01 / 05 / 2024

emlakçılık yeni düzenmele

emlakçılık yeni düzenmele

Türkiye çapında sayıları onbinlerle ifade edilen emlakçıların gözü kanun teklifinde. Köklü değişiklikler öngören teklif sektöre yeni düzen getiriyor.

Yeni emlakçılık sistemine ayak uyduramayanlar kepenk kapatıyor!

Konut sektöründeki hareketlilik emlakçıları da vurdu. Yeni emlakçılık sistemine ayak uyduramayanlar tek tek kepenk kapatıyor.

Herkes emlakçılık yapabilir mi? Emlakçı olmak için ne yapmak gerekir?

Emlakçılık kanunun çıkmasıyla birlikte, emlakçı olma süreçleri ve şartları düzenlenmiştir. Peki artık herkes emlakçı olabilecek mi? Emlakçı olmak için üniversite okumuş olmak şart mı? Emlakçılık sertifikası nedir? İşte emlakçı olmak isteyenler için tüm cevaplar haberin devamında…

Tna Mimarlık İnşaat Gıda Otomotiv Emlakçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Tna Mimarlık İnşaat Gıda Otomotiv Emlakçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Ahmet Tuna, Azat Tuna ve Dşyar Tuna ortaklığında kuruldu!

Imad Eddin Emlakçılık Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Imad Eddin Emlakçılık Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Fatih’de Imad Eddin Alayoubi tarafından kuruldu.Fatih’de Imad Eddin Alayoubi tarafından kuruldu.

Imad Eddin Emlakçılık Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Imad Eddin Emlakçılık Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Fatih'te Imad Eddın Alayoubı tarafından kuruldu.

Metevarse'de emlakçılık mesleği sanal uzmanlığa dönüşüyor!

Geleceğin teknolojisi olacağı öngörülen Metevarse'de meslekler dönüşmeye başladı. Cem Sütçü, "Emlakçılık gibi interaktif ortamda görülen işler de ‘sanal’ uzmanlıklara dönüşecek."

Mükemmel Emlakçılık Turizm Otomotiv Danışmanlık Fotoğrafçılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Mükemmel Emlakçılık Turizm Otomotiv Danışmanlık Fotoğrafçılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdel Hay El Ayoubı ve Imad Eddın Alayoubı ortaklığında kuruldu.

Cebrilco Gayrimenkul Emlakçılık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cebrilco Gayrimenkul Emlakçılık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdallah S.K.J., Abdelaziz Jebril ve Moh'D S.K.L ortaklığında kuruldu.

Emlakçılık yetki belgesinde muafiyet fırsatı bugün sona eriyor!

Türkiye'de kayıtlı kayıtsız 300 binden fazla sayıdaki emlakçılık faaliyeti gösteren işletmeyi ilgilendiren düzenleme 1 Nisan 2021'de yürürlüğe alındı.  Emlak işletmelerinin yetki belgesi alabilmesiyle ilgili sunulan muafiyetler bugün sona eriyor.

Trustus Emlak İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Ve Seyahat Danışmanlığı Sağlık Turizmi Dış Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Trustus Emlak İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Ve Seyahat Danışmanlığı Sağlık Turizmi Dış Tic.Ltd.Şti Zeytinburnu'nda 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulhadi Kabbani ve Abdulrahman Jamal Eddın ortaklığında kuruldu.

Emlakçılık kanunu çıktı mı?

Taşınmaz ticareti ile ilgili 2018 yılından bu yana bir dizi düzenleme yapıldı. Peki emlakçılık kanunu çıktı mı? Yeni düzenleme neler getirdi? İşte tüm merak edilenler...

S.D.S Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi Emlakçılık Şubesi açıldı!

S.D.S Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi Emlakçılık Şubesi bugün Kadıkyö'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Argıç tarafından açıldı.

Gündoğans Emlakçılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğans Emlakçılık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İlker Gündoğan ve Mesut Gündoğan ortaklığında kuruldu. 

emlakçılık yeni düzenmele Haberi

emlakçılık yeni düzenmele

Onbinlerce emlakçının gözü kanun teklifinde. Köklü değişiklikler öngören teklif sektöre yeni düzen getiriyor.


 Bazı tahminlere göre Türkiye çapında sayıları onbinlerle ifade edilen emlakçıların gözü, dikkati Meclis’te Sanayi Komisyonu gündeminde bulunan kanun teklifinde. “Lisanslı emlak müşavirliği, lisanslı emlak müşavirliği şirketleri ve lisanslı emlak komisyoncularının faaliyet, denetim ve sorumluluklarına ilişkin usul ve esasların belirlenmesini öngören” Lisanslı Emlak Müşavirliği, Emlak Müşavirliği Şirketleri ve Emlak Komisyonculuğu Hakkında Kanun Teklifi, 22 Ocak 2015’te TBMM Başkanlığı’na geldi. 9 Şubat 2015’te Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu’na gönderildi. Halen komisyon görüşmelerinin tamamlanması bekleniyor. 


Lisanslı Emlak Müşavirliği ve Emlak Komisyonculuğu Hakkında Kanun Teklifi tam metni!


Yasanın hükümetin gündemine girmesi, yasal düzenlemenin bu yıl içinde çıkacağı beklentilerini güçlendirdi. Bazı tahminlere göre kanun teklifi yasalaşırsa sektörü derinden etkileyecek....