15 / 05 / 2024

Emlak Konuttan finansal tablo

Emlak Konuttan finansal tablo

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre, Emlak Konut 9 aylık finansal durum tablosunu yayınladı.

Türkiye'de emlakçılık çoğu zaman kayıt dışı ek gelir olarak yapılıyor! Nasıl olmalıydı? 

Finansal yönetim danışmanı Dr. İbrahim Can, X sosyal medya hesabından emlakçılar ile ilgili bir paylaşım yaptı ve emlakçılığın nasıl olması gerektiğini anlattı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Emlakçılar: Kira kontratları takip edilebilir olsun!

Konuttan kira geliri elde eden vatandaşların beyanname verme süreleri 5 Nisan 2024 tarihinde resmen doldu. Bakan Şimşek, toplamda 420 bin konutta yerinde tespit yapıldığını dile getirirken, Emlak müşaviri Yeşiltaş başlatılan uygulamaların ayaklarının yere basmadığını söyledi...

Emlak alırken dikkat edilmesi gereken yasal süreçler nedir?

Emlak alımı birçok vatandaşın hayatında gerçekleştireceği en büyük finansal kararlardandır. Yaşanan bu sürecin heyecan verici yanı sıra bir dizi karmaşık bir süreç ve sıralı prosedürleri de beraberinde getirmektedir. Yasal düzenlemeler prosedürler hakkında bilinmesi gerekenler. İşte haberin ayrıntıl

ECB'den emlak piyasası analizi: Faiz artırımları risk yaratıyor! 

Avrupa Merkez Bankası(ECB) tarafından, Finansal İstikrar Raporu  yayımlandı ve veriler açıklandı. ECB, raporda sıkılaştırma ile beraber emlak piyasasında "fiyat düzeltme riskinin" yükseldiği uyarısını yaptı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO üçüncü çeyrekte 20.6 milyar TL'lik satış gerçekleştirdi! 3 bin 367 adet bağımsız bölüm satıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), 2022 yılının üçüncü çeyreğine ilişkin finansal sonuçlarını duyurdu. Peki Emlak Konut GYO 2022'nin üçüncü çeyreğinde ne kadar kar etti? İşte merak edilen o rakamlar...

Mimsay Emlak Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Mimsay Emlak Yönetim Anonim Şirketi Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriya Turfanda ve Mimsay Finansal Yatırımlar Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Metaverse'te emlak piyasası hızla gelişiyor!

Metaverse teknoloji, deneyimi ve yüksek finansal sermayesi olan kurum ve yatırımcıların ellerini güçlendiren bir unsur olarak dikkat çekiyor. Yatırımların odak noktasında ise sanal emlak piyasası bulunuyor. 

Emlak Konut GYO Çekmeköy'deki 496 bağımsız bölümün yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut GYO mülkiyetinde bulunan İstanbul ili, Çekmeköy İlçesi, Kirazlıdere Mahallesi 563 ada 5 parselde yer alan 496 adet konuttan oluşan bağımsız bölüme ait yapı ruhsatları 17 Aralık tarihinde alındı.

Emlak Konut GYO Çekmeköy Kirazlıdere'deki 53 bağımsız bölümün yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut GYO mülkiyetinde bulunan İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Kirazlıdere Mahallesi 566 Ada 1 Parselde yer alan 53 adet konuttan oluşan bağımsız bölüme ait Yapı Ruhsatları 26 Kasım 2021 tarihinde alındı. 

Emlak Konut GYO Çekmeköy Kirazlıdere'deki 420 bağımsız bölümün yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut GYO mülkiyetinde bulunan İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Kirazlıdere Mahallesi 563 Ada 7 Parselde yer alan 420 adet konuttan oluşan bağımsız bölüme ait Yapı Ruhsatları 26 Kasım 2021 tarihinde alındı. 

Emlak Konut GYO Çekmeköy Kirazlıdere'deki 88 bağımsız bölümün ruhsatını aldı!

Emlak Konut GYO'nun mülkiyetinde bulunan İstanbul Çekmeköy Kirazlıdere Mahallesi 565 ada 2 parselde bulunan 88 adet konuttan oluşan bağımsız bölüme ait yapı ruhsatları alındı. 

Çinli emlak devi Evergrande iflas edebilir mi?

Çin'in en büyük emlak şirketlerinden Evergrande'nin içinde bulunduğu finansal sıkıntı herkesi tedirgin ediyor. Ülkenin 280'i aşkın kentinde 1300 projesi olan şirketin ne olacağı merak konusu.

Çin’de emlak şirketleri spekülatif yatırımlardan uzaklaşacak!

Garanti Bankası Şangay Temsilcisi Noyan Rona, Evergrande kriziyle ilgili açıklamalar yaptı. Noyan Rona, emlak şirketlerinin büyük çaplı genişlenemeden vazgeçerek daha regüle edilebilir ve kontrol edilebilir finansal kaynaklarla yollarına devam edeceğini belirtti.

Emlak Konuttan finansal tablo Haberi

Emlak Konuttan finansal tablo

Emlak Konut tarafından yapılan açıklama;

1 Ocak-30 Eylül 2015 ara hesap dönemine ait özel finansal tablolar aşağıda pdf olarak verilmiştir. 


Dosya için