05 / 05 / 2024

Emlak franchise almak kazançlı mıdır

Emlak franchise almak kazançlı mıdır

Emlak sektörü iş kurma hayali ile araştırma yapanların karşısına çıkan ilk seçenektir. Bunun temel sebebi ise bu sektörde son yıllarda yaşanan canlanmadır. Dolayısıyla yükselişte olan bir sektör içerisinde yer almak isteyenler için harika bir fırsattır.

İmar planlarındaki hata emlakçı ile ev almak isteyeni karşı karşıya getiriyor!  Vatandaşı dolandırıyormuşuz gibi oluyor!

Antalya'da, kent imar planlarının hazırlandığı dönemlerde yapılan hata emlakçılar ve almak isteyenleri tapuda karşı karşıya getiriyor.

Milli Emlak Eylül 2023 ihalelerini peş peşe duyurdu! Konut imarlı arsa almak isteyenler hemen bakın!

Yeni bir arsa veya arazi almak isteyenlerin yakından takip ettiği Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 42 bin liraya konut imarlı arsa satacak. İşte Milli Emlak tarafından yayımlanan ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Milli Emlak Temmuz 2023 ihaleleri peş peşe yayımlandı! 10 bin TL'ye arazi almak için bu tarihi kaçırmayın!

Milli Emlak Temmuz 2023 ihaleleri peş peşe yayımlandı... 10 bin TL'ye arazi almak için bu tarihi kaçırmayın...

Arsa almak isteyenlere müjde! Birikmişi olanlar hemen Milli Emlak’a koşun! İşte detaylar!

Milli Emlak arsa almak isteyenlere büyük fırsatlar sunuyor. Bursa Nilüfer’de arsa satışı yapılacak. İşte detaylar!

Milli Emlak 75 bin TL'ye arsa satacak! Arsa almak isteyenler dikkat!

Peş peşe satışa çıkardığı arsa ve arazilerin ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 70 bin TL'ye arsa satıyor. İşte arsa almak isteyenlerin merakla beklediği o ihale ilanı...

Milli Emlak'tan 50 bin TL'ye arsa fırsatı! Arsa almak isteyenler aman dikkat!

Peş peşe satışa çıkardığı arsaların ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 40 bin 500 TL'ye arsa satacak. İşte arsa almak isteyenlerin radarına giren o ihale ilanı...

Milli Emlak'tan 30 bin TL'ye arsa fırsatı! Arsa almak isteyenler dikkat!

Satışa sunduğu arsaların ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 30 bin TL'ye arsa satacak. İşte arsa almak isteyenlerin merakla beklediği o ihale ilanı...

Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak o ilde imarlı arsa satacak!

Arsa almak isteyen vatandaşların merak ettiği Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar'da yer alan konut alanı imarlı arsa için de satış ihalesi düzenliyor. 

 Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak 21 bin liraya konut alanı imarlı arsa satıyor!

Arsa almak isteyen vatandaşlar tarafından merakla beklenen Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Niğde'de yer alan konut alanı imarlı arsayı da satışa çıkardı.

Milli Emlak o ilde 77 bin TL'ye imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Arsa almak isteyenlerin radarına giren, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bayburt ili, Aydıntepe ilçesi Ahmet Yesevi Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Konya'da imarlı 9 arsa satılık! Bu fırsat kaçmaz!

Arsa almak isteyenlerin yüzünü güldüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Karapınar ilçesi'nde yer alan konut imarlı 9 arsayı arsayı satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Antalya'da imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Arsa almak isteyenlerin yüzünü güldüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Antalya ili, Korkuteli ilçesi Yeşilyayla Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak Eskişehir'de imarlı arsa satıyor!

Satışa çıkardığı imarlı arsalarla yatırımcıları cezbeden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili, Odunpazarı ilçesi Vişnelik Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Emlak franchise almak kazançlı mıdır Haberi

Emlak franchise almak kazançlı mıdır

İş kurma hayali ile araştırma yapanların karşısına çıkan ilk seçenektir Emlak sektörü. Bunun temel sebebi ise bu sektörde son yıllarda yaşanan canlanmadır. Dolayısıyla yükselişte olan bir sektör içerisinde yer almak, iş kurmak isteyenler için harika bir fırsat anlamına gelmektedir. Emlak sektöründe iş sahibi olmanın ise cazip bir yolu var ki o da Franchise. Bu sistem ile iş kurma sürecinde yaşanan tüm sıkıntılardan feragat etmiş olacaksınız. Üstelik gerekli iş eğitimi gibi destekleri de alabileceksiniz. Her ihtiyacınızda yardımınıza koşacak birilerini bulmak hiç de zor değildir bu sistemde.


Emlak Franchise aldığınızda, başarılı bir işin tam ortasında bulursunuz kendinizi. Çünkü başarısını kanıtlamış olan büyük bir marka kanatları altında yer alırsınız. Kendi işletmenizi açıp, onu belli bir seviyeye çıkarana kadar harcayacağınız emek, para ve zaman...