21 / 07 / 2024

emlak konu verileri

emlak konu verileri

70 markalı konut projesini bünyesinde bulunduran ve de sektörün genel durumunun işaretini veren Emlak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamu Aydınlatma Platformu 'na gönderilen rakamlar yayınlandı..

Donald Trump hakkında emlak dolandırıcılığı davası: Kapanış konuşmaları yapıldı!

New York'ta ABD eski Başkanı Donald Trump hakkındaki emlak dolandırıcılığı davasında kapanış konuşmaları yapıldı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Donald Trump hakkında süren emlak dolandırıcılığı davasındaki konuşma yasağı askıya alındı!

ABD eski Başkanı Donald Trump hakkındaki "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdığı" suçlamasıyla ilgili olarak New York'ta süren davada yargıç tarafından verilmiş olan "konuşma yasağı" askıya alındı.

Satılık ev fiyatları en çok hangi illerde arttı?

Türkiye’nin uzman emlak platformu Hürriyet Emlak’ın ülke genelindeki veriler ile hazırladığı Nisan 2021 Emlak Endeksi verileri yayınlandı. Peki verilere göre satılık ev fiyatları en çok hangi illerde arttı? İşte Türkiye'nin Nisan 2021 konut fiyatları karnesi...

Deniz kenarı satılık evlerin değeri artıyor!

Türkiye’nin uzman emlak platformu Hürriyet Emlak’ın ülke genelini ele alarak hazırladığı Mart 2021 Emlak Endeksi verileri açıklandı. Açıklanan verilere göre; Türkiye genelinde deniz kenarında satılığa çıkan dairelerin değerinde artış yaşandı.

Satılık konut fiyatları en çok hangi il ve ilçelerde arttı?

Türkiye’nin uzman emlak platformu Hürriyet Emlak’ın ülke genelini ele alarak hazırladığı Şubat 2021 Emlak Endeksi verileri açıklandı. Peki satılık konut fiyatları en çok hangi il ve ilçelerde arttı?

Emlakçıların sorunları İTO çalıştayında konuşuldu!

İstanbul Ticaret Odası Emlak Müşavirleri Meslek Komitesi, sektörel sorunlarını ve ‘Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik’ ile ilgili yapılması gerekenleri düzenledikleri çalıştayda konuştu.

2019'un ilk yarısında emlak piyasası nasıl geçti? 

Hürriyet Emlak, Emlak Endeksi verileri Anadolu'nun emlak piyasasının yükselen değeri olmaya devam ettiğini ortaya koydu. Antalya, Kırşehir ve Uşak’ta geçtiğimiz 6 ayda satılık konut fiyatlarındaki yukarı yönlü hareket dikkat çekti. 

Sefer Durak: Korsan emlakçılarla mücadele şart!

Son dönemde kayıt dışı çalışan emlakçı sayısının hızla arttığını söyleyen Tuse Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Durak, ''Korsan emlakçılarla mücadele şart'' diye konuştu.

Emlak Bankası gayrimenkule yeni modelle dönüyor!

Emlak Katılım Bankası Genel Müdürü Deniz Aksu gayrimenkul ve banka hakkında konuştu. Aksu, ''Emlak Bankası gayrimenkule yeni modelle dönüyor'' dedi.

Emlak Bankası'nın en önemli vazifesi, sosyal konut üretmek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yatırımların önemi hakkında konuştu. Kurum, "Emlak Katılım Bankasını hayata geçirdik. Emlak Katılım Bankasının en önemli vazifesi sosyal konut alanında projeler üretmek'' dedi.

Berat Albayrak: Emlak Bankası'nı yeniden yapılandırdık!

İstanbul'da Finans Merkezi Konferansı'nda konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ''Türkiye Emlak Bankasını gayrimenkul finansmanını yönlendirecek kapasitede bir banka haline getirecek şekilde yeniden yapılandırdık" dedi.

Faizsiz gayrimenkul finansmanına Emlak Bankası desteği!

İZÜ'nün düzenlediği 'faizsiz gayrimenkul finansmanı' sempozyumunda konuşan Emlak Katılım Bankası Genel Müdürü Deniz Aksu, bankalardaki konut kredisi stoğunun yaklaşık 185 milyar olduğunu söyledi.

Emlak Bankası sektöre nefes aldıracak!

Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Emlak Bankası’nın devreye alınmasıyla ilgili konuştu. Yılmaz, "Emlak Katılım Bankası sektöre nefes aldıracak" dedi.

emlak konu verileri Haberi

emlak konu verileri


70 markalı konut projesini bünyesinde bulunduran ve sektörün genel durumunun işaretini veren Emlak GYO tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'na gönderilen rakamlar gösterdi ki geçen sene şubat ayında bin 19 adet konut satılırken bu yıl aynı dönemde bu rakam sadece 350 adet olabildi. 2013 şubatında 1.1 milyar lira olan ciro ise yüzde 89'luk kayıpla 123 milyon lira gibi rekor bir düşüşe sahne oldu. 


İLK İŞARET ARALİK AYINDA GELDİ 


Operasyonların başladığı aralık ayı ile şubat arasındaki 3 aylık dönemde toplam bin 790 konut satışından elde edilen gelir ise 662 milyon lirada kaldı. Oysa bu rakam geçen yılın aynı dönemine göre 3 bin 998 konuttan 2 milyar 321 milyon lira olmuştu. Geçen yılın üç aylık aynı dönemine göre ise adette azalma yüzde 55.2, ciroda azalma...