02 / 05 / 2024

Emlak Yönetim çalışanları

Emlak Yönetim çalışanları

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın odacısı iken Emlak Yönetim AŞ’nin başına Genel Müdür olarak atanan ve burayı aile şirketi gibi yönettiği eleştirileri yapılan Ali Kurumahmutoğlu görevden alındı.

O firma çalışanlarına 25 maaş ikramiye verilecek!

Geçtiğimiz sene personeline 25 maaş ikramiye veren Yüce Auto A.Ş patronu Ahmet Yüce, TİSK'e tepki gösterdi. Yüce, "çalışanlar için pazarlık olmasını yanlış bulduğunu" söyledi. Yüce, bu sene ise 25 maaştan daha çok ikramiye vereceğini söyledi.

THY'den çalışanlarına tam 14 bin yeni konut müjdesi! Yüzde 20 peşinat, 60 ay eşit taksit fırsatıyla!

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat yaptığı açıklamada şirketin Arnavutköy'deki arsasına çalışanlar için toplamda 14 bin konut yapımına karar verdiklerini duyurdu.

Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu'nda 2 bakan yardımcısı görev yapıyor!

İçişleri Bakanı Yardımcısı İsmail Çataklı ve Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Sinan Aksu'nun Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu'nda yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Rvm Service Emlak Yönetim Limited Şirketi kuruldu!

Rvm Service Emlak Yönetim Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Marco De Sımone tarafından kuruldu.

Kat Gayrimenkul Emlak Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kat Gayrimenkul Emlak Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Hakan Avucan tarafından kuruldu.

Mimsay Emlak Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Mimsay Emlak Yönetim Anonim Şirketi Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriya Turfanda ve Mimsay Finansal Yatırımlar Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Evergrande emlak yönetim biriminin çoğunluk hissesini satıyor!

Borç krizinde olan Evergrande emlak yönetim biriminin çoğunluk hissesini satma kararı aldı.

Myramar Emlak Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Myramar Emlak Yönetim Anonim Şirketi Beyoğlu’nda  50 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Kükner tarafından kuruldu.

Etken Emlak Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Etken Emlak Yönetim Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 78 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Coşkun tarafından kuruldu.

Emlak danışmanlarının dijital yönetim aracı RE-OS!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için  RE-OS. com Emlak Yönetim Sistemi Genel Müdürü Hüseyin Öztürk ile RE-OS. com Emlak Yönetim Sistemlerini masaya yatırdı.

II. Tesis Yönetim Çalıştayı ve İş Zirvesi 2021 İstanbul 21,22,23 Mayıs'ta!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "II. Tesis Yönetim Çalıştayı ve İş Zirvesi 2021 İstanbul" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Emlak işletmelerinde çalışanlar dikkat!

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelikte yapılan değişiklik sonrasında emlak işletmelerinde çalışanlar için de bazı ek düzenlemeler getirildi

Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar, Trend GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Trend GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na  Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar, Yönetim Kurulu Başkan Vekiliği'ne Hisham Younis Yahya Qafisheh seçildi. 

Emlak Yönetim çalışanları Haberi

Emlak Yönetim çalışanları

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın odacısı iken Emlak Yönetim AŞ’nin başına Genel Müdür olarak atanan ve burayı aile şirketi gibi yönettiği eleştirileri yapılan Ali Kurumahmutoğlu görevden alındı. Yerine İDO Genel Müdür Yardımcısı Hasan Durhat atandı.


Kurumahmutoğlu’nun görevden alınmasında gerekçesinin 3 bin konutluk Kusunlar projesinde konut sahipleriyle mahkemelik olması ve ihaleleri İstanbul ve Samsun’daki yakını olduğu firmalara vermesinin rol oynadığı söyleniyor. Genel Müdürlüğü döneminde şirkete bağlı site yönetimlerinde birinci derece akrabalarını istihdam ettiği iddiaları ortaya atılan, TOKİ evlerinde de kızı, yeğeni ve kardeşini ev sahibi yaptığı ortaya çıkan Kurumahmutoğlu’nun mal varlığında artış olduğu da söyleniyordu.


Ali Kurumahmutoğlu’nun görevden alınmasıyla boşalan Emlak Yönetim A.Ş Genel Müdürlük koltuğuna İstanbul Deniz Otobüsleri Genel Müdür Yardımcısı Hasan Durhat atandı. Durhat’ın pazartesi günü göreve başlaması...