06 / 05 / 2024

emlak verileri

emlak verileri

1 Ocak - 31 Aralık 2012 tarihleri arasında sahibinden.com’a verilen emlak ilanları bir önceki yıla göre yüzde 40 oranında artarken, Türkiye genelinde her 34 saniyede 1, saatte 105 ve günde 2 bin 538 adet emlak satıldı ya da kiralandı

Emlak uygulaması kullanıcıları dikkat! Kullanıcıların bilgileri çalındı!

Emlak uygulaması kullan binlerce kişinin kullanıcı verileri sızdırıldı. Uzmanlar, bu tür uygulamalar üzerinden kullanıcıların hassas bilgilerinin çalınması konusunda uyarıda bulundu.

Türkiye’nin yüzde 70’i konut finansman destek paketlerinden yararlanacak! 

Emlakjet tarafından Nisan 2022'ye ilişkin emlak verileri kapsamında Türkiye’nin yüzde 70’i konut finansman destek paketlerinden yararlanacağı ortaya çıktı. 

Emlak vergisi sorgulamaları için yeni talimat!

Kişisel Verileri Koruma Kurulu (KVKK), il ve ilçe belediyelerine TC kimlik ile emlak vergisi sorgulama uygulamasının sona erdirilmesi için talimat gönderdi.

2019'un ilk yarısında emlak piyasası nasıl geçti? 

Hürriyet Emlak, Emlak Endeksi verileri Anadolu'nun emlak piyasasının yükselen değeri olmaya devam ettiğini ortaya koydu. Antalya, Kırşehir ve Uşak’ta geçtiğimiz 6 ayda satılık konut fiyatlarındaki yukarı yönlü hareket dikkat çekti. 

Emlak yatırımcısının yeni rotası Kıbrıs!

Kıbrıs’ta gayrimenkul sektörü son zamanlarda canlılık kazandı. Hürriyet Emlak verileri, ilan sayılarında son bir yılda yüzde 63 arttığını ortaya koydu. Satılık ve kiralık konut fiyat artışı ise son bir yılda ortalama olarak yüzde 50 oldu. Kıbrıs’taki fiyat avantajını değerlendiren Türk yatırımcılar

Emlak Konut'un satışları hız kazanacak!

Ekonomist Dergisi Halk Yatırım Araştırma Yönetmeni İlknur Turhan Emlak Konut'un 2016 yılı ciro verileri ve satışlarını inceledi. İşte, İlknur Turhan'ın araştırma sonucu...

Pendik'teki her 4 Kişiden 1’i emlak vergisini internetten ödüyor!

Pendik Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün verileri, mayıs ayında ödenen emlak ve çevre temizlik vergileri ilk taksitlerinde, her 4 mükelleften birinin ödemesini internet üzerinden yaptığını ortaya koydu.

Emlak Konut Ekim ayı satış şampiyonu İstMarina!

Emlak Konut GYO'nun satış raporunda ekim ayı verileri belli oldu. Rapora göre DAP Yapı tarafından Kartal'da hayata geçirilen İstMarina projesi ekim ayının satış şampiyonu oldu.

İstanbul'un son 3 yılda en çok değerlenen semti Sultanbeyli!

Sahibindex Emlak Endeksi verilerine göre İstanbul’daki emlak verileri hakkında da bilgi veren Burakl Ertaş, şunları söyledi: “3 yıllık süreçte İstanbul’da konut fiyatlarının en yüksek oranda arttığı ilçe Sultanbeyli oldu" dedi.

Emlak Konut Mart ayı birincisi Egeyapı!

Emlak Konut GYO'nun aylık satış adetlerini açıkladığı raporlarda Mart ayı verileri doğrultusunda satış adedi ve satış cirosu birincisi olan EgeYapı Group, 213 bağımsız bölümün satışından 115 milyon 563 bin 707 TL gelir elde etti.

Sahibinindex: İstanbul'da ev fiyatları yüzde 10 düşerek 135 bin TL'ye geriledi!

Türkiye'nin en çok ziyaret edilen e-ticaret platformu sahibinden.com'un 2011 yılı sahibindex emlak verileri, yıl boyunca gayrimenkul sektöründe yaşanan hareketliliği gözler önüne serdi

Emlak vergisi, 2010'un ilk 9 ayında yüzde 46 oranında arttı!

Muhasebat Genel Müdürlüğü'nün verileri ise gözden kaçan bu gerçeği apaçık ortaya çıkardı. Verilere göre Türkiye'de tüm belediyelerin aldığı emlak vergisi, 2010'un ilk 9 ayında yüzde 46 oranında arttı

Emlak sektöründe istihdam tedbirleri

Emlak sektöründe gençlerin istihdamını artırmaya yönelik olarak AB tarafından desteklenen "Emlak Sektöründe İstihdam Tedbirleri Projesi" hayata geçirildi.

emlak verileri Haberi

emlak verileri

Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından sahibinden.com’un 2012 yılı sahibindex emlak verileri açıklandı. sahibinden.com’da 2012 yılında ‘emlak’ ana kategorisinde yayınlanan ilan sayısında yüzde 40 oranında artış yaşandı. 1 Ocak - 31 Aralık 2012 tarihleri arasında sahibinden.com’da yayınlanan emlak ilanlarının sayısı 12 milyon 116 bine ulaştı. 

Verilere göre, yıl boyunca sahibinden.com’a günde ortalama 33 bin 105 adet yeni emlak ilanı girildi. sahibinden.com aracılığı ile 2012 yılında her 34 saniyede 1, saatte 105 ve günde 2 bin 538 adet emlak satıldı veya kiralandı. 

İzmir’de satılık emlak fiyatları Türkiye ortalamasını aştı

2012 yılının satılık ve kiralık daire fiyatlarının Türkiye ortalaması ise geçtiğimiz yıla göre artış gösterdi. Buna göre Türkiye genelinde satılık daire fiyatı ortalaması geçtiğimiz yıl 125 bin TL iken bu sene 130 bin TL’ye yükseldi....