16 / 05 / 2024

emlak fiyatları son durum

emlak fiyatları son durum

Türkiye'nin emlak portalı Hurriyetemlak.com'un haziran ayı emlak endeksi açıklandı. Endekse göre 5 büyük ilde emlak fiyatlarına göre İstanbul'da konutların ortalama amortisman süresi ise 13 yıl olarak açıklandı...

Batman'da emlak fiyatları yükseldi!

Batman'da son yıllarda iş yerleri ve konutlarda büyük bir artış yaşanırken kira ve emlak fiyatlarındaki yükselişle ilgili konuşan emlak danışmanları, halkın büyük çoğunluğunun şikayetçi olduğu söylüyor.

Emlak vergisinde son gün ne zaman?

Emlak vergisi ne zaman ödeniyor? Emlak vergisinde son gün ne zaman? İşte emlak vergisi ile ilgili tüm detaylar...

Antalya’da konut fiyatları son 1 yılda yüzde 18.67 değer kazandı!

Antalya’da konut fiyatları son 1 senede yüzde 18.67 oranında değer kazandı.  Şehir genelinde ortalama konut fiyatı 264 bin 480 TL olarak belirlendi.

Rusya’da emlak fiyatlarının düşmesi bekleniyor!

Rusya’da devletin toplu konut projelerine ağırlık vermesiyle emlak fiyatlarının düşmesi bekleniyor.

Osmangazi'de emlak fiyatları Suriyeliler sayesinde artmış!

Suriyelilerin en yoğun olduğu Osmangazi'de emlak fiyatları tavan yapmış. Hem Suriyelileri istemiyorlar hem de en yüksek rakamlara mülklerini onlara kiralıyorlar...

İstanbul Havalimanı emlak fiyatlarını yüzde 100 artırdı!

İstanbul Havalimanı'nın taşınması emlak piyasasını hareketlendirdi. İstanbul Havalimanı'nın taşındığı bölgede emlak fiyatları ve taşınma oranları yüzde 100 arttı.

Dubai'de emlak fiyatları hızla düşüyor!

Dünyanın en zenginlerinin emlak yatırımları için en çok tercih ettiği ülke olan Dubai'de emlak fiyatları düşüşe geçti.

Düşler Vadisi Riva'da lansman fiyatları son gün 15 Ocak!

Beykoz'un sahil kasabası Riva'da hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva'da lansman fiyatları son gün 15 Ocak. Projede daire fiyatları 1 milyon 69 bin TL'den başlıyor...

Emlak vergisi son ödeme tarihi Kasım 2018!

2018 yılına ait emlak vergisinde ilk taksit ödemeleri Mart, Nisan ve Mayıs aylarında yapıldı. İkinci taksit ödemeleri Kasım'da başladı. Peki, emlak vergisi son ödeme tarihi ne zaman?

Karadağ'da emlak fiyatları 5 yılda 3’e katlanacak!

Avrupa Birliği’nin (AB) 2020’ye kadar birliğe dahil edeceği 5 ülkeden birincisi olması beklenen Karadağ’da son 5 yıldır emlak fiyatları yıllık ortalama yüzde 14 civarında artıyor

Konut fiyatları son 6 ayda yüzde 5,3 arttı!

Hürriyet Emlak Nisan 2018 Emlak Endeksi verilerine göre, satılık konut fiyatları son 6 ayda yüzde 5,3 arttı. Satılık konutların metrekare fiyatları en çok Antalya, İzmir ve Bursa’da yükseldi..

Emlak vergisi son ödeme tarihi 2018!

Vergi takvimine göre 1 Mart'ta başlayan emlak vergisi için 1. taksit ödemeleri devam ediyor. Peki, vergi en son ne zaman ödenecek? İşte emlak vergisi son ödeme günü..

Almanya'da artan emlak fiyatlarına protesto!

Almanya'daki emlak fiyatları ve kiralar adeta kabusa dönüştü. Özellikle Berlin’de son yıllarda artan kiralara karşı kiracılar ayaklandı.

emlak fiyatları son durum Haberi

emlak fiyatları son durum

İSTANBUL


İstanbul'da haziran ayında satılık konutların metrekare ortalama fiyatı 2.200 TL'ydi. Yıllık fiyat artışı yüzde 14'ü buldu. Kiralık konutlarda ortalama fiyat 14 TL, yıllık artış ise yüzde 12 oldu. İstanbul'da konutların ortalama amortisman süresi ise 13 yıl olarak açıklandı.


Ticari gayrimenkullerde ortalama satılık metrekare fiyatları 3.713 TL, yıllık artış yüzde 5, kiralık fiyatları 19 TL, yıllık artışı ise yüzde 7 olarak hesaplandı. İstanbul'da ticari gayrimenkullerin amortisman süresi ise 17 yıl.


İstanbul'da satılık arsa fiyatlarındaki artış tüm hızıyla devam ediyor. Haziran 2013 itibariyle İstanbul'da ortalama arsa fiyatı 148 TL olarak belirlendi. Yıllık artış yüzde 76'ya ulaştı.


ANKARA


Ankara'da satılık konutların metrekare ortalama fiyatı 1.191 TL, yıllık artış yüzde 10. Kiralık konutlarda ortalama fiyat 7 TL, yıllık artış ise yüzde 2. Ankara'dan ev alan fiyatı ortalama...