02 / 05 / 2024

emlak fiyatları ulaşım

emlak fiyatları ulaşım

Kadıköy-Kartal ve Bağcılar-Başakşehir raylı sistemleri ile E-5 üzerindeki metrobüs hattı emlak fiyatlarının artmasında belirleyici olarak öne çıkıyor, metrobüs hattı da çevresindeki konut projelerine değer katıyor....

Ulaşımın yeni gözdesi elektrikli bisikletler indirime girdi! Xiaomi Himo Z20 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Akaryakıta gelen üst üste zamlar ve artan trafik sorununa yeni nesil çözüm elektrikli ulaşım araçları oldu. Söz konusu trafik ve akaryakıt fiyatları ulaşımımızı oldukça maliyetli ve yorucu hale getirdi... Xiaomi Himo Z20 için fiyat araştırması.

Rusya'da emlak fiyatları artacak!

Rusya'da Ekonomi Politik Araştırmaları Merkezi Müdürü Vasiliy Koltaşov, emlak fiyatlarının bu sene yüzde 20 artabileceğine dikkat çekerek, kiralardaki artışın da yüzde 30'a ulaşabileceğini dile getirdi.

Emlak Katılım 50 şubeye ulaştı!

Köklü geçmişinden aldığı güçle katılım finans sektörünün en genç üyesi olarak faaliyetlerine devam eden Emlak Katılım, 2020 senesi için belirlediği 50 şube hedefine ulaştı.

Türkiye Emlak Katılım Bankası'nın aktif büyüklüğü 16.2 milyara ulaştı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 2021 yılı bütçesinin görüşmelerinde Türkiye Emlak Katılım Bankası'nın aktif büyüklüğünün bugün itibariyle 16.2 milyar liraya ulaştığını açıkladı.

Çınar Ulaşım Gıda İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Ulaşım Gıda İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed İşsever tarafından kuruldu.

Glokal Seyahat Turizm Emlak Ulaşım Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Glokal Seyahat Turizm Emlak Ulaşım Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Zeynelabidin tarafından kuruldu.

Konut fiyatlarına ulaşım dopingi!

İstanbul’da ulaşım hatlarının geçtiği bölgelerde konut fiyatları adeta uçuyor. Anadolu Yakası'nda Sancaktepe ve Pendik, Avrupa Yakası'nda ise Kağıthane ulaşım hatlarına bağlı gelişimleriyle dikkat çekiyor.

Aldebaran Star Turizm Emlak Ulaşım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldebaran Star Turizm Emlak Ulaşım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Orçun Çetinkaya ve Nadıa Pavan ortaklığında kuruldu. 

Ulaş Emlak İnşaat Yapı Ulaşım Otomotiv Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulaş Emlak İnşaat Yapı Ulaşım Otomotiv Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ramazan Ulaş tarafından 50 bin TL sermaye bugün kuruldu.

Ulaşım hatları konut fiyatlarını etkiliyor!

REIDIN tarafından istanbul Raylı Sistem ve Mehrobüs Hatları Konut Değer Haritası yayınlandı. Analize göre, ulaşım hatları ve yatırımları konut fiyatlarını artırıyor. İstanbul'un en pahallı durakları belirlendi.

Kağıthane'de ulaşım çözüldü, konut fiyatları arttı!

İstanbul'un bütün ilçelerinde konut fiyatları farklılık gösteriyor. Kağıthane ulaşım rahatlığı ve yeni gayrimenkul projeleri ile çalışan nüfusun yeni odağı haline geldi.

Avrupa Yakası'nda emlak fiyatları mega projelerle yükselişe geçti!

Anadolu Yakası, emlak fiyatları yapılan mega ulaşım projeleriyle yükselişe geçerken, projelerin hayat bulmasıyla yeni bir sıçrama daha yapacağı ifade ediliyor.

Konya'daki kentsel dönüşüm emlak fiyatlarını artırdı!

Konya'da kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verildi. Dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi veren Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, dönüşüm nedeniyle emlak fiyatlarının arttığını belirtti.

emlak fiyatları ulaşım Haberi

emlak fiyatları ulaşım


Kadıköy-Kartal ve ardından Bağcılar-Başakşehir metro hatları bölgesinde bulunan konut projelerinin fiyat olarak değerini yükseltiyor. E-5 Karayolu üzerinde bulunan Kadıköy / Söğütlüçeşme Beylikdüzü TÜYAP arasında uzanan metrobüs hattı da çevresindeki konut projelerine değer katıyor. 


Söz konusu bölgelerde bu yıl içinde konut fiyatlarında yüzde 30'un üzerinde bir artış — gerçekleşti. Söz konusu bölgelerde yer alan konutların metrekare fiyatı ortalama 3000 TL'yi geçiyor. Diğer yandan Üsküdar-Sancaktepe metro hattı ile Marmaray'ın hizmete girmesiyle Gebze-Halkalı hattı etrafından yer alan birçok konut projesi yüksek değerlere ulaşacak. 


Kartal-Maltepe uçuyor EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık'tan uzman Gökçen Taşlan, İstanbul'da raylı sistemlerin emlak değerleri üstünde büyük etkisi olduğunu söyledi. KadıköyKartal metro hattının açılmasıyla EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlıktan uzman Gökçen Taşkın, İstanbul'da raylı sistemlerin emlak değerleri üstünde büyük etkisi olduğunu söyledi. 


birlikte Kartal-Maltepe...