19 / 07 / 2024

emlak bloğu yazmak

emlak bloğu yazmak

Blog yazmak başlı başına son derece önemli bir faaliyettir. Birilerinin bildiklerini paylaşması ile sayısız insan bundan faydalanabilir. Bu durum her konuda, her alanda geçerlidir.

Dışişleri Vakfı'nın kurulması Meclis'te: Rent a car ve emlak komisyonculuğu eleştirileri geldi! 

Dışişleri Teşkilatını Güçlendirme Vakfı'nın kurulmasını düzenleyen kanun teklifinin Meclis'e sunulduğu belirtildi. Söz konusu vakıf için Rent a car ve emlak komisyonculuğu eleştirileri yapıldı. İşte ayrıntılar..

İstanbul Milli Emlak Memurluğu 1934'te 2 taksitle gayrimenkul satıyormuş!

Hazineye ait taşınmazların yönetimini sağlayan Milli Emlak, 1934 yılında gazetede İstanbul'daki gayrimenkul için satış ilanı vermiş...

Sinpaş Boulevard Çankaya Manzara Bloğu satışta! Kasım ayına özel 3 milyon 800 bin TL indirim fırsatı!

Sinpaş Boulevard Çankaya Manzara Bloğu'nun satışları başladı. Projede Kasım ayına özel olarak 3 milyon 800 bin TL indirim imkanı sağlanıyor.

Halk GYO, İFM Halk Ofis Kuleleri A Bloğu Halk Bankası'na kiraya verdi!

Halk GYO, İFM Halk Ofis Kuleleri A Bloğu Halk Bankası'na kiraya verdi ve 2 senelik kira bedeli peşin olarak alındı. 

Nurol Life D Ofis bloğu 40.8 milyon TL'ye satıldı!

Nurol GYO'nun  portföyünde bulunan Nurol Life projesindeki bağımsız bloklardan D Ofis bloğunun, bir bütün olarak satışı gerçekleşti. Taşınmazın değeri 40 milyon 829 bin TL olarak belirtildi.   

Köy Zekeriyaköy'ün kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Köy Zekeriyaköy), 1791 Ada 2 Parsel 38 Nolu Apartman Bloğu ile Bu Bloğa Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi geçici kabulü yapıldı.

İşte BAE şeyhinin Londra’daki 5.5 milyar sterlinlik gizli emlak imparatorluğu!

Birleşik Arap Emirlikleri lideri Şeyh Halife bin Zayid Al Nahyan'ın Londra'daki 170 adetlik emlak imparatorluğunun değerinin 5,5 milyar sterlin olduğu belirlendi. Belgelerde, şeyhin toplamda 1000 kiracıdan yıllık 160 milyon sterlin kira geliri kazandığı ortaya çıktı.

Emlakçılık yetki belgesiyle emlak dolandırıcılığına son!

Emlak Profesyonelleri Derneği (The Turkish Property Professionals-TTPP) Başkanı Dr. Yakup Uslu, emlakçılık yetki belgesi düzenlemesi ile emlak dolandırıcılığının minimuma ineceğini, artık sadece işi emlak pazarlama olan şirketlerin emlak komisyonculuğu yapabileceklerini belirtti...

Faizlerin düşmesiyle emlak fiyatları uçtu!

Kamu bankaları konut kredisi faizini azalttı ancak emlak fiyatlarını yükseltti. Talep artışıyla birlikte yüzde 25’e varan fiyat artışları vatandaşı mağdur etti. Ev alma hayali kuranlar, mağduriyet yaşadı.

Rıfat Esed, Suriye devlet fonlarını kullanarak emlak imparatorluğu kurmakla suçlanıyor!

Beşşar Esed’in amcası Hama ve Tedmür Kasabı olarak anılan Rıfat Esed, Suriye devlet fonlarını yasa dışı yollardan kullanarak emlak imparatorluğu kurmakla suçlanıyor.

Torunlar GYO Mall Of İstanbul Ofis Bloğu değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Mall Of İstanbul Projesi bünyesindeki Ofis Bloğu'nun değerleme raporu yayınlandı...

Büyükyalı Fendi Casa bloğu teslim tarihi!

Büyükyalı Fendi Casa bloğu teslim tarihi haberimizde yer alıyor. Projenin teslimleri Eylül 2019'da yapılacak.

Zeytinburnu Büyükyalı Fendi Casa bloğu fiyat!

Zeytinburnu Büyükyalı Fendi Casa bloğu fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 1.500 adet konut bulunuyor.

emlak bloğu yazmak Haberi

emlak bloğu yazmak

Blog yazmak başlı başına son derece önemli bir faaliyettir. Birilerinin bildiklerini paylaşması ile sayısız insan bundan faydalanabilir. Bu durum her konuda, her alanda geçerlidir. Emlak konusuna gelecek olursak, emlak işi kurmak özellikle gençlerin ilgi gösterdiği bir fikirdir. Kendi işinin sahibi olmak, iş kurmak, para kazanmak isteyenler için önemli bir fırsattır aynı zamanda. Ancak birilerinin tecrübelerinden faydalanarak bu işe girişmek son derece önemlidir. Yeni kurulan işin sağlam adımlar ile ilerleyebilmesi, ayakta kalabilmesi, tecrübelerden faydalanılması ile mümkün olmaktadır. Emlak sektöründe kurulacak olan bir işin kuruluş aşamasından son aşamasına kadar, reklam stratejilerinden işlemlerin tamamlanması sürecine kadar her konu ayrı ayrı pek çok detay içermektedir. Dolayısıyla sık sık yardıma ihtiyaç duyulacaktır. Birilerinin Blog yazarak, ihtiyacınız olan bilgileri paylaşmış olması ise zor anınızda adeta...