz bir olup tüm yetkililerle birlikte Gazipaşa’yı turizmde hak ettiği yere getirmeliyiz” dedi.

Batman 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat-EMITT fuarına hazır!

Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü, 28-31 Ocak 2016 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat -EMITT fuarına hazır.

Adıyaman Emitt Fuarı'na hazırlanıyor!

Adıyaman, dünyanın en prestijli turizm fuarlarından birisi olan ve illerin turizm potansiyellerini sergiledikleri Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katılıyor.

Ege Vitrifiye, CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak!

Dünya’nın en büyük seramik fuarı olarak nitelendirilen CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak olan Ege Vitrifiye yeni ürünleri ile iddialı.

Ege Vitrifiye CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak!

Dünya’nın en büyük seramik fuarı olarak nitelendirilen CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak olan Ege Vitrifiye yeni ürünleri ile iddialı.

CNR Emlak Fuarı'na 5 bin yatırımcının katılması bekleniyor!

Emlak sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer alacağı 'CNR Emlak 2015 Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na 5 bin yatırımcının katılması bekleniyor.

Yalova Gayrimenkul Fuarı'na hangi firmanlar katıldı?

Yalova Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi olaylı şekilde başladı. Fuar daha başlamadan yaşanan silahlı saldırıda 2 kişi yaralanınca, hareketlilik yerini durağanlığa bıraktı.

Araplar yatırım için EXPO Emlak Fuarı'na geliyor!

Araplar yatırım için geliyor Orta Doğu ülkelerinden büyük gruplar ve gayrimenkul fonları, Türkiye ye yatırım için CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenecek Emlak Fuarı'na geliyor.

Orta Doğu ülkeleri yatırım için CNR Emlak 2015 Fuarı'na gelecek!

Orta Doğu ülkelerinden büyük gruplar ve gayrimenkul fonları, Türkiye 'ye yatırım için CNR Emlak 2015 Fuarı'na gelecek.

İMMİB Yapı Malzemeleri, Bauma Conexpo Afrika fuarına katılacak!

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi bu kapsamda 15-18 Eylül 2015 tarihleri arasında Güney Afrika'nın Johannesburg şehrinde düzenlenecek olan "BAUMA CONEXPO AFRİKA 2015" fuarına ilk kez milli katılım gerçekleştirecek.

Çilek Mobilya Dubai Index Fuarı'na katıldı!

Çilek, Dubai Index Fuarı'nda yenilikçi ve tematik ürünlerini ziyaretçileriyle buluşturdu. Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, mobilya sektörünün performansının ve ihracat gücünün sergilendiği Dubai Index Fuarı'na katıldı.

Kartal Belediyesi Konya İnşaat Fuarı'na katıldı!

Kartal Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği'nin Konya Büyükşehir Belediyesi ve TÜYAP Fuarcılık A.Ş. işbirliği ile düzenlediği 12. Konya İnşaat Fuarı 'na katıldı.

Arsa davalarına hangi mahkeme bakar?

Arsa davalarının hangi mahkemede açılacağı, dava konusuna göre değişiyor. Peki, arsa davalarına hangi mahkeme bakar? Sulh Hukuk Mahkemesi mi? Asliye Hukuk Mahkemesi mi? İşte yanıtı..

EMITT Fuarına hangi şehirler katılacak Haberi

EMITT Fuarına hangi şehirler katılacak

Bursa'nın büyük bir 'şehir markası' olmasını hedefleyen Bursa Valiliği EMITT Fuarı'na çıkarma yapıyor. Bursa, 330 metrekarelik dev bir stantla turizmcilere tanıtılacak. 

BURSA, EMITT 2015'te 'İnsanlığın Ortak Mirası Bursa' temasıyla tanıtılacak. UNESCO Dünya Kültür Mirası üstesine giren değerleriyle Avrupa Tarihi Termal Kentler Birliği'ne (EHHTA) Türkiye'den kabul edilen ilk ve tek üye olmasıyla Bursa EMITT'te adından çokça söz ettirecek. 330 metrekarelik Bursa stantı Holl 8/B'de. 


Fuara da katılacak olan Bursa Valisi Münir Karaloğlu, turizmin 21. yüzyılda beşeri faaliyetlerin en önemlisi haline geldiğini, ülkelerin ve şehirlerin marka değerinin test edildiği bir mecraya dönüştüğünü beürterek "Turizm hepimiz için, ülkemizin, şehirlerimizin marka değerinin test edildiği bir platforma dönüştü. Dolayısıyla, her şehir markalaşıyor. Bursa büyük medeniyetlerin varisi. Antikite, Roma, Bizans, Selçuklu ve Osmanlı'nın büyüdüğü topraklar. Bütün insanlığa...