29 / 04 / 2024

O firma çalışanlarına 25 maaş ikramiye verilecek!

O firma çalışanlarına 25 maaş ikramiye verilecek!

Geçtiğimiz sene personeline 25 maaş ikramiye veren Yüce Auto A.Ş patronu Ahmet Yüce, TİSK'e tepki gösterdi. Yüce, "çalışanlar için pazarlık olmasını yanlış bulduğunu" söyledi. Yüce, bu sene ise 25 maaştan daha çok ikramiye vereceğini söyledi.



Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu'nun (TİSK) 10.100-10.400 TL'lik asgari ücret teklifine Yüce Auto-Skoda patronu Ahmet Yüce sitem etti.

"ÇALIŞANLAR İÇİN PAZARLIK YAPILMASINI KINIYORUM"

Otomobil gazetecisi Emre Özpeynirci'ye açıklama yapan Yüce Auto patronu "İşverenlerin bunu çalışanlarına nasıl uygun gördüğünü anlamıyorum. Bunun pazarlığı olmaz. Çalışanlar bizim ailemiz. Onlar aracılığı ile kazanıyorsak paylaşmayı bilmeliyiz. TİSK'in önerisinden hiç memnun değilim. Her şeyi devlete yüklememek lazım, devlet de zaten olması gerekeni yapıyor. Sesini çıkartmayan büyük grupları, özel sektörü de gerçekten anlamıyorum. Kardeşim işçinin hakkını muhafaza edeceksin. Ben konuşuyorum çünkü onlar bizim ailemizin ferdi ve haklarını savunuyorum. Bakıyorum bu hususta biz ve Doğuş'tan başka öne çıkan da göremiyorum." diye konuştu.

O firma çalışanlarına 25 maaş ikramiye verilecek!


Geri Dön