04 / 05 / 2024

Bakan Koca'dan müjde! Sağlık çalışanlarına zam düzenlemesi Meclis'e gidiyor!

Bakan Koca'dan müjde! Sağlık çalışanlarına zam düzenlemesi Meclis'e gidiyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ağlık çalışanlarının maaşlarına ilişkin son dakika açıklamasında bulundu. İşte Fahrettin Koca'nın o açıklamaları...



Sağlıkta şiddeti önlemeyi hedefleyen yasanın Meclis'te kabul edildiği açıklandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni düzenlemeye ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Koca, "Sağlık çalışanlarına yönelik kasten yaralama suçlarında tutuklu yargılamayı sağlayan, sağlıkta kamu hizmetini engelleme suçunu ise daha ağır cezaya çarptıran kanun maddesi Meclis'te kabul edildi. Milletvekillerimize teşekkür ediyoruz. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. 

Fahrettin Koca, sağlıkta kasten yaralama suçlarında tutuklu yargılamayı sağlayan düzenlemenin, failin ceza indirimi için duruşmada kılık kıyafetine özenli davranması, takım elbise giymesi ve kravat takması gibi şekli tutum ve davranışlarının indirim nedeni olmayacağına dikkat çekti. 

Bakan Koca dan müjde! Sağlık çalışanlarına zam düzenlemesi Meclis e gidiyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık çalışanlarının maaşlarına ve 3600 ek gösterge çalışmalarına ilişkin de dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Peki Fahrettin Koca neler dedi? Sağlık çalışanlarının maaşları artacak mı? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön