24 / 05 / 2024

Emlakçı Mikail Akbulut

Emlakçı Mikail Akbulut

Emlakçı Mikail Akbulut, gayrimenkulün referandum sonucunu beklediğini belirterek, ‘EVET’ çıkmasıyla yeniden sektörün canlılık kazanacağını söyledi.

Ertan Keleş yeniden Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Ertan Keleş yeniden Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Mustafa Levent Sungur Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne, Hakan Gedikli ve Hakan Akbulut'un Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. 

Hakan Akbulut kimdir?

Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve TOKİ Başkan Yardımcısı Vekili Hakan Akbulut kimdir? Hakan Akbulut daha önce hangi görevleri yürüttü?

Concord İnvest İnşaat ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concord İnvest İnşaat ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Amr Al Ramla Al Shami, Mehmet Onur Akbulut ve Mohammad Nour Alramla Alshami ortaklığında kuruldu. 

Hakan Akbulut, Emlak Konut GYO'dan ayrıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdür Yardımcısı Hakan Akbulut istifa etti. Akbulut'un yerine vekaleten Ercan Alioğlu atandı...

Emlakçılar ve Mali Müşavirler Derneği'nden Enver Dinçer'e ziyaret!

Emlakçılar ve Mali Müşavirler Derneği Başkanı Uğur Akbulut, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’i ziyaret etti.

Emlak Konut yönetim kurulu üye adaylarını yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyeliklerine TOKİ tarafından; Ertan Keleş, Hakan Gedikli, Mustafa Levent Sungur ve Hakan Akbulut aday olarak gösterildi...

Gayrimenkul sektörü referanduma odaklandı!

Emlakçı Mikail Akbulut, gayrimenkulün referandum sonucunu beklediğini belirterek, ‘EVET’ çıkmasıyla yeniden sektörün canlılık kazanacağını söyledi.

Mikail Akbulut: Gayrimenkul sektörü referanduma odaklandı!

Emlak işletmecisi Mikail Akbulut, gayrimenkulün referandum sonucunu beklediğini belirterek, ‘evet´ çıkmasıyla yeniden sektörün canlılık kazanacağını belirtti.

Emlak İstasyonu Kayaşehir’de açıldı!

Brokerlığını Mikail Tüzün’ ün yapacağı Emlak İstasyonu Ela, İstanbul Kayaşehir'de hizmete girdi. Franchise adaylarına cazip fırsatlar sunan Emlak İstasyonu Türkiye genelinde pek çok ilden talep alıyor.

Emlak İstasyonu Başakşehir’de açılıyor!

Brokerlığını Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Mezunu Mikail Tüzün’ ün yapacağı Emlak İstasyonu Ela, İstanbul / Başakşehir, Kayaşehir, bölgesinde hizmete girecek.

Hakan Akbulut: Hiçbir projemizde 100 ağaç 99'a inmemiştir!

Siyahkalem "Köy" projesi lansmanında konuşan Emlak Konut GYO Genel Müdür Yardımcısı Hakan Akbulut, Emlak Konutun yaptığı bütün projelerde, projenin başındaki ağaç sayısıyla sonundaki ağaç sayısı arasında her zaman artış olmuştur." dedi.

Emlak Konut Köy projesinde fiyatlar 550 bin TL'den başlıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Genel Müdür Yardımcısı Hakan Akbulut, "Bütün Emlak Konut projelerinde olduğu gibi KÖY Projemizi de çevreye duyarlı, depreme dayanıklı bir konsept planlayarak geliştirdik" dedi.

Emlak Konut, KÖY Projesi'ni tanıttı!

Emlak Konut GYO Genel Müdür Yardımcısı Akbulut, "Bütün Emlak Konut projelerinde olduğu gibi KÖY Projemizi de çevreye duyarlı, depreme dayanıklı bir konsept planlayarak geliştirdik" dedi.

Emlakçı Mikail Akbulut Haberi

Emlakçı Mikail Akbulut

Birçok sektörde olduğu gibi gayrimenkulde referanduma odaklanmış durumda. Zorlu Emlak işletmecisi Mikail Akbulut, gayrimenkul alıcı ve satıcılarının bir beklenti içerisinde olduklarını kaydederek, sonuca bağlı olarak piyasanın hareketleneceğine dikkat çekti.


Piyasanın düşüş yaşadığını ifade eden Zorlu Emlak işletmecisi Akbulut, “Piyasa yüzde 15’lik bir düşüş yaşadı. Önemli bir oran gibi görünmeyebilir ama Erzurum şartlarında değerli bir oran. Bunun sebebi ise referandum olması. Alıcı ve satıcılar referandumdan çıkacak sonucu bekliyorlar. Referandum sonucunda ‘evet’ çıkmasıyla faizlerde bir düşüş, piyasada bir olumlu hareketlilik, alıcı ve satıcılarla bekleniyor.” dedi.

SANAYİYE VERİLEN DESTEK GAYRİMENKULEDE VERİLMELİ

Gayrimenkulüne destek verilmesi gerektiğini vurgulayan Akbulut, “Hükümet sanayiye verdiği desteğin bir benzerini de gayrimenkule de verilmelidir. Bu tür desteğin hem faydalı artışın hem de fiyatlara katkı sağlayacaktır. Kentsel dönüşümde önemli oranda Erzurum’daki sektörümüzü etkiliyor....