30 / 04 / 2024

emlak konut Flora Bahçekent

emlak konut Flora Bahçekent

Daire teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan Bahçekent Flora'da 875 adet konut ve 260 adet ticari alan bulunuyor. Proje 11 blok halinde yükseliyor. Peki Flora Bahçekent fiyatları ne kadar?

Emlak Konut GYO Bahçekent Flora projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Bahçekent Flora projesi 1adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Dağ Mühendislik'te Emlak Konut kampanyasıyla rekor satış!

Dağ Mühendislik imzası taşıyan 'Tual Adalar', 'Tual Bahçekent' ve 'Bahçekent Flora' projeleri Emlak Konut GYO’nun ağustos ayında geçerli 'Ülkemizin Yarınlarına Güveniyoruz’ kampanyasıyla talep rekoru kırdı. 10 günde toplam 126 milyon 700 bin TL değerinde toplam 237 adet konut ve dükkan satıldı.

Emlak Konut GYO'nun Bahçekent Flora'da satış geliri arttı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Başakşehir Bahçekent Flora projesinde yükleniciden alacağı asgari şirket payı toplam gelirinin arttığını KAP'a bildirdi. İşte şirketin açıklaması...

Emlak Konut Cadde Flora ihale sonuçları açıklandı mı?

Kuzey Marmara Otoyolu’na yakın bir bölgede bulunan Cadde Flora Bahçekent'te yer alan 260 adet ticari ünite bugün açık artırma ile satışa sunuldu. Peki Emlak Konut Cadde Flora ihale sonuçları açıklandı mı?

Emlak Konut Cadde Flora ulaşım!

Emlak Konut Cadde Flora ulaşım bilgileri kapsamında proje Kuzey Marmara Otoyolu’na, E-5’e, 3. Havalimanı’na ve TÜYAP fuar alanına yakın mesafede bulunuyor. Projede toplam 260 adet ticari ünite yer alıyor.

Cadde Flora Emlak Konut teslim tarihi!

Cadde Flora Emlak Konut teslim tarihine göre projedeki ticari alanlar 2016 yılının sonunda teslim edilecek. Toplam 260 adet ticari üniteden meydsana gelen proje 74 bin metrekare arsa alanı üzerinde yüksleiyor.

Emlak Konut Cadde Flora'da ticari üniteler 195 bin TL'ye!

Cadde Flora ticari üniteleri, Emlak Konut güvencesiyle İstanbul’un Başakşehir ilçesinin Bahçekent mevkiinde hayata geçiyor. Cadde Flora fiyatları KDV hariç 195 bin TL'den açık artırma usulüyle satışa çıkartılıyor.

Emlak Konut Cadde Flora fiyatları!

Emlak Konut Cadde Flora fiyatları KDV hariç 195 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 3. Havalimanı’na ve Kuzey Marmara Otoyolu’na yakın bir bölgede hayata geçirilen projede ticari üniteler açık artırmayle satışa sunuluyor.

Emlak Konut Bahçekent Flora iletişim!

Emlak Konut Bahçekent Flora iletişim numarası 0212 607 01 21 olarak belirlendi. İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat imzası ile yükselen proje 450 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor.

Emlak Konut GYO, Bahçekent Flora'da ruhsatları aldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Bahçekent Flora projesinde 334 adet bağımsız bölüme ait Yapı Ruhsatının alındığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketin açıklaması...

Emlak Konut Bahçekent Flora değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından inşa edilen Bahçekent Flora değerleme raporunu yayınladı.

Misstanbul Evleri'nde Emlak Konut'tan 3 bin 575 TL taksitle!

Misstanbul Evleri'nde Emlak Konut'tan fiyatı 286 bin TL olan 3+1 konut için hazırlanan örnek ödeme planına göre 60 ay vadede aylık taksitler 3 bin 575 TL'den başlıyor...

Teknik Yapı Emlak Konut'un Tuzla arsalarını aldı!

Teknik Yapı Holding, Emlak Konut'un Tuzla'daki arsa ihalelerini kazandı. Emlak Konut GYO'nun satışa çıkardığı iki arsa için dün gerçekleşen ikinci oturumda da Teknik Yapı ve Dumankaya İnşaat çekişti

emlak konut Flora Bahçekent Haberi

emlak konut Flora Bahçekent

"Flora Bahçekent fiyatları ne kadar?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen proje İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat imzası taşıyor.


Bahçekent Flora 'da yer alan konutların alanları 65 metrekare ile 187 metrekare arasında değişiyor. Teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlenen proje 450 milyon TL yatırım bedeline sahip.


Başakşehir Flora Bahçekent'in sosyal alanları dinlenme alanları, güneş panelleri, bölge parkı, yüzme havuzu, fitnes, sauna, basketbol sahası, Türk hamamı, kafe, vitamin bar doğa ve ticari alanları, otomatik atık geri dönüşüm sisteminden oluşuyor.


Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen Flora Bahçekent Evleri Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Proje Kuzey Marmara Otoyolu ile 3. Havalimanı’na yakın bir bölgede bulunuyor.


Flora Bahçekent fiyatları ne kadar?

Satışlarının yüzde 70'ini...