04 / 05 / 2024

emlak verigi ödeme

emlak verigi ödeme

Gayrimenkul sahipleri, her yıl devlete ödemekle yükümlü olduğu emlak vergisini taksitli bir şekilde ödeyebiliyor. Emlak vergisi taksitli ödeme ve detayları...

Emlak vergisini ödemeyenler dikkat! Emlak vergisi birinci taksit son ödeme tarihi ne zaman? Emlak vergisi ödeme takvimi!

Ev sahiplerinin gündeminde emlak vergisi ödemeleri yar alıyor. Emlak vergisini ödemeyen ev sahipleri son tarihi merak ediyor. Peki emlak vergisi birinci taksit son ödeme tarihi ne zaman? Emlak vergisi ödeme takvimi!

Emlak vergisi 1. taksit ödemeleri ne zaman bitiyor? Emlak vergisi ödeme ekranı Nisan 2024!

Pek çok tapu sahibi emlak vergisi 1. taksit ödemeleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki emlak vergisi ödemeleri ne zaman sona eriyor?

Emlak vergisi ödemesinde son durum nedir?

Ev sahiplerini yakından ilgilendiren emlak vergisi ödeme tarihleri ile ilgili araştırmalar başlamış durumda. Buna göre senede 2 sefere mahsus olmak üzere ödenen emlak vergisini isteyen vatandaşlar peşin isteyenler de taksitli olarak  ödeyebiliyor.

Milyonlarca tapu sahibini ilgilendiriyor! Eğer E-devlette yoksa hemen bunu yapın!

Milyonlarca tapu sahibini yakından ilgilendiren emlak vergisi 2. taksit ödemeleri Mart ayı itibarıyla resmen başlıyor. Peki 2024 yılı emlak vergisi ödeme ekranı E-devlet'te yoksa ne yapmak gerekiyor? 

Gayrimenkulü olan herkesi ilgilendiriyor! Emlak vergisi ikinci taksit ödeme tarihi resmen belli oldu! Ödemeyen yandı...

Gayrimenkul sahibi olanlar, 319 sayılı Emlak Vergisi Kanunu’na göre emlak vergisi ödemek zorunda. Peki, 2023 emlak vergisi ödemeleri ne zaman yapılacak? İşte 2023 emlak vergisi ödeme takvimi...

Milyonlarca tapu sahibini ilgilendiriyor! Bu tarihe kadar mutlaka ödemeniz gerekli!

Milyonlarca tapu sahibini ilgilendiren emlak vergisi ödeme tarihleri pek çok tapu sahibi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Emlak vergisi ödemelerinin bu ayın sonuna kadar yapılması gerekiyor. 

Emlak vergisinde 2. taksit ödemesi için son bir hafta! Bu tarihi kaçırma!

Emlak tapu sahipleri için oldukça önemli olan emlak vergisi ödeme tarihleri 2023 yılı için açıklandı. Yılda iki kez yapılan ödemelerde 1. ve 2. taksitler için belirlenen tarihlerde ödeme yapmak gerekiyor.

Tapu sahipleri dikkat! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Emlak vergisi ödeme tarihleri pek çok tapu sahibi tarafından araştırılıyor. Söz konusu ödemelerin bu ayın sonuna kadar yapılması gerekiyor. 

TC ile emlak vergisi ödeme nasıl yapılır?

1 Mart'ta emlak vergisi ilk taksit dönemi başlıyor. Ödemesini belediyeye gitmeden online olarak gerçekleştirmek isteyenler "TC ile emlak vergisi ödeme nasıl yapılır?" sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte merak edilenler...

Emlak vergisi ödeme tarihleri 2022! Emlak vergisi ne zaman ödenir?

Emlak vergisi ödeme tarihleri 2022 merak ediliyor. Her sene mal sahipleri tarafından ödenen verginin ödeme tarihleri, GİB tarafından vergi takvimi kapsamında açıklanıyor. Peki, emlak vergisi ne zaman ödenir?

2022 emlak vergisi ödeme tarihleri ne zaman?

Türkiye sınırlarında bulunan tüm gayrimenkuller için emlak vergisi ödenmesi gerekiyor. Yeni yılla beraber emlak vergisi ödeyecek kişiler ödeme tarihlerini merak ediyor. İşte emlak vergisi ödeme tarihleri...

Emlak vergisinin ikinci taksit dönemi başladı!

Türkiye'de milyonlarca gayrimenkul sahibinin merak ettiği emlak vergisinin 2. taksit ödemeleri bugün başlıyor. İşte emlak vergisi ödeme detayları...

Emlak vergisinin ikinci taksit dönemi yarın başlıyor!

Türkiye'de milyonlarca gayrimenkul sahibinin merak ettiği emlak vergisinin 2. taksit ödemeleri yarın başlıyor. İşte emlak vergisi ödeme detayları...

emlak verigi ödeme Haberi

emlak verigi ödeme

Emlak vergisi taksitli ödeme!

Emlak vergisinden muaf tutulmayan gayrimenkul sahipleri söz konusu vergi ödemesi için "Emlak vergisi taksitli ödeme" avantajından faydalanabiliyor. Emlak vergisi ödemeleri genelde her sene 6 ayda bir 2 eşit taksit şeklinde alınıyor.


İsteyenler, bu vergi borcunu 1. taksit dönemi içerisinde tek seferde ve nakit olarak ödeyebiliyor.


Emlak vergisi yükümlüleri..

- Birden fazla konuta veya birden fazla konut hissesine sahipleri 

- 200 metrekareden küçük kışlığı yanında bir de yazlık ev sahipleri

- Emekli aylığı dışında geliri olanlar, çalışanlar.

- Kira geliri, faiz geliri açıkçası başka geliri olanlarda, emlak vergisinden muaf tutulamazlar.


Emlak vergisi muafiyetleri..

- 200 metrekareyi geçmeyecek tek eve sahip, ve yazlık eve sahip olmamak şartı ile;

- Bir tek meskeni olup da, intifa sahibi olanlar

- Emekliler

- Hiçbir geliri olmayanlar

- Şehit yakınları

- Dul ve yetimler

- Gaziler


Emlak...