18 / 07 / 2024

emlak gyo hisse alımları

emlak gyo hisse alımları

17 Aralık'ta patlak veren rüşvet ve yolsuzluk operasyonu sonrasında hisse senetleri değer kaybeden BİM ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Borsa İstanbul'da hisse geri alım programı başlattı...

Emlak Konut GYO hisseleri düştü! Yabancılar satıyor: Emlak Konut hisse son durum 1 Nisan 2024!

Emlak Konut GYO hisselerinde bu sabah yüzde 9'a yakın gerileme yaşandı. Emlak Konut hisse son durum 1 Nisan 2024! 

Emlak mı Bitcoin mi?

Yatırımcıların karşısında altın, emlak, Bitcoin, hisse senedi ve hazine kağıtları gibi alternatifler bulunuyor. Peki en iyi yatırım aracı hangisi? Emlak mı tercih edilmeli Bitcoin mi? İşte detaylar...

Pera GYO sermayesini 29.1 milyon TL'ye düşürdü!

Pera GYO  hisse fiyatının nominal değerin altında oluşması nedeniyle sermaye azaltımı tutarının 31 milyon 600 bin TL yerine 29 milyon 100 bin TL olarak belirlenecek şekilde revize edilmesine karar verildi. 

Yeni Gimat GYO hisse geri alımı yaptı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 7 Mart 2018 tarihinde almış olduğu hisse geri alım kararı kapsamında; dün yapılan işlemlerin detaylarını yayınladı...

Akiş GYO hisselerine EBRD'den 102 milyonluk yatırım!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Akiş GYO hisse satışından 102 milyon lira alım gerçekleştirdi bu alımla birlikte EBRD, ilk kez Türkiye'de halka açık bir gayrimenkul yatırım ortaklığına yatırım yapmış oldu.

Servet GYO 10 yıl içinde en büyük GYO şirketi olmayı hedefliyor!

Bir konut fabrikası gibi çalışan Sinpaş Yapı son iki yıldır 6 binden fazla konut üretti. Çelik Ailesi’nin ikinci kuşağını temsil eden Mahmut Sefa Çelik’in başında olduğu grubun diğer şirketi Servet GYO ise yedi yıl sonra Emlak GYO’dan daha büyük bir oyuncuya dönüşmenin peşinde.

Akfen GYO'dan hisse alım bildirisi!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO hisse bildirisini açıkladı.

Körfez GYO hisse bildirisini yayınladı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Körfez GYO hisse bildirisini yayınladı.

Akfen GYO hisse geri alım bildirisini açıkladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO hisse geri alım bildirisini açıkladı.

Akfen GYO 2017 hisse geri alım bildirisini yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO hisse geri alım bildirisini yayınladı.

Akfen GYO hisse alım bildirisini açıkladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO hisse alım bildirisini açıkladı.

Akfen GYO hisse geri alım bildirisini açıkladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO hisse geri alım bildirisini açıkladı.

Akfen GYO hisse alım bildirisini yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO hisse alım bildirisini yayınladı.

emlak gyo hisse alımları Haberi

emlak gyo hisse alımları

2011 yılında SPK'nın aldığı bir kararla 'şirketlerin kendi hisselerinde geri alım hakkı tanıması' bugün hisseleri önemli değer kayıplarına uğrayan şirketler için bir umut odu. 17 Aralık sonrasında ciddi kayba uğrayan BİM, Emlak Konut GYO şirketleri geri alım programı başlattı. 


17 Aralık'ta patlak veren rüşvet ve yolsuzluk operasyonu sonrasında hisse senetleri değer kaybeden BİM ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Borsa İstanbul'da hisse geri alım programı başlattı. Bu süreçte değer kaybeden Bank Asya hisselerinde de bazı üst düzey yöneticilerinin alım yaptığı dikkat çekti. 


17 Aralık sonrasında BIST endeksi dolar bazmda yüzde 15'in üzerinde değer kaybederken, Bank Asya hisseleri 1.31 liraya kadar düşerek yüzde 34.50, BİM hisseleri 36.40 liraya kadar çekilerek yüzde 22, Emlak Konut GYO hisseleri ise 1.97 liraya kadar düşerek yüzde...