29 / 04 / 2024

emlak zengini Yusuf Ocakoğlu

emlak zengini Yusuf Ocakoğlu

MERSİN’in Tarsus İlçesi’nde 11 yıl önce ölen gayrimenkul zengini Yusuf Ocakoğlu’nun bankadaki 2 milyon 724 bin 897 TL’lik servetinin buharlaştırıldığı iddiasıyla açılan davada, oğlu Burhan Ocakoğlu, bankada bir finans çetesi olduğunu öne sürdü.

Hasat Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Hasat Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Bayraktepe tarafından kuruldu.

Gayrimenkul kraliçesi Taylor Swift Avrupa'da lüks ev arıyor!

Emlak zengini olarak bilinen Taylor Swift, yeni gayrimenkul yatırımı için emlakçı emlakçı gezdiği belirtiliyor.

Tulpar Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tulpar Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Mustafa Çukurlu, Şükran Çiçek ve Yusuf Yaşar ortaklığında kuruldu.

Yavuzlar Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yavuzlar Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Günaltay tarafından kuruldu.

Liva Arsa Arazi Gayrimenkul Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Liva Arsa Arazi Gayrimenkul Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Çetinkaya ve Yusuf Çetinkaya ortaklığında kuruldu.

Emlak kralı çıkan İbrahim Tatlıses'in mal varlığı şaşkına çevirdi!

Türkiye'nin ünlü sanatçısı İbrahim Tatlıses'in emlak zengini olduğu ortaya çıktı. Peki, imparatorun nerede hangi gayrimenkulleri var? İşte detaylar...

Berceste Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berceste Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Aynur Demirağ ve Yusuf Alperen Beğen ortaklığında kuruldu.

Onyx Projects Emlak Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onyx Projects Emlak Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Yusuf Alşami tarafından kuruldu.

Metaverse üzerinden gayrimenkul alım satım işlemleri gelecekte emlak sektörünü nasıl etkileyecek?

Emlak sektörünün önde gelen firmalarından PropertyTR Genel Müdürü Yusuf Boz Metaverse'nin gayrimenkul sektörüne etkilerini değerlendirdi.

Necati Şaşmaz'dan tekzip! 

Necati Şaşmaz, "Türkiye'deki ünlüler emlak zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış..." başlığı ile yer verilen yazı ile ilgili tekzip yayınladı...

Türkiye'deki ünlüler emlak zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış...

Türkiye'deki ünlüler en güvenilir yatırımlar arasında yer alan gayrimenkule yatırım yapmaya devam ediyor. Peki Türkiye'de hangi ünlünün kaç evi var? İşte Türkiye'nin gayrimenkul zengini ünlüleri...

Noya Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noya Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Küçük tarafından kuruldu.

Kamu bankaları gayrimenkul zengini oldu!

Devlet bankalarının alacaklarına karşılık el koymuş olduğu gayrimenkuller, bankaları adeta emlak zengini yaptı...

emlak zengini Yusuf Ocakoğlu Haberi

emlak zengini Yusuf Ocakoğlu

MERSİN’in Tarsus İlçesi’nde 11 yıl önce ölen gayrimenkul zengini Yusuf Ocakoğlu’nun bankadaki 2 milyon 724 bin 897 TL’lik servetinin buharlaştırıldığı iddiasıyla açılan davada, oğlu Burhan Ocakoğlu, bankada bir finans çetesi olduğunu öne sürdü. Yeni bir iddianame ile birleştirilen davaya, 2 banka yetkilisi daha dahil edildi.


Yusuf Ocakoğlu’nun kalp krizinden ölmesinin ardından banka hesaplarında hareketlilik olduğunu ileri süren Burhan Ocakoğlu 2008’de Tarsus Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.


Soruşturma sonunda, Yusuf Ocakoğlu’nun kardeşi Abdulhamit Ocakoğlu yeğeni Yusuf Ocakoğlu ile bankada görev yaparken emekli olan Edip H. hakkında ’Dolandırıcılık, bilişim sistemindeki verileri bozma yok etme, özel belgede sahtecilik’ suçlarından 10’ar yıla kadar hapis cezası istemiyle Mersin 2’nci Ağır ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Dava devam ederken Yusuf Ocakoğlu hayatını kaybetti.


2 milyon 724 bin 897 TL’lik...