07 / 05 / 2024

emlakçılık ve sorunları paneli

emlakçılık ve sorunları paneli

Emlak Müşavirleri Federasyon'u tarafından 4 Nisan 2008 tarihinde İstanbul Dedeman Otel'de gerçekleştirilecek olan ''Ekonomik durgunlukta Emlakçılık ve Sorunları'' panelinde emlak dünyasının 2008 yılı değerlendirmesi yapılacak.

Dünyada ve Türkiye'de emlakçılık nasıl yapılıyor? Eski bankacı farkı açıkladı!

Son zamanlarda emlak sektörüne yapılan peş peşe düzenlemeler gündem olurken, eski bankacı X sosyal medya hesabından Dünyada ve Türkiye'de emlakçılık konusunu yazdı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Emlak alımı ile yabancılara verilen vatandaşlık ve ikamet uygulaması kötüye kullanılıyor! 

Yatırım yapan yabacılara verilen vatandaşlık ve ikamet uygulaması kötüye kullanılmaya başlandı. Türkiye ise bu konuda yeterince önlem almadığı için gri listeye yerleşti.

Evea Proje Geliştirme Emlakçılık Ve İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evea Proje Geliştirme Emlakçılık Ve İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Gebeş ve Ecem Erdem ortaklığında kuruldu.

Reber Group Emlak Turizm Sağlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reber Group Emlak Turizm Sağlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Jasım Salim tarafından kuruldu.

Herkes emlakçılık yapabilir mi? Emlakçı olmak için ne yapmak gerekir?

Emlakçılık kanunun çıkmasıyla birlikte, emlakçı olma süreçleri ve şartları düzenlenmiştir. Peki artık herkes emlakçı olabilecek mi? Emlakçı olmak için üniversite okumuş olmak şart mı? Emlakçılık sertifikası nedir? İşte emlakçı olmak isteyenler için tüm cevaplar haberin devamında…

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artış tam gaz! En çok artış yaşanan iller hangileri? 

REIDIN tarafından hazırlanan rapora göre, Haziran 2023'te Türkiye'de emlak piyasasındaki satılık ve kiralık ev  fiyatları yükselmeye devam etti. İşte o rakamlar... 

Bbd Bir İnşaat Ve Emlakçılık Limited Şirketi kuruldu!

Bbd Bir İnşaat Ve Emlakçılık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Dayıoğlu tarafından kuruldu.

Sayar Dekorasyon İnşaat Ve Emlakçılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayar Dekorasyon İnşaat Ve Emlakçılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhlis Sayar tarafından kuruldu.

Lara Dizayn Emlak Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Aracılık Ve İnş.San.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Lara Dizayn Emlak Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Aracılık Ve İnş.San.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fardad Javıdmehr tarafından kuruldu.

Badia Gayrimenkul Ve Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Badia Gayrimenkul Ve Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Reyadh Kasem M. Alfarhad tarafından kuruldu.

Site Bitki Yetiştiriciliği Ve Emlakçılık Limited Şirketi kuruldu!

Site Bitki Yetiştiriciliği Ve Emlakçılık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Kubilay Mücahit Değerli tarafından kuruldu.

Tna Mimarlık İnşaat Gıda Otomotiv Emlakçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Tna Mimarlık İnşaat Gıda Otomotiv Emlakçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Ahmet Tuna, Azat Tuna ve Dşyar Tuna ortaklığında kuruldu!

Imad Eddin Emlakçılık Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Imad Eddin Emlakçılık Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Fatih’de Imad Eddin Alayoubi tarafından kuruldu.Fatih’de Imad Eddin Alayoubi tarafından kuruldu.

emlakçılık ve sorunları paneli Haberi

emlakçılık ve sorunları paneli

Bankpozitif, EMFED, Hürriyet Emlak ve MKE Gayrimenkul'un sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan panelin açılış konuşmasını, EMFED Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kaymakcı yapacak.
Panelde, Emlak Müşavirliği Kanun Tasarısı, mecburi emlakçılık standardının son durumu hakkında bilgi verilecek. Panele konuşmacı olarak Eski Sağlık ve Turizm Bakanı Bülent Akarcalı, Türkiye Serbest Piyasa Aracı Kurumlar Birliği Başkanı Müslüm Demirbilek, Gazi Ünv. İİBF Öğretim Üyesi Prof Dr. Şükrü Kızılot, İstanbul İnşaatçılar Derneği Genel Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, İstanbul Ticaret Odası Emlak Müşavirleri Komite Üyesi Nuri Özelmacıklı, Marmara Üniversitesi SMYO Öğretim Görevlisi Yaşar Kabataş, Aydın ve Kocaeli Üniv.Emlak Yönetim Öğrt.Gör. Aşkın Çınar, Hurriyetemlak.com Portal Müdürü Erol Demirtaş ve Bankpozitif Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kadir Çevik, emlak dünyasının 2008 yılını değerlendirecek. Panelin kapanış konuşmasını ise Panel Başkanı Resul...