05 / 05 / 2024

emlak kulisi sektör buluşması

emlak kulisi sektör buluşması

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi www.emlakkulisi.com'un 2017 yılının ilk sektör buluşması yarın gerçekleştirilecek.Toplantıda konut sektörünün profesyonelleri sorunlar hakkında görüşlerini dile getirecek.

Emlak sektöründe ‘dijital devrim’ yaşanacak!

Hürriyet Emlak, gayrimenkul sektöründeki dijital çözümler, sektörün dijitale geçiş süreci ve teknolojiye yapılan yatırımların önemine dikkat çekiyor.

Emlak Bankası sektörümüze güç katacak isabetli bir adım!

GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, Türkiye Emlak Katılım Bankası’nın kuruluşuna onay verilmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Bankanın 18 yıl sonra katılım bankası olarak yapılandırılarak yeniden faaliyete geçirilmesi, sektörümüze güç katacak isabetli bir adım" dedi...

Emlak Bankası sektörü umutlandırdı!

Emlak Bankası, Türkiye Emlak Katılım Bankası adıyla yeniden kuruldu. Banka, kentsel dönüşüm başta olmak üzere inşaat sektörüne, turizm ve sanayiye destek sağlayacak. 

Emlak Bankası sektörün kredilendirilmesi için önemli bir hamle oldu!

Emlak Bankası'nın yeniden faaliyete geçmesini değerlendiren Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Elmas, "Emlak Bankası sektörün kredilendirilmesi için önemli bir hamle oldu" dedi..

'Emlak Bankası' sektör temsilcilerini umutlandırdı!

İMDER Başkanı İslam Yıldırım, Emlak Bankası'nın yıl sonunda tekrar açılacağının açıklanmasının sektörü yeniden umutlandırdığını söyledi. Yıldırım, bu kapsamda gayrimenkul sektörünün banka aracılığıyla desteklenebileceğini ifade etti.

Kayıtdışı emlakçılar sektörü olumsuz etkiliyor!

FIrst Class Trust Union Gayrimenkul Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay, kayıtdışı emlakçıların, konut sektöründe gerek ekonomik gerekse de itibar anlamında ciddi kayıplara neden olduğunu söyledi. 

Emlakçılardan sektörü hareketlendirmek için destek!

Dünya genelinde yaşanan ekonomik durgunluk, tüm sektörlerde olduğu gibi gayrimenkul sektörünü de etkiledi. Sektöre canlılık kazandırmak isteyen firmalardan da çözümler gelmeye başladı.

Van'da emlak ve inşaat sektörü darbe aldı!

Van Emlakçılar Derneği Başkanı Orhan Özdek, Van'da 2011 yılında yaşanan depremlerin ardından emlak ve inşaat sektörünün darbe üstüne darbe yediğini söyledi.

Emlak sektöründe iş kurmak için 3 milyon şirket var!

Emlak sektöründe kendi işini kurmak, iş kurmanın en iyi yoludur. Türkiye’de emlak sektöründe iş kurmak isteyenler için 3 milyon civarında şirket bulunuyor.

Diyarbakır'da emlak ve inşaat sektörü canlanıyor!

Diyarbakır'da terör olayları nedeniyle durma noktasına gelen emlak ve inşaat sektörü, yeniden canlanıyor. Gayrimenkul Uzmanı Çağla Kızılay, ''Kredilerin inmesi vatandaşa güven verdi. Piyasalar eski haline dönüyor'' dedi.

Emlak sektöründen nasıl para kazanılır?

Ülkemizin yükselen sektörü olan emlak, çok kazandıran alanlar arasında yer almaktadır. Buna karşın elbette ki, bu sektörde kazanmanın temel püf noktaları bulunuyor.

Ordu'da emlak sektörü hareketlendi!

Ordu Olay Gazetesi köşe yazarı olan Sezai Keskin bugünkü yazısında Ordu'daki gayrimenkul sektörünü değerlendirdi. Keskin, emlak piyasındaki artışla sahte emlakçıların arttığını söyledi.

Faraç Toktaş: Gaziantep'te emlak sektörü durdu!

Gaziantep Şahinbey Emlakçılar Derneği Başkanı Faraç Toktaş, emlak sektörünün ölü bir dönem yaşadığını söyledi. Toktaş, terörün birçok sektörü olumsuz etkilediğini belirtti.

emlak kulisi sektör buluşması Haberi

emlak kulisi sektör buluşması

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi www.emlakkulisi.com'un 2017 yılının ilk sektör buluşması yarın gerçekleştirilecek.


www.emlakkulisi.com editörü Tebernüş Kireçci'nin moderatörlüğünde 2013 yılından bu yana gerçekleştirilen sektör buluşmalarında sektördeki sorunlar masaya yatırılıyor. Konut sektörünün profesyonelleri sorunlar hakkında görüşlerini dile getiriyor.


Anthill B Kule Kat 54'te yapılacak organizasyon sektör profesyonellerinin katılımına açık. Saat 09.00'da başlayacak organizasyon 13.00'te bitecek.


LCV: 0 212 272 00 60 Mehmet Vodina-Ufuk Bektaş-Şerife Aydın.



Konutta satış ve pazarlama buluşmaları detayı için;

Konutta satış ve pazarlama buluşmalarında geri sayım başladı!

2.Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları başladı!

Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları'nın üçüncüsü gerçekleşti!

4. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları gerçekleşti!

5. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları gerçekleşti!

Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları'nın altıncısı gerçekleşti!

7. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları gerçekleşti!

8....