02 / 05 / 2024

Emlakçıların hayatını kolaylaştıracak proje

Emlakçıların hayatını kolaylaştıracak proje

Lenovo'nun Anahtar Teknoloji ve Microsoft Türkiye ile birlikte geliştirdiği 'REOS Emlak Sistemi' uygulaması, Turkcell'in 3G hızı ve yaygın satış ağı desteğiyle emlak sektörünün hizmetine sunuluyor.

Burdur'daki araziler emlakçıların eliyle yabancılara geçiyor iddiası!

'Ata tarla satılmaz, satışa çıksa da alınmaz' kültürüne sahip Burdur'daki arazilerin emlakçıların eliyle yabancılara geçtiği iddiası gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Tiny Home Show ve Karavan Show Eurasia kapılarını açtı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen yeni karavan modelleri ve tekerlekli mobil evlerin lanse edildiği Tiny Home Show ile Karavan Show Eurasia 27 Eylül'de kapılarını açtı.

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

Emlakçıların rayiç kurnazlığı

Konut fiyatları ve kiraların artmasında büyük rol oynayan kötü niyetli emlakçılar piyasayı balon gibi şişiriyor. Akıl almaz bir oyunla kendi komisyonlarını artırmanın yolunu bulan emlakçılar, ev sahiplerini de kendi oyunlarına alet etmeye çalışıyor. İşte emlakçıların yeni oyunu

Emlak sektörüne çığır açtıracak sistem hayata geçti! Gayrimenkul satışları artacak!

Gayrimenkul sektörünü yurtiçi ve yurtdışında geniş pazarlara ulaştıracak franchise gayrimenkul sistemi Redwoork, yüzlerde danışmanıyla hizmet sunmaya başladı. On binlerce kişiye istihdam sağlayacak olan Redwoork ile gayrimenkul satışları da artacak...

Yabancıların gayrimenkulde Türkiye sevdası tam gaz!

Yabancıların gayrimenkulde Türkiye sevdası tam gaz devam ediyor. 2021'in Ocak-Ekim döneminde yabancılara 43 bin 372 konut satıldı. Yabancıya konut satışı 10 ayda 2020 yılının rakamlarını geçti.

İstinyePark İzmir kapılarını açtı!

İzmirliler 270 dükkan ve 45 restoranın yanı sıra kafelerin de bulunacağı İstinyePark İzmir'i merakla bekliyordu. İzmir'deki en büyük AVM olmaya aday proje İstinyePark İzmir bugün saat 10:00 itibarıyla kapılarını açtı.

Yabancıların konutta Türkiye sevdası artıyor!

Türkiye’de en çok konutu İran ve Iraklıların aldığı belirlendi. İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa da konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yabancı yatırımcıların adresi Türk gayrimenkul sektörü oldu!

Konut satışlarıyla ilgili önemli açıklamalar yapan Acce Luxury Homes Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dilber, "Yabancı yatırımcıların adresi Türk gayrimenkul sektörü oldu" dedi.

Hilton Mall of İstanbul Otel kapılarını açtı!

Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezi ve karma projesi Mall of İstanbul bünyesinde bulunan Hilton Mall of İstanbul Otel kapılarını açtı.

Pamukkale’nin termal otelleri kapılarını açtı!

Pamukkale’nin şifalı kırmızı suyuyla büyük ün kazanan Karahayıt Mahallesi’nde bulunan termal oteller, kapılarını açtı. Turizm tesisleri, normalleşme süreciyle birlikte yeniden ziyaretçilerini ağırlıyor.

356 AVM bugün kapılarını açtı! 

Türkiye'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle geçici olarak faaliyetleri durdurulan alışveriş merkezleri (AVM), gerekli tedbirler alınarak bugün kapılarını açtı...

Ininal Espor Arena kapılarını açtı! 

Ininal Espor Arena, 42 Maslak'ta gerçekleştirilen törenle kapılarını açtı. 3 bin 800 metrekarelik alanı ve bin 600 kişilik kapasitesiyle Avrupa ve Orta Doğu bölgesinin en büyük espor merkezi oldu...

Emlakçıların hayatını kolaylaştıracak proje Haberi

Emlakçıların hayatını kolaylaştıracak proje

Lenovo'nun Anahtar Teknoloji ve Microsoft Türkiye ile birlikte geliştirdiği 'REOS Emlak Sistemi' uygulaması, Turkcell'in 3G hızı ve yaygın satış ağı desteğiyle emlak sektörünün hizmetine sunuluyor. 


Dünyanın en prestijli profesyonel bilgisayarı ThinkPad, yeni Windows 8.1 işletim sistemli tableti ThinkPad Tablet 8 ile sizi ofise bağlı kalmaktan kurtarıyor. 8 inçlik full HD ekranı, en hızlı grafiklerde bile mükemmel ekran deneyimi yaşatırken, 2 ve 8 megapikselli ön ve arka kameralan HD görüntü ve yüksek video kalitesi sunuyor. 4. Nesil Intel Atom işlemcili ThinkPad Tablet 8, 3G özelliği sayesindeyse her an her yerden rahat internet bağlantısı sağlıyor. 8 saate varan pil ömrüyle de sizi gün içinde yarı yolda bırakmıyor. Projenin lansmanı Lenovo Türkiye Kanal Müdürü Burç San, Microsoft Yazılım Teknolojileri Müdürü Selçuk Uzun ve...