09 / 05 / 2024

emlak fuarı açılışı

emlak fuarı açılışı

CNR Fuar merkezinde 11-14 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan CNR Emlak 2014 Fuarı'nın açılışı Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi tarafından gerçekleştirildi. CNR Emlak Fuarı, 14 Eylül 2014 Pazar gününe kadar açık olacak.

Türkiye'nin en büyük konut projeleri CNR EXPO'da bugün görücüye çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük konut projeleri, CNR Emlak 2013 Fuarı'nda buluştu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ, Emlak Konut GYO ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü desteğinde gerçekleştirilecek fuar, gayrimenkul vitrinine dönüşecek...

Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da! Emlak projeleri binlerce ziyaretçi ile buluşacak!

Gayrimenkul sektörü, bölgenin en büyük Uluslararası Emlak Fuarı olan ReExpo’da Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da gerçekleştirilecek.

Emlak ofisi açmak için gerekli belgeler 2022! Emlak ofisi nasıl açılır?

Emlak ofisi açmak isteyenler yeni bir ofis açmak için nelerin gerekli olduğunu araştırıyorlar. Emlak ofisi açabilmek için bazı koşulların sağlanıyor olması gerekiyor. Peki, emlak ofisi nasıl açılır? Emlak ofisi açmak için gerekli belgeler nelerdir? İşte tüm detaylar...

Emlak ofisi açılırken nelere dikkat edilmeli?

Mekan Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, emlak ofisi açacak girişimcilere nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini madde madde anlattı.

Furkan Köse Denizli’de ikinci emlak ofisini açtı!

Denizli’de gayrimenkul sektörü gelişmeye devam ediyor. İş adamı Furkan Köse, Denizli Merkezefendi’de ikinci emlak ofisinin açılışını yaptı…

Denizli Emlak ve Yapı Endüstri Fuarı açıldı!

Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleşen ve büyük beğeni toplayan Türkiye’nin kendi alanında tek ve lider fuarı; Emlak ve Yapı Endüstri Fuarı açıldı.

İzmir Emlak Fuarı kapılarını açıyor!

Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, konut sahibi olmak isteyenlere önemli fırsatlar sunacak. Fuarın resmi açılış töreni bugün, saat 14:00'te Fuar İzmir'de yapılacak. 

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018!

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018 belli oldu. Türkiye'nin ilk büyük fuarları arasında yer alan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018...

İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

Bitlis Tatvan Fuar Sergi ve Kongre Merkezi binası açılıyor!

Tatvan Belediyesi tarafından inşa edilen Fuar Sergi ve Kongre Merkezi binası vatandaşların hizmetine açılıyor.

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül'de başlıyor!

İzmir'de emlak fuarı düzenlenecek. 27-30 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek İzmir Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'na 100 bin ziyaretçi bekleniyor.

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül'de açılıyor!

Ege’nin en prestijli uluslararası emlak fuarı, İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, Elit Fuarcılık Hizmetleri organizasyonu ile 27-30 Eylül günleri arasında Fuarizmir’de kapılarını açacak. 

Cityscape Katar 2018 emlak fuarı bugün sona erecek!

Cityscape Katar 2018 emlak fuarının açılışı dün yapıldı.  Körfez Ülkeleri Temsilcisi Mustafa Göksu, Türkiye'nin yabancı yatırımcılara büyük önem verdiğini ve engelleri ortadan kaldırmak için işlemleri kolaylaştırdığını dile getirdi. 

2. Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı 11 Nisan'da açılıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odası tarafından düzenlenen “2. Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı” 11 Nisan'da açılıyor.

emlak fuarı açılışı Haberi

emlak fuarı açılışı

CNR Fuar merkezinde 11-14 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan CNR Emlak 2014 Fuarı'nın açılışı Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi tarafından gerçekleştirildi. Fuarda Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Tatristan Başbakan Yardımcısı ve Sanayi Ticaret Bakanı Ravil Zaripov, Tim Başkanı Mehmet Büyükekşi konuşma yaptı. Bakan Zeybekçi konuşmasında Türkiye'nin marka ve yatırım yapılacak ülke haline geldiğini, mütekabiliyet yasası ile birlikte isteyen herkesin Türkiyeden istediği kadar gayrimenkul alabileceğini söyledi. Dünyanın en iyi 250 inşaat firmasının 42 tanesinin Türk firma olduğunu vurgulayan Bakan Zeybekçi, inşaat sektörünü önemsediklerinin altını çizdi. Ekonomi bakanı Nihat Zeybekçi, Tatristan Başbakan yardımcısı ve fuara katılan inşaat firmalarının yöneticileri fuarın açılış kurdelesini kesti.



T.C Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin konuşması için tıklayınız!


Emlakkulisi.com, okurları...