02 / 05 / 2024

emlakçılara yeni işletim sistemleri

emlakçılara yeni işletim sistemleri

Lenovo'nun Anahtar Teknoloji ve Microsoft Türkiye ile birlikte geliştirdiği 'REOS Emlak Sistemi' uygulaması, Turkcell'in 3G hızı ve yaygın satış ağı desteğiyle emlak sektörünün hizmetine sunuluyor.

Ev alıp, kiralamak isteyenler dikkat! Tuzağa düşmeyin! Emlakçılara mutlaka bu belgeyi sorun!

Son dönemlerde kayıtsız iş yapan ayakçı emlakçıların sayısı artmaya başladı. Özellikle ev alıp kiralamak isteyenleri uzmanlar emlakçılara karşı uyarıyor. Emlakçılardan bu belgeyi mutlaka isteyin...

Emlak sektöründe yeni dönem! Resmen başladı!

Ticaret Bakanlığı'nın gayrimenkul satışlarında, sahte ilanlar üzerinden dolandırıcılık ve spekülatif fiyat artışlarını engellemek için yaptığı düzenlemeyle kimlik doğrulama ve yetki belgesi zorunluluğu 1 Kasım itibarıyla devreye girdi. Bu kapsamda, Edirne’deki emlakçılara yeni düzenleme anlatılacak.

Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım yardımında son dakika! Maaşlara yeni zam var mı?

Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım yardımında son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından da merak ediliyor. Peki maaşlara yeni zam var mı? İşte tek tek açıklanan o son dakika gelişmeleri...

TOKİ'den Konyalılara 280 yeni iş yeri müjdesi! Dikkat! Tarih belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Konya Meram'da tam 280 yeni iş yeri inşa edecek. Konyalıların yüzünü güldüren projenin ihalesi 29 Aralık'ta yapılacak.

Yetki belgesiz yabancı emlakçılara dikkat!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan, yetki belgesiz yabancı emlakçılara dikkat çekerek çok önemli uyarılar yaptı...

Yabancıya satış yapan emlakçılara yeni düzenleme kapıda!

Mesleki Yeterlilik Belgesi zorunluluğundan sonra yabancılara satış gerçekleştiren emlakçılara yeni düzenlemeler getiriliyor. Düzenleme kapsamında yabancıya satış yapan emlakçılara hem dil hem de emlak bilgisi şartı koyulacak.

Villasına alıcı bulamayan Ajda Pekkan, emlakçılara dava açıyor!

Süperstar Ajda Pekkan, Bahçeköy'de bulunan villasına bir türlü alıcı çıkmayınca faturayı emlakçılara kesti. Villasını fiyatla internetten satmak için ilana koyan birçok farklı emlakçıya dava açıyor.

Adıyamanlı emlakçılar yeni dönem için buluştu!

Adıyaman Umum Emlakçılar Derneği binasında, Başkanı Hüseyin Karatekin başkanlığında toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda Karatekin, " Vatandaşlar gayrimenkul aldıklarında tapu  takyidatını mutlaka  yapsınlar." uyarısında bulundu...

Emlakjet ve Octovan'dan yeni iş birliği!

Emlakjet, sektörü yeni iş ortaklıkları ile geliştirmeyi sürdürüyor.  Kurulduğu günden bugüne emlak seri ilan sektörünün lideri konumunda bulunan Emlakjet, Octovan ile yeni bir iş ortaklığına imza attı.

Kırıkkale'de emlakçılara bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Kırıkkale'de emlak ve gayrimenkul alım satımını düzenleyen yönetmelikte yapılan değişikliklerle ilgili düzenlenen toplantıda emlakçılara bilgilendirmeler yapıldı. 

Karamürselli emlakçılara yeni yönetmelik anlatıldı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu, Karamürselli üyelerine yürürlüğe giren Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği'yle ilgili açıklamalar yaptılar. 

E-belediye ile emlak vergisi ödeme işlemleri!

Belediyelerde vergi kuyruğuna girmek istemeyen mükellefler ödemelerini e-belediye sistemi ile yapabiliyor. İşte e-belediye ile emlak vergisi ödeme işlemleri..

Gayrimenkul alırken uzman emlakçılara başvurulmalı!

Diyarbakır Emlak Komisyoncuları Derneği Başkanı Mustafa Koç, gayrimenkul satın alacaklara tavsiyeler verdi. Koç, uzman emlakçılara başvurulması gerektiğini belirtti.

emlakçılara yeni işletim sistemleri Haberi

emlakçılara yeni işletim sistemleri

Lenovo'nun Anahtar Teknoloji ve Microsoft Türkiye ile birlikte geliştirdiği 'REOS Emlak Sistemi' uygulaması, Turkcell'in 3G hızı ve yaygın satış ağı desteğiyle emlak sektörünün hizmetine sunuluyor. 


Dünyanın en prestijli profesyonel bilgisayarı ThinkPad, yeni Windows 8.1 işletim sistemli tableti ThinkPad Tablet 8 ile sizi ofise bağlı kalmaktan kurtarıyor. 8 inçlik full HD ekranı, en hızlı grafiklerde bile mükemmel ekran deneyimi yaşatırken, 2 ve 8 megapikselli ön ve arka kameralan HD görüntü ve yüksek video kalitesi sunuyor. 4. Nesil Intel Atom işlemcili ThinkPad Tablet 8, 3G özelliği sayesindeyse her an her yerden rahat internet bağlantısı sağlıyor. 8 saate varan pil ömrüyle de sizi gün içinde yarı yolda bırakmıyor. Projenin lansmanı Lenovo Türkiye Kanal Müdürü Burç San, Microsoft Yazılım Teknolojileri Müdürü Selçuk Uzun ve...