04 / 05 / 2024

Emlak İstasyonu Estate Station

Emlak İstasyonu Estate Station

Estate Station, bugünden itibaren hem logosunu hem de ülke genelindeki franchise ofislerinin tabelalarını Türkçe 'leştiriyor. Türkiye geneli 2 Bölge Müdürlüğü 15 Franchise ofisi olan Adını Emlak İstasyonu olarak türkçeleştiriyor

Türk emlak şirketi Uganda pazarına girdi

Türk emlak şirketi Vaal Real Estate, yaklaşık 30 milyon dolarlık projesiyle Uganda pazarına girdiğini bildirdi. Cadenza adı verilen konut projesinde 2027 yılında yaşamın başlaması planlanıyor.

Çarpıcı rapor! Çin'de emlak satışları yüzde 50'den fazla düşecek!

China Real Estate Information Corp. tarafından açıklanan verilere göre son dönemlerde yaşadığı gayrimenkul kriziyle gündeme gelen Çin'de emlak satışları nın yüzde 50'den fazla düşeceğini belirtti.

Premier Estate Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Premier Estate Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Ebrahım Yousef tarafından kuruldu.

Mr Homes Real Estate Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı İthalat İhracat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mr Homes Real Estate Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı İthalat İhracat Turizm Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sevda ve Mohammaed Fakhrı Qader ortaklığında kuruldu.

Matusrvıch Estate Emlak İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matusrvıch Estate Emlak İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Andreı Matusevıch tarafından kuruldu.

Vip House Real Estate Emlak İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vip House Real Estate Emlak İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Bayazit ve Sercan Kahyaoğlu ortaklığında kuruldu.

Pars Lıfe Real Estate Internatıonal Emlak İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pars Lıfe Real Estate Internatıonal Emlak İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Alı Sarkheıl tarafından kuruldu.

Jmp Real Estate Emlak Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Jmp Real Estate Emlak Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de Josef Peterseıl tarafından kuruldu.

Lord Estate Emlak Ve İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Lord Estate Emlak Ve İhracat İthalat Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli ile  Seyyed Elyas Mohammad Alı Nezhad kuruldu.

Jahan Real Estate Emlak Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Jahan Real Estate Emlak Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited  Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Farahnaz Shahmoradı ve Salih Yaşar tarafından kuruldu.

CN One Real Estate Gayrimenkul Emlak Pazarlama Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CN One Real Estate Gayrimenkul Emlak Pazarlama Danışmanlık Ticaret Limited  Şirketi Ataşehir’de  10 bin  TL sermaye bedeli ile Xıngyu Weı tarafından kuruldu.

Becis Real Estate Emlak Danışmanlık Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Becis Real Estate Emlak Danışmanlık Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Becıs tarafından kuruldu.

Ocean Turkey Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Ocean Turkey Emlak Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ocean Estate Company Limited tarafından kuruldu.

Emlak İstasyonu Estate Station Haberi

Emlak İstasyonu Estate Station

Yüzde yüz Türk sermayeli Franchise Emlak firması Estate Station Türkiye geneli 2 Bölge Müdürlüğü 15 Franchise ofisi olan Estate Station Adını Emlak İstasyonu olarak türkçeleştiriyor



İcra Kurul Başkanı; Birol Polat, Yüzde yüz sermayeli bir türk firması olarak Amacımız piyasadan daha ayrışmak ve farkındalığımızı daha da artırmak istiyoruz. Şu andaki bilinirliğimizden memnunuz ama yabancı krakterler biraz zor seçilebiliyor. Şimdi kullanacağımız Türkce krakter ile çok daha göze çarpan bir algı yaratacağız. Bu bize aynı zamanda imaj yenileme anlamında tanıtım imkanı...