18 / 05 / 2024

emlak firması swot analizi

emlak firması swot analizi

Her emlak işletmesi swot analizi yaptırıp, kalıcı başarı sağlayabiliyor. Peki nedir bu swot analizi, nasıl yaptırılır?

Japonya’da bakan yardımcısı emlak vergisini ödemediğini itiraf ederek görevinden istifa etti!

Japonya Kıdemli Maliye Bakan Yardımcısı, firmasının emlak vergisini ödemediğini itiraf ederek, görevinden istifa etti. Bakam yardımcısının istifasına yönelik açıklama yapan Japonya Başbakanı Kişida, "Görevlerimizi daha büyük bir ciddiyet duygusuyla yerine getirmeliyiz" şeklinde konuştu.

Çin emlak firmasında 313 milyon dolarlık vurgun!

Çin'in en büyük emlak geliştiricilerinden biri olan China Fortune Land Development yaptığı açıklamada varlık yöneticisinin 313 milyon dolarla kayıplara karıştığını açıkladı.

Emlak Konut GYO bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

DRT Bağımsız Denetim VE SMMM A.Ş. (DELOİTTE) firmasının, Emlak Konut GYO'nun 2021 yılı bağımsız denetim firması olarak onaylanması hususunun olağan genel kurula teklif edilmesine karar verildi. 

Emlak Konut GYO'nun Beşiktaş’taki arsasına 500 milyon liralık proje!

İstanbul Beşiktaş’ta, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü’nün riskli binasının bulunduğu arsa için ihale düzenlendi. 26 inşaat firmasının katıldığı ihalede kazanan Gökyol Taahhüt oldu. Firma 490 milyon liralık proje yaparak, arsa sahibi Emlak Konut GYO 245 milyon lira ödeyecek.

Emlak Konut GYO'dan 7 projede peşinat kampanyası! 

Gayrimenkul sektörünün öncü firması olan Emlak Konut GYO projelerinde yüzde 5 ve yüzde 10 peşinat kampanyasıyla konut sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Dünya emlak artışında ilk üç Türkiye’den!

Emlak piyasasında fiyat araştırması yapan  Knight Frank firmasının verilerine göre, küresel emlak artışında ilk üç şehir Türkiye'den çıktı. Yüzde 28.1 artışla İzmir birinci olurken, Ankara 26.4’le ikinci, İstanbul ise 20.2 oranıyla üçüncü sırada yer aldı.

Emlak işletmeleri için swot analizi!

Her emlak işletmesi swot analizi yaptırıp, kalıcı başarı sağlayabiliyor. Peki nedir bu swot analizi, nasıl yaptırılır?

Emlak Konut GYO 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Emlak Konut GYO tarafından DRT Bağımsız Denetim ve SMMM AŞ. firmasının 2020 yılı Bağımsız Denetim firması olarak onaylanması hususunun Olağan Genel Kurula teklif edilmesine karar verildi.

TERRA Real Estate Türkiye'nin en iyi emlak firması seçildi!

TERRA Real Estate European Property Awards/Avrupa Gayrimenkul Ödülleri tarafından "Best Real Estate Agency Single Office Turkey 2019-2020" kategorisinde Türkiye'nin en iyi emlak firması seçildi.

TERRA Real Estate Türkiye'nin en iyi emlak firması seçildi!

TERRA Real Estate European Property Awards/Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Yarışması'nda ödül kazandı.

Milli emlak zinciri firması kurulacak!

Türkiye’de gayrimenkul sektöründe uzun süredir Franchise firmaların elde ettikleri cirolar üzerine hükümete yakın çevreler harekete geçti. Yerli emlak zinciri kurulması için çalışmalara başlanıyor…

Emlak Konut 2019 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı bağımsız denetim firması olarak DRT Bağımsız Denetim Ve Smmm A.Ş.'yi genel kurula teklif edecek...

Emlak Konut'tan 1,1 milyar TL'ye satılık 38 arsa!

Gayrimenkul sektörünün öncü firması Emlak Konut GYO İstanbul, Kocaeli ve Tekirdağ'da yer alan toplam 38 adet arsayı 1,1 milyar TL'ye satışa çıkardı...

emlak firması swot analizi Haberi

emlak firması swot analizi

Altın Emlak Bursa Temsilcisi Münür Şenay, 'emlak işletmelerinde başarının sağlanması için swot analizi'nin detaylarını kaleme aldı. İşte o yazı...

Swot analizinde  yer alan  güçlü yanlarımız ,zayıf yanlarımız,fırsatlar ve tehditleri ön yargısız olarak aşağıdaki şekilde gösterildiği gibi yazıp ,analiz etmeliyiz.

Başarı elde etmek ve bunu kalıcı hale getirmek kolay değildir. Her işletmenin, her kişinin güçlü ve zayıf yönleri ile önüne çıkacak fırsat ve tehditler vardır. Swot analizi  ön yargısız yapılıp doğru analiz edildiğinde kalıcı başarı sağlanabilir. 

Güçlü yanlarımız ile oluşan fırsatlardan yararlanabiliriz. Güçlü yönlerimizi işletmemiz için kullanmalıyız.Güçlü yönlerinin farkında olmayan ,yada kullanmayan  kişi ve işletmelerden olmamalıyız.

Zayıf yanlarımız işletmeyi tehditlere açık hale getirir. Zayıf yanlarımızı kendimizin gideremediği durumlarda mutlaka danışmanlık hizmeti ya da zayıf yönlerimizi giderecek , eğitimler  alınmalıdır.

Güçlü ve zayıf ,avantajlı veya dezavantajlı...