03 / 05 / 2024

emlak yatırımı yazlık ev

emlak yatırımı yazlık ev

Vatan Gazetesi yazarlarından Ceren Kumbasar gazetedeki bugünkü yazısında yazlık evlerden bahsetti. Kumbasar;" ikinci ev olarak kullanacağınız mülkü bir yatırım olarak değil, olsa olsa iyi bir alışveriş olarak değerlendirmelisiniz." dedi..

Arsa, konut ve borsa yatırımcıları kırmızı kodla uyarıldı! Bu yatırım aracı kısa sürede zengin eder!

Yatırımcılar, yatırım tercihlerini arsa, konut ve borsadan yana yapmaya devam ediyor. Peki hangi yatırım aracı kısa sürede kazandırır? Borsa yorumcusu yatırımcıları kırmızı kodla uyardı. İşte en kısa sürede zengin edecek o yatırım aracı...

Dap Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dap Emlak Yatırım Anonim Şirketi Maltepe'de 73 milyon 428 bin 379 TL sermaye bedeli ile Ziya Yılmaz ve Rafet Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Vizyonbu İnşaat Emlak Yatırım Kuyumculuk Otomotiv Bilişim Tek.San.Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Vizyonbu İnşaat Emlak Yatırım Kuyumculuk Otomotiv Bilişim Tek.San.Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emine Demirel tarafından kuruldu.

Be Smart Emlak Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Be Smart Emlak Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Demirli ve Evren Demirli ortaklığında kuruldu.

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muharrem Sandıkçıoğlu ve Ceyda Battal ortaklığında kuruldu.

Nilda Emlak Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Nilda Emlak Yatırım Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermayen bedeli ile Mohsem Baradaranırdmousa tarafından kuruldu.

İstanbul Property Group Emlak Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Property Group Emlak Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Sadıç tarafından kuruldu.

İslam Memiş'ten yatırımcılara sır gibi açıklama! Buna yatırım yapan köşeyi dönecek! Bakmayan çok pişman olacak

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiiş yatırımcılara sır gibi açıklamada bulundu.Yatırımcılara bu sene en çok hangi yatırım aracının kazanacağını açıkladı. Buna yatırım yapan köşeyi dönecek! Bakmayan çok pişman olacak!

Castor Global Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Castor Global Emlak Yatırım Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de Castor Emlak Yatırım Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

İslam Memiş getirisi yüksek olacak yatırım aracını resmen açıkladı! Buna yatırım yapan köşeyi dönecek

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, getirisi yüksel olacak yatırım aracını resmen açıkladı.Buna yatırım yapan köşeyi dönecek.

Taiba Global Emlak Yatırım Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taiba Global Emlak Yatırım Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Aksoy tarafından kuruldu.

İslam Memiş ''9 yılın en zirvesi gelecek'' diyerek yatırımcıları uyardı! Buna yatırım yapan köşeyi dönecek

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten yatırımcılar için önemli bir açıklama geldi. Yatırımcılara ''9 yılın en zirvesi gelecek'' diyerek o yatırım aracını işaret etti.  Buna yatırım yapan köşeyi dönecek...

Thunder Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thunder Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncay Şimşek tarafından kuruldu.

emlak yatırımı yazlık ev Haberi

emlak yatırımı yazlık ev

Her yıl özellikle yaz aylarında karşılaştığım bu soru, turizm sektörü geliştikçe tatil süreleri bayramlarda dolayı uzadıkça daha çok karşıma çıkıyor. Sanırım toplumun neredeyse yüzde 99’unun aklında belirli bir yaştan sonra Ege’ ye taşınma ve hayatını orda geçirme hayali var. Bu hayal sadece alım iştahını kabartmakla kalmıyor, aynı zamanda akla Ege’ye ya da Akdeniz’e yatırım yapma fikrini de getiriyor. Peki yazlık evden yatırım olur mu? Bu soruyla beraber hem çok kişinin yatırım nedir bilmediğini ve hem de birçok firmanın yaz ve kış konseptli projelerde pazarlama hatası yaptığını görüyorum.


İyi bir alışveriş


İşte bu aylarda sıkça karşılaştığım yazlık yatırım konusundaki görüşlerim:


- Oturmak üzere alacağınız mülkü özellikle ikinci ev olarak kullanacağınız mülkü bir yatırım olarak değil, olsa olsa iyi bir alışveriş olarak değerlendirmelisiniz. Elbette...