28 / 04 / 2024

emlak gyo bulvar istanbul

emlak gyo bulvar istanbul

Bulvar İstanbul ve Bulvar Rezidans'ta kampanya başlatıldı.Metrekare fiyatları 2 bin 800 ile 4 bin lira arasında değişirken, 10 peşin ödemeden sonra geriye kalan peşinat miktarı ve banka kredisi 1 yıl sonra ödenmeye başlanıyor.

Hakkı Alp, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından hangi alanda çalıştı? Emlak GYO’da ne iş yapıyor?

Hakkı Alp kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede eğitim aldı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Hakkı Alp’in hayatı...

Bulvar 216 AVM'nin değeri ne kadar oldu? Özak GYO açıkladı!

Özak GYO İstanbul ili, Ataşehir ilçesinde yer alan Bulvar 216 AVM'nin 30 Eylül 2022 tarihli değerleme raporunu yayımladı. Peki Özak GYO Bulvar 216 AVM'nin değeri ne kadar oldu? İşte detaylar ve değerleme raporu...

Torunlar GYO Bulvar Samsun AVM değerleme raporu!

Torunlar GYO'nun Bulvar Samsun AVM projesinin 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Özak GYO Bulvar 216 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak GYO'nun İstanbul ili Ataşehir ilçesinde yer alan Bulvar 216'ya ilişkin gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Bulvar İstanbul 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Bulvar İstanbul projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Faiz indirimiyle konut satışları katlandı!

Kamu bankalarının faiz indirimi ile birlikte Emlak GYO’nun tarihi kampanyası konutta ertelenen talebi canlandırdı. GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Satışlar 5’e katlandı” diye konuştu.

Belgin Bilgiç'ten Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları eğitimi bu akşam!

Emlak GYO'nun önceki Genel Müdür Yardımcısı değerleme uzmanı Belgin Belgiç, bu akşam online ve canlı yayınla 'Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları 1 ve 2' başlıklı eğitim verecek...

Belgin Bilgiç'ten Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları 1 eğitimi bu akşam!

Emlak GYO'nun önceki genel müdür yardımcısı Belgin Bilgiç ilk kez emlak ofisi sahipleri ve danışmanlarıyla buluşuyor. Bilgiç'ten Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları 1 eğitimi bu akşam online canlı anlatımıyla Online Emlak Akademi'de....

Özak GYO 6.2 milyon TL'lik kira ve 6.6 milyon TL'lik satış sözleşmesi imzaladı!

Özak GYO Bulvar 216, 34 Portall Plaza ve İş İstanbul'da 2019 yılı içerisinde mevcut ve yeni kiracılarla yıllık toplam 6 milyon 289 bin 308 TL ve 5 bin 520 euro tutarında kiralama sözleşmesi imzaladı ve Hayat Tepe projesinde ise 6 milyon 644 bin 724 TL +KDV tutarında satış işlemini gerçekleştirdi.

Torunlar GYO Bulvar Samsun AVM 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bulvar Samsun AVM'nin 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Yeniköy Konakları'nı Aydur İnşaat yapacak!

Emlak GYO'nun İstanbul Eyüp Alibeyköy Projesi İkmal İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Aydur İnşaat ile 216 milyon 500 bin TL'ye imzalandı.

İstanbul Havalimanı çalışanları için 15 bin konutluk proje!

İstanbul Havalimanı yakınına 150 binden fazla çalışan için konut üretimesi amacıyla THY ve Emlak GYO anlaşma imzaladı. Anlaşma kapsamında 15 bin konutluk bir proje yapılmasına karar verildi.

Yabancı yatırımcıya hangi hisseler öneriliyor?

Işık FX Araştırma Uzmanı Yusuf Kavak yatırımcılara Enka İnşaat, Sabancı Holding, Karsan, THY, Ford Oto, Tat Gıda, Vestel, Tümosan, Emlak GYO, Netaş, TAV hisselerini öneriyor.

emlak gyo bulvar istanbul Haberi

emlak gyo bulvar istanbul

Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından Başakşehir'de hayata geçirilen Bulvar istanbul ve Bulvar Rezidans'ta kampanya başlatıldı.

Kampanyaya göre, satış sırasında yüzde 10 peşin ödemeden sonra geriye kalan peşinat miktarı ve banka kredisi 1 yıl sonra ödenmeye başlanıyor. Bulvar İstanbul projesinde metrekare fiyatları ise 2 bin 800 ile 4 bin lira arasında değişiyor. 


İki etapta 15 bloktan oluşan Bulvar İstanbul projesinde 2+1'den 5+1'e kadar 1555 daire bulunuyor. Toplam 37 kattan oluşan Bulvar Rezidans'ta ise 165 daire yer alıyor. Projede çocuk eğitim ve oyun odaları, spor tesisleri, sıcak su havuzları, Türk Hamamı,Zen odası ve su ile terapi odası gibi hizmetler...