30 / 04 / 2024

emlakçı kerim evren

emlakçı kerim evren

Balıkesir Burhaniye'de emlakçılık yapan Emekli Başçavuş Kerim Evren, şehit ve gazi yakınlarından komisyon talep etmeme kararı aldı...

Be Smart Emlak Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Be Smart Emlak Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Demirli ve Evren Demirli ortaklığında kuruldu.

Ferit Şahenk, İsrailli emlak kralı Rotem Rosen ile New York'ta restoran açacak!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Ferit Şahenk, İsrailli emlak kralı Rotem Rosen ve Hintli mutfak gurusu Arjun Waney tarafında New York'ta gerçekleştirilecek yeni yatırımı kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in o yazısı...

Emlakçılar ve Mali Müşavirler Derneği'nden Enver Dinçer'e ziyaret!

Emlakçılar ve Mali Müşavirler Derneği Başkanı Uğur Akbulut, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’i ziyaret etti.

AKS Organizasyon Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AKS Organizasyon Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sibel Keskin ve Kerim Büyük ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kerim Çayır: Geç kalma ev al!

Kısa adı Sem-der olan Sivas Emlak Müşavirleri ve Komisyoncuları Dernek başkanı Kerim Çayır piyasada gayrimenkul sıkıntısının şuan için yaşanmadığını kaydederek “ geç kalma ev al” dedi.

Kerim Çayır: Sivas'ta konut almanın tam zamanı!

Sivas Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Çayır, “Vatandaş bu ayları iyi değerlendirsin şu an ev almanın ve kiralamanın tam zamanı çünkü fiyatlar çok uygun ve seçenek çok fazla” dedi.

Hüseyin Çemrek Emlak ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Hüseyin Çemrek Emlak ve Yatırım Anonim Şirketi, Hüseyin Çemrek Yönetim Kurulu Başkanlığında 2 milyon TL sermaye ile 4 Aralık'ta Bağcılar, Güneşli Mahallesi, Evren Caddesi, Elif Sokak Erdem İş Merkezi'nde kuruldu.

Kapadokya Emlak ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kapadokya Emlak ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kerim Sona tarafından 3 Haziran'da 10 bin TL'lik sermaye ile Eyüp Topçular Mahallesi Rami Kışla Caddesi'nde kuruldu.

CÇ Emlak Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

CÇ Emlak Geliştirme Anonim Şirketi, Canan Çelebioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Mart 2015 tarihinde Bağcılar, Güneşli Evren Mahallesi'nde kuruldu.

Yeşil Ev Emlak Danışmanlık Eksperlik Hizmetleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Yeşil Ev Emlak Danışmanlık Otomotiv Eksperlik Hizmetleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi, Evren Dalel Şube Müdürlüğü'nde 30 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Emlakçı Kerim Evren şehit ailelerinden komisyon almıyor!

Balıkesir Burhaniye'de emlakçılık yapan Emekli Başçavuş Kerim Evren, şehit ve gazi yakınlarından komisyon talep etmeme kararı aldı...

Marmaris'teki villası için 4 milyon TL isteyen Kenan Evren, fiyat indirdi!

Kenan Evren, Marmaris'teki villası için 4 milyon TL istedi. Ancak emlakçılar 'Paşam çok' deyince fiyatı indirdi

Türkiye ve Rusya'nın vizesiz turizmi emlakçıya yaramadı!

Alanya Emlak Komisyoncuları Derneği (ALEKOD) Başkanı Kerim Balıktay, Rusya ile Türkiye arasında vizelerin kalkmasıyla turizmin olumsuz etkilendiğini söyledi. Rusların oturma izni alması zorlaştığından emlak sektörü olumsuz etkilendi

emlakçı kerim evren Haberi

emlakçı kerim evren
Balıkesir Burhaniye'de emlakçılık yapan Emekli Başçavuş Kerim Evren, şehit ve gazi yakınlarından komisyon talep etmeme kararı aldı. Kerim Evren, küçük bir hizmet de olsa, şehit ve gazi yakınlarından komsisyon almama kararı aldığını ifade etti. Evren, işyerine şehit ve gazi ailelerinden komisyon alınmaz yazısı...