27 / 04 / 2024

emlak çadırı Merkez Kayaşehir AVM

emlak çadırı Merkez Kayaşehir AVM

Emlak Çadırı ev fiyatları 99 bin TL’den başlangıç gösteriyor. İlgi Yönetim imzasıyla hayata geçirilen Emlak Çadırı projesinde konut, ofis ve dükkanlar hemen teslim ediliyor.

Emlak Çadırı fiyatları ne kadar?

31 Mayıs Pazar günü 220 adet dairenin, 10 adet dükkanın ve 10 adet VIP ofisin satışa sunulacağı Emlak Çadırı projesi İlgi Yönetim imzası taşıyor. Peki Emlak Çadırı fiyatları ne kadar?

Emlak Konut GYO Merkez Ankara'da konut sayısı değişti! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Merkez Ankara projesinde konut satışı değişti. İşte Emlak Konut GYO Merkez Ankara projesinin tüm detayları...

İnotem İnşaat Otomobil Elektrik Emlak Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

İnotem İnşaat Otomobil Elektrik Emlak Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İnotem İnşaat Otomobil Elektrik Emlak Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Avrupa Merkez Bankası'ndan emlak sektörü açıklaması! İşte sektördeki riskler...

Avrupa Merkez Bankası (AMB) tarafından koronavirüs pandemisinde yüksek fiyatlarla daha çok borçlanılması sebebiyle emlak sektörünün Euro Bölgesi bankalarında önem arz eden bir "güvenlik açığı" olduğunun altı çizildi.

Tepe Emlak Yatırım kiralama yatırımlarında hız kesmiyor!

Tepe Emlak Yatırım, son 1 yıl içinde İş GYO adına Ege Perla’nın yönetimi, İş Portföy Yatırım adına Manzara Adalar ve ayrıca İDO İstanbul Deniz Otobüsleri terminal ve gemilerindeki ticari alanlarının kiralanmasını da hizmet ağına ekledi.

Notem İnşaat Emlak Yatırım Danışmanlığı Turizm Ve Ticaret Pazarlama Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Notem İnşaat Emlak Yatırım Danışmanlığı Turizm Ve Ticaret Pazarlama Limited Şirketi'nin merkez naklı gerçekleştirildi. Notem İnşaat Emlak Yatırım Danışmanlığı Turizm Ve Ticaret Pazarlama Limited Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Rihanna emlak yatırımlarıyla zengin oluyor!

Rihanna, Forbes'un kendi girişimleriyle zengin olan kadınlar listesine adını yazdırdı. Emlak yatırımlarıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı, kiraya verdiği malikanesinden ayda 16 bin 500 dolar gelir elde ediyor.

Bandırma emlak yatırımcılarının ilgisini çekiyor!

Balıkesir'in Bandırma ilçesi son zamanlarda emlak yatırımlarıyla Türkiye'de adından söz ettiriyor.

Bydoping'ten emlak sektöründe kazandıran mobil uygulama!

Bytech Bilgi Teknolojileri, Mobil Broker adıyla faaliyet gösteren bir uygulama geliştirdi. Uygulamada, ek gelir ihtiyacı olan insanlara komisyon hareketinin olduğu emlak sektöründen çözüm sunuluyor, kazanç sağlama imkanı veriliyor...

Emlak sektörü canlanacak!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, konut kredilerinde yaşanan düşüşle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kaan, ''Konut kredilerine rekor düzeyde başvurunun gelmesi, emlak sektöründe canlanma olacağını göstermektedir'' diye konuştu. 

TÜGEM, emlak sektörünün gelişmesine öncülük edecek!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği, kısa adıyla TÜGEM, emlak sektörünün vizyonuna ve gelişmesine öncülük ederek, meslektaşların birlik ve beraberliğini sağlayan güçlü bir STK olma amacıyla 9 Eylül 2016 tarihinde kuruldu.

Emlak sektörü yeni düzenlemelerle şekilleniyor!

Türk ekonomisinin Yenikapı ruhuyla olağanüstü bir dönem yaşadığı bugünlerde emlak sektörü de yeni düzenlemelerle şekil değiştiriyor.

Faraç Toktaş: Gaziantep'te emlak sektörü durdu!

Gaziantep Şahinbey Emlakçılar Derneği Başkanı Faraç Toktaş, emlak sektörünün ölü bir dönem yaşadığını söyledi. Toktaş, terörün birçok sektörü olumsuz etkilediğini belirtti.

Iğdır Merkez'de 3.4 milyon TL'ye satılık kargir ev!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Iğdır Merkez'de bulunan 798 metrekare kargir evi satışa çıkardı. İmar planında ticari alan olarak ayrılan evin toplam satış bedeli 3 milyon 439 bin 270 TL olarak belirlendi.

emlak çadırı Merkez Kayaşehir AVM Haberi

emlak çadırı Merkez Kayaşehir AVM

İlgi Yönetim imzasıyla hayata geçirilen Emlak Çadırı projesinde toplam 240 bağımsız bölüm yer alıyor. 


"Fiyatı sen belirle" konsepti ile tanıtılan Emlak Çadırı ’nda 220 adet daire, 10 adet dükkan ve 10 adet VIP ofis 31 Mayıs Pazar günü satışa sunulacak.


Başakşehir Emlak Çadırı'nda evler Medikule İstanbul'da, ofis ve dükkanlar ise Merkez Kayaşehir AVM içerisinde bulunuyor. Projede konut, ofis ve dükkanlar hemen teslim ediliyor.


Medikule İstanbul Evleri Atatürk Havalimanı ile 3. Havalimanı’nın tam ortasında, her iki havalimanına da 15 km mesafede inşa ediliyor. Proje kapalı havuz, resepsiyonu, çift fitness merkezi, çift hamamı, çift saunası, 650 araçlık kapalı ve açık otoparkı, çift buhar odası ve tenis kortu gibi sosyal alanlardan oluşuyor.


Başakşehir Emlak Çadırı fiyat listesi ;

Emlak Çadırı ev fiyatları 99 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

Emlak...