02 / 05 / 2024

emlak franchise ofisi açmak istiyorum

emlak franchise ofisi açmak istiyorum

“Yenilikçi ve Genç” bir marka olarak, konut ve kurumsal gayrimenkul alanında ideal fırsatlar ve yenilikçi çözümler sunan STARTKEY, size bölgenizde emlak franchise ofisi açma fırsatı sunuyor.

Emlak ofisi açmak için gerekli belgeler 2022! Emlak ofisi nasıl açılır?

Emlak ofisi açmak isteyenler yeni bir ofis açmak için nelerin gerekli olduğunu araştırıyorlar. Emlak ofisi açabilmek için bazı koşulların sağlanıyor olması gerekiyor. Peki, emlak ofisi nasıl açılır? Emlak ofisi açmak için gerekli belgeler nelerdir? İşte tüm detaylar...

TURYAP, 2022 yılında 90 franchise açacak!

Emlak danışmalığı konusunda gayrimenkul sektörüne yön veren markalar arasında yer alan TURYAP, 2022 yılında 90 franchise açacak...

Emlak ofisi açılırken nelere dikkat edilmeli?

Mekan Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, emlak ofisi açacak girişimcilere nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini madde madde anlattı.

Emlak ofisi açarken nelere dikkat edilmeli? 

Emlak ofisi açmak için birtakım teknik bilgilerin bilinmesinin yanı sıra temel eğitimin de alınması gerekiyor. Peki emlak ofisi açmak için eğitim şart mı? Emlak ofisi açarken nelere dikkat edilmeli? 

Akr Grup Emlak Ofisi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akr Grup Emlak Ofisi Ticaret Limited Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mazlum Cengiz Akkor tarafından kuruldu.

Altın Emlak, bayileriyle bir araya geldi!

Emlak sektörünün en önemli yerli sermayeli franchise zincirleri arasında yer alan Altın Emlak bayileriyle buluştu.

Emlakçılardan franchise sistemine tepki!

Emlak sektöründe hızla büyüyen franchise hizmeti bazı emlakçılara için fırsat kapısı olmasına karşın sisteme karşı çıkan emlakçılar da bulunuyor.

Mekan Emlak Gayrimenkul bayilik ve Franchise hizmetini büyütüyor!

Türkiyenin yerli ve milli emlak markası olama yolunda emin adımlarla ilerleyen Mekan Gayrimenkul,  ülke genelinde danışmanlara bayilik ve franchise vermeye devam ediyor. 

Mekan Emlak Gayrimenkul bayilik veriyor!

1997'de bir aile şirketi olarak faaliyetlerine başlayan Mekan Emlak Ofisi kazandığı bilgi ve deneyim birikiminin sonucunda bugün kurumsallaşma aşamasında hızla ilerliyor. Mekan Emlak, Türkiye geneli Franchising (emlak bayilik) sistemi ile girişimcilere yatırım fırsatları sunuyor. 

Lazoğlu İletişim Emlak Ve Arsa Ofisi Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Lazoğlu İletişim Emlak Ve Arsa Ofisi Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yeşilbaş tarafından kuruldu.

RE/MAX Türkiye bayilik semineri Antalya’da!

RE/MAX markasıyla franchise ofisi açmak isteyenler için RE/MAX Türkiye tarafından gerçekleştirilen bayilik seminerlerinin bir yenisi, 11 Ocak Cumartesi 2020 tarihinde Antalya’da gerçekleştiriliyor.

İstanbul'da emlak dolandırıcılığı operasyonu!

Beylikdüzü ve Esenyurt'ta sahte emlak ofisi açıp ev ya da arsa almak isteyen kişileri dolandırdığı iddia edilerek gözaltına alınan 35 şüpheli adliyeye götürüldü.

Milli emlak zinciri firması kurulacak!

Türkiye’de gayrimenkul sektöründe uzun süredir Franchise firmaların elde ettikleri cirolar üzerine hükümete yakın çevreler harekete geçti. Yerli emlak zinciri kurulması için çalışmalara başlanıyor…

emlak franchise ofisi açmak istiyorum Haberi

emlak franchise ofisi açmak istiyorum

“Yenilikçi ve Genç” bir marka olarak, konut ve kurumsal gayrimenkul alanında ideal fırsatlar ve yenilikçi çözümler sunan, hem küresel hem de yerel bazda güvenilir, kurumsal, dürüst, hizmet kalitesi yüksek, aranılan, eğitim odaklı bir emlak firması olma hedefinde olan STARTKEY, size bölgenizde emlak franchise ofisi açma fırsatı sunuyor.


Franchise fırsatlarımız hakkında bilgi almak için:

Tel: +90 (216) 405 2...