06 / 05 / 2024

emlak yasası sektörü nasıl etkiler can ekşioğlu sektör paylaşımları

emlak yasası sektörü nasıl etkiler can ekşioğlu sektör paylaşımları

Geleneksel ‘SHARE Türkiye’ sohbetlerinin bu yılki konuşmacıları arasında yer alan ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu; hem gayrimenkul danışmalık sektörünü anlattı, hem de kişisel, samimi düşünce ve deneyimlerini paylaştı.

Emlak sektöründe ‘dijital devrim’ yaşanacak!

Hürriyet Emlak, gayrimenkul sektöründeki dijital çözümler, sektörün dijitale geçiş süreci ve teknolojiye yapılan yatırımların önemine dikkat çekiyor.

Emlak Bankası sektörümüze güç katacak isabetli bir adım!

GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, Türkiye Emlak Katılım Bankası’nın kuruluşuna onay verilmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Bankanın 18 yıl sonra katılım bankası olarak yapılandırılarak yeniden faaliyete geçirilmesi, sektörümüze güç katacak isabetli bir adım" dedi...

Emlak Bankası sektörü umutlandırdı!

Emlak Bankası, Türkiye Emlak Katılım Bankası adıyla yeniden kuruldu. Banka, kentsel dönüşüm başta olmak üzere inşaat sektörüne, turizm ve sanayiye destek sağlayacak. 

Emlak Bankası sektörün kredilendirilmesi için önemli bir hamle oldu!

Emlak Bankası'nın yeniden faaliyete geçmesini değerlendiren Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Elmas, "Emlak Bankası sektörün kredilendirilmesi için önemli bir hamle oldu" dedi..

'Emlak Bankası' sektör temsilcilerini umutlandırdı!

İMDER Başkanı İslam Yıldırım, Emlak Bankası'nın yıl sonunda tekrar açılacağının açıklanmasının sektörü yeniden umutlandırdığını söyledi. Yıldırım, bu kapsamda gayrimenkul sektörünün banka aracılığıyla desteklenebileceğini ifade etti.

Kayıtdışı emlakçılar sektörü olumsuz etkiliyor!

FIrst Class Trust Union Gayrimenkul Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay, kayıtdışı emlakçıların, konut sektöründe gerek ekonomik gerekse de itibar anlamında ciddi kayıplara neden olduğunu söyledi. 

Emlakçılardan sektörü hareketlendirmek için destek!

Dünya genelinde yaşanan ekonomik durgunluk, tüm sektörlerde olduğu gibi gayrimenkul sektörünü de etkiledi. Sektöre canlılık kazandırmak isteyen firmalardan da çözümler gelmeye başladı.

Emlak sektörünü 2017'de neler bekliyor?

2016 yılı tüm dünya ama özellikle ülkemizde hemen hemen her sektör için dalgalı bir yıl oldu. Emlak sektörü, tahminlerimizde bizi yanıltmadı; en güvenli ve dolayısıyla yatırımın en fazla olduğu sektörler arasında başı çekti.

Emlak danışmanlığı tasarısı, sektörü olumlu etkileyecek!

Emlak sektöründeki gelişmeleri değerlendiren Coldwell Banker VIP Gayrimenkul Danışmanı Burak Şanda, emlak danışmanlığının çok önemli ve ciddi bir iş olduğunu belirterek çalışmalarını ekibiyle bu hassasiyet çerçevesinde sürdürdüklerinin altını çizdi.

Emlak sektöründe bildiğiniz her şeyi unutun!

Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörü olan ve gayrisafi milli hasılanın yüzde 15’inden fazlasını elinde tutan emlak sektörü, Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren yeni tebliğ ile bambaşka bir işleyişe kavuşacak.

Franchise ararken neden emlak sektörü?

Kendi işinin sahibi olmak isteyenler için Franchise en uygun seçenektir. Pek çok avantaj, bu yolu ideal kılmaktadır. Bu avantajlara ek olarak Emlak sektöründeki yükseliş, Emlak Franchise ‘ına olan ilgiliyi de arttırmaktadır.

Emlak sektöründe fiyat, arz-talep dengesine göre belirleniyor!

Aksaray’da emlak sektörü hareketli sektörlerin başında geliyor. Yapılan alım – satımlar sektördeki fiyatların oluşmasına da katkı sunuyor. Ancak emlak sektöründe fiyatları sanıldığı ya da düşünüldüğü gibi emlakçılar belirlemiyor.

Emlak sektöründe yeni müşteri nasıl bulunur?

Her sektörde olduğu gibi emlak sektöründe de reklam, daha çok insana ulaşmanın ana kuralıdır. Ne kadar fazla kişiye ulaşılabilirse o kadar fazla yeni müşteri kazanılabilir. Peki Emlak sektöründe yeni müşteri nasıl bulunur?

emlak yasası sektörü nasıl etkiler can ekşioğlu sektör paylaşımları Haberi

emlak yasası sektörü nasıl etkiler can ekşioğlu sektör paylaşımları

Kişisel gelişim ve networking amaçlı gerçekleşen SHARE sohbetlerinin 6’ncısı 13 Şubat Cumartesi günü gerçekleşti. Kontenjanı 100 kişi ile sınırlanan etkinlikte konuşmacılar iş deneyimlerini paylaştılar.

Tüm gün süren ve dokuz konuşmacının yer aldığı etkinlikte; ERA Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu da sektörel ve kişisel paylaşımlara yönelik bir konuşma gerçekleştirdi. Gayrimenkul danışmanlığı ve girişimcilik konusunda tecrübelerini anlatan Ekşioğlu, ERA’nın hikayesini de katılımcılar ile paylaştı. 


‘SHARE Türkiye’ sohbetlerinde ERA’nın faaliyetlerini ve gayrimenkul danışmalık sektörünü anlatan ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, etkinlikte kişisel, samimi, gerçek duygu, düşünce ve deneyimlerini paylaştı.



Ekşioğlu yaptığı konuşmada, Türkiye'de yıllık 150 milyar dolarlık bir gayrimenkul işlem hacminin söz konusunu olduğunu ve bu paralelde 6 milyar dolarlık bir hizmet bedel pazarı bulunduğunu söyledi. Pazarın çok büyük olmasıyla...