17 / 05 / 2024

emlak vergisi alacakları yapılandırma

emlak vergisi alacakları yapılandırma

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, "Emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan ve reklam vergisi, diğer vergi ve harçlar, su, atık su, katı atık ücretleri, yol katılım payları, muhtelif ücretlerden kaynaklı kurum alacakları ve zam ve faizleri de yapılandırma kapsamına alınıyor" dedi.

Emlak vergisi borcu olanlar dikkat!

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren vergi, prim ve diğer borçların yeniden yapılandırılmasıyla ilgili kanun TBMM Genel Kurulu’nda onaylandı. Belediyelerin vergi, emlak vergisi ile çevre temizlik vergisi alacakları yapılandırılacak. 

Kurumların emlak vergisi alacakları, zam ve faizleri yapılandırılıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, "Emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan ve reklam vergisi, diğer vergi ve harçlar, su, atık su, katı atık ücretleri, yol katılım payları, muhtelif ücretlerden kaynaklı kurum alacakları ve zam ve faizleri de yapılandırma kapsamına alınıyor" dedi.

Emlak vergisi yapılandırma başvuruları için son 20 gün!

İş Kanunu İle Bazı Kanun Ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması İle Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanunu ile emlak vergisi yapılandırılabiliyor. Emlak vergisi yapılandırma başvuruları için son 20 gün bulunuyor...

Emlak vergisi affı için son 3 gün!

İş Kanunu İle Bazı Kanun Ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması İle Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanunu ile emlak vergisi yapılandırılabiliyor. Emlak vergisi affı için son 3 gün bulunuyor..

Emlak vergisi affı için son 7 gün!

Eylül ayında Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Torba Yasası ile bazı vergi ve alacaklar af kapsamında yapılandırılabiliyor. Yapılandırmaların Kasım ayında yapıldığı Emlak vergisi affı için son 7 gün bulunuyor..

Gayrimenkul emlak vergisi yapılandırma işlemleri!

İş Kanunu İle Bazı Kanun Ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması İle Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun olan Torba Yasa emlak vergisine af getirildi. İşte gayrimenkul emlak vergisi yapılandırma işlemleri...

Emlak vergisi yapılandırma son gün 2014!

Torba Yasa ile af getirilen vergi ve alacaklar arasında emlak vergisi de bulunuyor. Peki, emlak vergisi nasıl yapılandırılır? Emlak vergisi yapılandırma son gün 2014 ne zaman?

Emlak vergisi affı için dilekçe örneği!

Eylül 2014'te yürürlüğe giren 6552 sayılı Torba Yasası ile bazı vergi ve alacaklar için dilekçe ile müracaat edilerek yapılandırma yapılabiliyor. İşte emlak vergisi affı için dilekçe örneği..

Emlak vergisi vergi affı 2014!

İş Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması ile Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun, 11 Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte emlak vergisi vergi affı 2014..

Emlak vergisi yapılandırma kanunu!

İş Kanunu İle Bazı Kanun Ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması İle Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanunu olan Torba Yasası Eylül 2014 tarihinde yürürlüğe girdi. İşte emlak vergisi yapılandırma kanunu..

Emlak vergisi faiz affı 2014!

Bazı vergi ve alacakların yapılandırılmasını amaçlayan Torba Yasası Eylül 2014'te yürürlüğe girdi. Peki, kanuna göre emlak vergisi nasıl yapılandırılır? İşte emlak vergisi faiz affı 2014..

Emlak vergisi borcu yeniden yapılandırma!

Eylül 2014'te Resmi Gazete'de yayımlanan Torba yasası kapsamında birçok vergi borcu ve alacakların yapılandırılabileceğine dair esaslara yer verildi. Emlak vergisi borcu yeniden yapılandırma başvurusu nasıl yapılır?

Emlak vergisi torba yasada var mı?

Eylül 2014'te yürürlüğe giren 6552 sayılı Torba yasası ile birçok vergi borcu ve alacaklar yapılandırılabiliyor. Peki, emlak vergisi torba yasada var mı? İşte torba yasa emlak vergisi affı..

emlak vergisi alacakları yapılandırma Haberi

emlak vergisi alacakları yapılandırma

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşmelerine devam edilen İşsizlik Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi'ne eklenecek vergi yapılandırmasıyla ilgili detayları paylaştı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; il özel idarelerine olan borçların da kapsama alındığını aktaran Muş, "Emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan ve reklam vergisi, diğer vergi ve harçlar, su, atık su, katı atık ücretleri, yol katılım payları, muhtelif ücretlerden kaynaklı kurum alacakları ve zam ve faizleri de yapılandırma kapsamına alınıyor. Bunlara da yine yıl sonuna kadar müracaat edilmesi gerekiyor" şeklinde konuştu. 

Vakıf taşınmazlarının ve belgeli turizm tesislerinin kiraları...