10 / 05 / 2024

emlakçı ceza

emlakçı ceza

İzmir Çiğli'de günlük ev kiralayan Turan Sert yeğenini vurduktan sonra ihtihar etmişti. Soruşturma kapsamında emlakçıya kiracıların kimlik bilgilerini almadığı için ceza kesildi.

1942 yılında emlak vergisi ödemeyenlere ceza!

1942 yılında emlak vergisi ödemeyen vatandaşlara yüzde iki zam uygulaması yapılmış.

Ticaret Bakanlığı'ndan emlak sektöründeki fahiş fiyatlara 100 milyon TL ceza!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ticaret Bakanlığı, emlak sektörüne yönelik olarak yaptığı denetimlerde toplam 1.338 işletmeye yaklaşık olarak 100 milyon Türk Lirası idari para cezası uyguladı. İşte Ticaret Bakanlığı tarafından verilen o cezalar...

Emlak dolandırıcılığı davası için Trump'tan 100 milyon dolar teklifi!

Eski ABD Başkanı Donald Trump, emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları suçlamasıyla yargılandıkları dava sonucu çarptırıldıkları ceza için 100 milyon dolar teklifte bulundu.

Trump'a emlak dolandırıcılığı davasında 354,9 milyon dolar ceza! 

Emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdığı suçlamasıyla ilgili New York'taki davada eski ABD Başkanı Donald Trump'a 354,9 milyon dolar ceza kesildi. 

Rekabet Kurumu'ndan emlak ilan sitelerine ceza yağmuru!

Rekabet Kurumu 29 Ocak tarihli Rekabet Kurulu kararlarını kamuoyu ile paylaştı. Rekabet Kurulu’nun aldığı karar göre emlak, vasıta satış/kiralama hizmeti veren ilan portallarına ceza yağdı. 

Emlak, otomotiv, gıda... Fahiş fiyat ve stokçuluğa tam 602 milyon TL ceza!

Ticaret Bakanlığı, emlak, otomotiv ve gıda sektörleri ile fahiş fiyat ve stokçuluk denetimleri kapsamında 18 bin 780 denetim yaparak, 602 milyon 225 bin 881 TL idari para cezası uyguladı.

Emlak vergisi ödemesinde süre daralıyor! Ödenmezse ceza katlanacak! Son gün 30 Kasım!

Konutu, iş yeri, aracı, arsası olan vatandaşlar için sayılı gün kaldı. Kasım ayıyla beraber Emlak Vergisi ve ek MTV’nin ödenmesi gerekiyor. Ödeme yapılmadığı takdirde faiz işlemeye başlıyor. İşte detaylar...

Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yapanlara 710 milyon lira ceza! Aralarında emlak ve gayrimenkul firmaları da var!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yapan firmalara 710 milyon lira para cezası verildiğini bildirdi. Ceza kesilen firmalar arasında emlak ve gayrimenkul firmaları da var.

Emlak sektöründe yeni dönem 1 Kasım'da başlıyor! Bunu yapmayan tapu sahiplerine ceza yağacak!

Emlak sektöründe yeni dönem 1 Kasım 2023 tarihinde resmen başlıyor... Bunu yapmayan tapu sahiplerine ceza yağacak... Acil bakın...

Kayıt dışı emlakçılara 54.5 milyon TL ceza kesildi! Ticaret Bakanlığından son dakika açıklaması!

Ticaret Bakanlığı tarafından, emlak sektöründe kayıt dışı manipülatif ve manipülasyon amaçlı ilan paylaşan 545 kişiye 54 milyon 500 bin TL ceza kesildiğini duyurdu. İşte detaylar...

Bakanlık, fiyatları yüzde 70 şişiren emlakçıya acımadı! Fahiş ilana ibretlik ceza!

Ticaret Bakanlığı, spekülatörlere yüklü miktarda cezalar kesmeye başladı. Bu kapsamda, Ankara Mamak'ta fiyatının üstünde ilan yayımlayan emlakçıya 349 bin lira ceza kesti. 

Emlak vergisi ödemeleri için son gün bugün! Ödemeyen tapu sahibine büyük ceza!

Emlak vergisi ödemeleri için son gün bugün... Emlak vergisini ödemeyen tapu sahibine büyük ceza...

Bunu yapmayan tapu sahiplerine büyük ceza geliyor! Son tarih tek tek açıklandı! Sakın kaçırmayın!

Bunu yapmayan tapu sahiplerine büyük ceza geliyor... Emlak vergisi son tarihi tek tek açıklandı! Sakın kaçırmayın!

emlakçı ceza Haberi

emlakçı ceza

İzmir Çiğli ilçesinde cinayetten hapis yatan Turan Sert, yaklaşık 5 ay önce tahliye edildi. Sert, kasiyer olarak çalışan yeğeni Şeyma Soyuipek ile geçtiğimiz salı günü, günlük kiralık ev kiralandı. Akşam kontrant imzalatmak için eve giden emlakçı, M.H. kapı açılmayınca polisi aradı. Polis, Şeyma Soyuipek ile amcası Turan Sert'in cansız bedenlerini buldu. Amca Sert'in, genç kızı tabancayla öldürüldükten sonra ihtihar ettiği bilgilendi. 


KİMLİK BİLDİRİMİ ZORUNLU

Soruşturma kapsamında, emlakçı M.H hakkında işlem yapıldığı ortaya çıktı. M.H'ye, Kanun Hükmünde Kararname kapsamında yapılan yeni düzenleme ile evde kalanların kimliklerini polis bildirmediği için 10 bin TL para cezası...