15 / 05 / 2024

emlak dünyası Emlak Dünyası

emlak dünyası Emlak Dünyası

Çanakkale'de, inşaat, yatırım ve emlak haberlerinin yer aldığı 'Emlak dünyası'adlı gazetesi, yayın hayatına başladı. 15 günde bir yayımlanacak olan gazete, inşaat sektöründeki gelişmeler, Çanakkale ve çevresinden emlak ve yatırım alanlarıyla ilgili haber

Sidney emlak piyasası spor, siyaset ve medya dünyasındaki ünlü isimlerin satışlarıyla canlandı!

Sydney emlak piyasası spor, siyaset ve medya dünyasının önde gelen isimlerinin bulunduğu yüksek riskli işlemlerde bir artışa tanık oluyor. İşte detaylar...

Emlak dünyasından kentsel dönüşüme destek!

İzmir’de yaşanan deprem sonrasında kentsel dönüşüm konusu tekrardan gündeme geldi. Yetki belgeli emlak işletmeleri de kentsel dönüşüme tam destek vermeye hazır olduklarını duyurdu.

İş dünyasından istihdam seferberliği çağrısına destek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin tüm üyeleri nezdinde bugün başlattığı istihdam seferberliği çağrısına iş dünyasından büyük destek geldi.

İş dünyası örgütlerinden Fitch değerlendirmesi!

İş dünyası örgütlerinin temsilcileri, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings'in yarın yapması beklenen Türkiye değerlendirmesinde notun düşürülmesini gerektirecek bir durum olmadığını belirtti

Cazibe Merkezleri Programı Malatya’daki iş dünyasını sevindirdi!

Hükümetin Malatya’nın da içerisinde yer aldığı 23 il için geliştirdiği yeni yatırım hamlesi kapsamındaki Cazibe Merkezleri Programı Malatya’daki esnaf ve iş dünyasını sevindirdi.

İşte Türk iş dünyasının 2017 beklentileri!

Küresel ve jeopolitik gelişmeler nedeniyle zor bir yılı geride bırakan Türk iş dünyası, 2017'ye pozitif bakıyor. Türk iş dünyasının temsilcileri 2017 yılına yönelik beklentilerini aktardı.

İş dünyası teröre karşı yatırımlara devam edecek!

Teröre karşı tüm Türkiye gibi iş dünyası da tek ses, tek yürek oldu. Yaşanan olaylara Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgesindeki iş adamları da tepkisiz kalmadı.

1. Uluslararası Türk-Arap İş Dünyası Zirvesi gerçekleşti!

"1. Uluslararası Türk-Arap İş Dünyası Zirvesi"nde konuşan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, "Ordu'ya yılda 200 bin yerli ve yabancı turist geliyorken son dönemde bu sayı 400 bini geçerek 500 bine yaklaştı. Turizm Ordu'da gelecek vaat ediyor" dedi.

Türk Dünyası Bilim ve Sanat Merkezi inşaatı sürüyor!

Bakan Avcı, Türk Dünyası Bilim ve Sanat Merkezi inşaatında incelemede bulundu, şehit ailesini ziyaret etti.

Afyonkarahisar Masal Dünyası Parkı 2 gün sonra açılacak!

Afyonkarahisar Uydukent-Yeşilyurt Mahallesi’nde yapılan Mehmet Sami Hancıoğlu Masal Dünyası Parkı, Pazar günü Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun katılacağı törenle açılacak.

Tavuk Dünyası'nın hedefi 50 yeni franchise vermek!

yatırımlarla büyüyecek 2012 yılında ilk şubesini açan Tavuk Dünyası, bugün Türkiye'de 32 şehirde 103 noktada hizmet veriyor. Şirketin 2017 yılı hedefi ise 50 yeni franchise vermek.

TİKİ Eğlence Dünyası N Merkez'de açıldı!

Esenyurt N Merkez AVM'nin ikinci katında faaliyet gösteren TİKİ Eğlence Dünyası'nda oyunların fiyatı 1 TL'ye düşürüldü.

İş dünyası, Doğu ve Güneydoğu yatırım hamlesinden memnun!

İş dünyası örgütleri, Başbakan Binali Yıldırım'ın dün Diyarbakır'da açıkladığı Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine yönelik yatırım ve kalkınma hamlesini memnuniyetle karşıladı.

emlak dünyası Emlak Dünyası Haberi

emlak dünyası Emlak Dünyası

Çanakkale'de, inşaat, yatırım ve emlak haberlerinin yer aldığı 'Emlak dünyası'adlı gazetesi, yayın hayatına başladı.  15 günde bir yayımlanacak olan gazete, inşaat sektöründeki gelişmeler, Çanakkale ve çevresinden emlak ve yatırım alanlarıyla ilgili haberler verecek. Gazetenin imtiyaz sahibi ve sorumlu yazı işleri müdürü Remzi Can, "Çanakkale Emlak Dünyası Gazetesi bundan böyle her 15 günde bir okurlarımızla buluşacak. 

Çanakkale'nin yatırım haberleri, inşaat haberleri, emlak haberleri gazetede yer alacak» Çanakkale Emlak Dünyası Gazetesi, abonelik sistemiyle dağıtılıyor. Abone olanların adreslerine, gazeteyi teslime diyoruz" dedi. 


Çanakkale...