04 / 07 / 2024

emlak konutun gayrimenkul ekspertizini hangi şirket yapacak

emlak konutun gayrimenkul ekspertizini hangi şirket yapacak

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, portföyündeki gayrimenkuller için 2014 yılında alınacak değerleme hizmetinin hangi şirketlerden alınacağını belirledi. Buna göre her gayrimenkul için hangi firma ile çalışılacağı aşağıda yer alıyor...

Çin'de emlak krizi giderek büyüyor! Dev gayrimenkul şirketi zorda!

Aldığı krediyi ödeyemeyen Çin’in en büyük emlak ve gayrimenkul şirketi olan Country Garden tasfiye dilekçesiyle karşı karşıya... 

Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yapanlara 710 milyon lira ceza! Aralarında emlak ve gayrimenkul firmaları da var!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yapan firmalara 710 milyon lira para cezası verildiğini bildirdi. Ceza kesilen firmalar arasında emlak ve gayrimenkul firmaları da var.

Kainat Emlak Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Kainat Emlak Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kainat Holding A.Ş. tarafından kuruldu.

Miray Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Miray Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Vana Chıkhı tarafından kuruldu.

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Altan ve İdris Çakır ortaklığında kuruldu.

Adb Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Kuruldu!

Adb Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Ataşehir’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Barutçuoğlu tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri resmen başlıyor! Kanal İstanbul manzaralı 12 bin 585 konutun temeli atılıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları'nın Yenişehir Evleri projesi için ÇED süreci sona erdi. Yenişehir Evleri'nde Kanal İstanbul manzaralı 12 bin 585 konut ve 450 ticari alan yer alacak.

Radaravrupa Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Radaravrupa Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Kazançı ve Mustafa Kazançi ortaklığında kuruldu.

Ceb Emlak Konut Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceb Emlak Konut Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemile Erdem Bektüre tarafından kuruldu.

Fu Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fu Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Feride Usta tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Mimar Sinan Evleri satışta! Emlak Konut GYO'dan Sultanbeyli'ye 286 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yeni projesi Mimar Sinan Evleri satışa çıktı. 286 adet konutun yer aldığı Mimar Sinan Evleri, İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yükseliyor. 

İnşaa Emlak Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnşaa Emlak Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yıldız tarafından kuruldu.

Fu Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fu Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Feride Usta tarafından kuruldu.

emlak konutun gayrimenkul ekspertizini hangi şirket yapacak Haberi

emlak konutun gayrimenkul ekspertizini hangi şirket yapacak


Emlak Konut GYO tarafından yapılan açıklama şöyle:


Yönetim Kurulumuzun 30.01.2014 tarihinde yapılan toplantısında,  Sayı / Karar No :07 - 015 numarası ile alınan kararında; Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği"nin "Gayrimenkul Değerleme Şirketinin Seçimi" ile ilgili maddesi uyarınca, portföyümüzde yer alan her bir varlık için ekli tabloda yer alan değerleme şirketlerinden değerleme hizmeti alınmasına, 2014 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için " Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş." ve " Yetkin Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık  A.Ş."' den değerleme hizmeti alınması karar verilmiştir.


Dosya için