03 / 05 / 2024

emlak müşavirliği nedir

emlak müşavirliği nedir

Ödemiş'te emlak müşavirliği kursları başladı. Yıllardır düzenlenen kursların amacının eğitimli emlakçılar yetiştirmek olduğunu söyleyen kurs eğitmeni mali müşavir Coşkun Açar, emlakçıların yasa beklentisine dikkati çekti.

Emlak müşavirliği nedir?

Emlak müşavirliği nedir, emlak müşavirliği yapan kimse ne iş yapar? Merak ediyorsanız yanıtı ve detayları için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Ses Concept Gayrimenkul Müşavirliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ses Concept Gayrimenkul Müşavirliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 500.000,00 TL sermeye bedeli ile Eser Soğle ve Yunus Yasin Bostancı ortaklığıyla kuruldu.

Berkoç Emlak Müşavirliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Berkoç Emlak Müşavirliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ileYaşar Erkoç tarafından kuruldu.

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi kuruldu!

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Çelik İşeri tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! Projeyi hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu Altınköy-2 Sitesi  Kentsel Dönüşüm Projesi için resmen imzalar atıldı. Peki Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu projesini hangi firmalar inşa edecek? İşte merak edilen ayrıntılar...

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi kuruldu!

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Çelik İşeri tarafından kuruldu.

Afel Mimarlık Mühendislik Haritacılık Ve Planlama Müşavirliği Limited Şirketi kuruldu!

Afel Mimarlık Mühendislik Haritacılık Ve Planlama Müşavirliği Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Merve Kör tarafından kuruldu.

Akasya Otomotiv Emlak Müşavirliği İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akasya Otomotiv Emlak Müşavirliği İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdollah Hashparast ve Masoumeh Ghopodoosınezhad ortaklığında kuruldu.

Ulaşım desteği başvuruları ne zaman başlayacak? Ulaşım desteği kimlere verilecek? Ulaşım desteği nedir?

Geçtiğimiz hafta açıklanan üniversite öğrencilerine ulaşım desteği başvuruları ne zaman başlayacak? Ulaşım desteği başvuruları nereden ve nasıl yapılacak? 2022 ulaşım desteği hakkındaki tüm ayrıntılar…

PTT 55 bin personel alımı 2022 yapılacak mı? PTT işçi alımı şartları nedir?

Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) bünyesinde istihdam edilmek üzere 55 bin personel alımı yapılacak. PTT 55 bin personel alımı 2022 yapılacak mı? PTT işçi alımı şartları nedir? gibi soruların yanıtları ise tüm başvuru yapacak olanlar tarafından araştırılıyor. İşte tüm detaylar..

Emlak vergisinden kimler muaf? Emlak vergisi muafiyet şartları nedir?

Büyüklüğü brüt 200 metrekareyi geçmeyen konutlar için belirli koşulların sağlanması halinde vergi muafiyeti söz konusu oluyor. Peki, Emlak vergisinden kimler muaf? Emlak vergisi muafiyet şartları nedir? İşte tüm detaylar...

Göknar Emlak Müşavirliği Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Göknar Emlak Müşavirliği Ve İnşaat Limited Şirketi Ataşehir’de 360 bin TL sermaye bedeli  ile Erhan Tellioğlu tarafından kuruldu.

Başkurt Otelcilik Turizm Emlak Müşavirliği Geri Dönüştürülebilir Ürünler San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Başkurt Otelcilik Turizm Emlak Müşavirliği Geri Dönüştürülebilir Ürünler San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Başkurt tarafından kuruldu.

Emlak müşavirlerine hibe desteği sağlanması önerisi mecliste!

Emlak müşavirlerine karşılıksız hibe desteği sağlanması önerisi meclis gündemine taşındı. CHP'li  Özcan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

emlak müşavirliği nedir Haberi

emlak müşavirliği nedir

Ödemiş'te emlak müşavirliği kursları başladı. Yıllardır düzenlenen kursların amacının eğitimli emlakçılar yetiştirmek olduğunu söyleyen kurs eğitmeni mali müşavir Coşkun Açar, emlakçıların yasa beklentisine dikkati çekti. Mali müşavir Coşkun Açar Açar, emlakçiliğin yıllar içerisinde en önemli sektörlerden biri haline geldiğine vurgu yaparak, "Eskiden berberlerin, imamların, ikinci iş olarak yaptığı emlakçilik günümüzde ülkemizdeki en önemli sektörlerden biri haline geldi.  Geçtiğimiz yıllarda, yabancılara gayrimenkul satışı, 2B arazileri ile ilgili yasanın çıkması ve kentsel dönüşüm ile daha önemli bir hale gelen Emlakçilik Borçlar Kanunu nun 404. maddesinde ifade edildiği gibi simsar olarak adlandırılan emlakçıların henüz bir yasaları yok. Meclise sevk edilen yasa taslağında devrim niteliğinde maddeler var. Emlakçıların en önemli sorunu olan hizmet bedelini tahsil edememe bu yasayla garanti altına alınmıştır."


 "TASARIDAN BEKLENTİ BÜYÜK" 

"Yeni...