19 / 05 / 2024

Emlak uzmanları kim

Emlak uzmanları kim

Emlak uzmanları Rodi Kayim, Birol Çakır ve ünlü oyuncu Dilek Serbest Hakan Ural'ın sunduğu "Emlak Ekspresi" programına katılacak. Hangi bölgelere yatırım yapılması gerektiğini anlatacak.

Alman emlak piyasasında kriz tam gaz!

Alman ticari gayrimenkul fiyatları 2024 yılının ilk çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 0,8 gerilerken, yıllık bazda da yüzde 9,6 gerileme gösterdi. Uzmanlar konu ile ilgili olarak açıklamada bu resmi verilere göre Alman emlak piyasasında krizin devam ettiğini belirtti.

İkinci elde 1-3 milyon TL arasındaki konutlara talep arttı!

Emlak uzmanları piyasanın durgun olduğuna fakat ikinci elde ‘uygun fiyatlı’ konutlara ilginin yatırım amaçlı şekilde sürdüğüne dikkat çekti. İşte konut sektöründeki son durum...

Emlak fiyatları düşüyor, konut alamayan vatandaş arsaya yöneliyor!

Emlak uzmanları yaptığı açıklamada son altı aydır piyasa fiyatlarında düşüş olduğunu belirterek, vatandaşların buna rağmen yatırım amaçlı konut almadıklarını ve arsaya yöneldiklerini söyledi.

2023'te 1 milyon 226 bin konut satıldı! Bu kadar konutu kredi kullanmadan kim alıyor?

2023'te 1 milyon 226 bin konut satılırken, geçen yıla göre yüzde 17,5 düşüş yaşandı. Piyasa koşullarına göre bu satışların çok bile olduğunu söyleyen Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci '' Bu kadar konutu kredi kullanmadan kim alıyor?'' diye sordu. İşte detaylar...

Emlak uygulaması kullanıcıları dikkat! Kullanıcıların bilgileri çalındı!

Emlak uygulaması kullan binlerce kişinin kullanıcı verileri sızdırıldı. Uzmanlar, bu tür uygulamalar üzerinden kullanıcıların hassas bilgilerinin çalınması konusunda uyarıda bulundu.

Ev alıp, kiralamak isteyenler dikkat! Tuzağa düşmeyin! Emlakçılara mutlaka bu belgeyi sorun!

Son dönemlerde kayıtsız iş yapan ayakçı emlakçıların sayısı artmaya başladı. Özellikle ev alıp kiralamak isteyenleri uzmanlar emlakçılara karşı uyarıyor. Emlakçılardan bu belgeyi mutlaka isteyin...

Milyonları ilgilendiriyor! Yetki belgesi olmayan emlakçılara dikkat!

Uzmanlardan konut alıp satmak isteyen veya kiralık konut arayan kişilere yeni bir uyarı geldi. Emlak fiyatlarını yetkisiz emlak danışmanlarının arttırdığı iddiasında bulunan uzmanlar, emlakçıların yetki belgesine dikkat edilmesini vurguladı.

Uzmanlar emlak vergisinin düşürülmesini istiyor! 'Yüzde 1'e düşürülmeli'

Gayrimenkul satışlarında alıcıdan ve satıcıdan yüzde 2 vergi alındığını söyleyen İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, “Rakamlar arttı. 5 milyon TL’lik bir konutun satışında 200 bin TL vergi ödeniyor. Devletin bu oranı düşürmesi gerekiyor” dedi.

Emlakçı komisyonunu kim ödemelidir?

Emlakçı komisyonu, belirli bir taraf aracılığıyla ödenir. Kiralama ve satın alma işlemlerinde emlakçıya komisyon ödenmelidir. Emlakçı komisyonunu kim öder sorusu özellikle de kiracılar tarafından merak ediliyor. Peki emlakçı konutunu kim ödemelidir? İşte konu hakkında ayrıntılar...

Arabuluculuk kira krizini çözer mi? Uzmanlar tek tek açıkladı!

Konut sektörü hükümetin kira krizine çözüm olarak getirdiği “arabuluculuk” sistemini değerlendirdi. 1 Eylül’de başlayacak olan yeni dönem için sektörde “çare olmaz” görüşü hâkim. Uzmanlar sorunun enflasyonun düşmesiyle çözülebileceğine dikkat çekti.

Ev almak isteyenlere kötü haber! Konut fiyatlarına yüzde 30 zam yolda! 

Konut fiyatları artınca satışlar geçen yıla göre yarı yarıya düştü. Emlak uzmanları, fiyatların yabancılara bile pahalı geldiğini vurgulayarak emlak sektörünün geleceğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Konut fiyatlarına sene sonuna kadar yüzde 30 zam bekleniyor...

Uzmanlar peş peşe açıkladı! İstanbul’daki o ilçelerde kira fiyatları düşecek! İşte İstanbul emlak piyasasının hali!

Kahramanmaraş’ta geçtiğimiz haftalarda meydana gelen depreminin ardından İstanbullu vatandaşlar da deprem korkusu çekmeye başladı. Bu korku emlak piyasasında da hareketlenmelere neden olacak. İşte detaylar!

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 2. Kısım ve 3. Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 2. Kısım ve 3. Etap 3. Kısım için imzalar atıldı. Peki Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 2. Kısım ve 3. Kısım detayları neler? Projeyi kim inşa edecek? İşte merak edilen soruların cevapları...

Emlak uzmanları kim Haberi

Emlak uzmanları kim

Hakan Ural'ın sunduğu "Emlak Ekspresi"; "Ev alırken ve konut kredisi kullanırken nelere dikkat etmeli?", "Nasıl ev sahibi olacağız?", "Gayrimenkul yatınmı cazibesini koruyor mu?", "Hangi bölgelere yatırım yapmalı?" sorulannın yanıtını aramaya devam ediyor. Ural programın bu bölümünde; emlak uzmanları Rodi Kayim, Birol Çakır ve ünlü oyuncu Dilek Serbest'i ağırlayacak.


Habertürk...