05 / 05 / 2024

emlakjet prestige avantajları

emlakjet prestige avantajları

Yeni nesil emlak bulma uygulamalarından Emlakjet, emlakçılar için kendilerini ayrıcalıklı hissedecekleri yeni bir uygulamayı hayata geçiriyor. Emlakjet ‘Prestige’ dönemi ile üye emlak danışmanlarının tüm ihtiyaçlarını ve işlerini 360 derece ele alarak danışmanlarına çözüm sunuyor. 

Emlakjet, emlakçılar için Prestige dönemini başlatıyor!

Yeni nesil emlak bulma uygulamalarından Emlakjet, emlakçılar için kendilerini ayrıcalıklı hissedecekleri yeni bir uygulamayı hayata geçiriyor. Emlakjet ‘Prestige’ dönemi ile üye emlak danışmanlarının tüm ihtiyaçlarını ve işlerini 360 derece ele alarak danışmanlarına çözüm sunuyor. 

Ataşehir Modern'de ön talep öncesi avantajlar!

Ataşehir'de Lens Yapı tarafından hayata geçirilen Ataşehir Modern projesinde ön talep öncesinde avantajlar sunuluyor...

Emlakjet iki yıl üst üste “Dijital Gamechanger” seçildi!

Emlak pazarında oyunun kuralını değiştiren Emlakjet iki yıl üst üste “Dijital Gamechanger” seçildi..

2 ayda 6.500 kişi evinin değerini Emlakjet’ten öğrendi!

Emlakjet ve Endeksa iş birliği ile 2 ay önce başlatılan ve kullanıcılara satmak veya almak istedikleri konutun özelliklerini girerek gerçek fiyatını görme fırsatı sağlayan “Evinin Değerini Öğren” uygulaması yoğun ilgi gördü. 

Yabancı yatırımcılara sunulan avantajlar devam etmeli!

Yabancı yatırımcıların Türkiye için çok önemli olduğunu söyleyen Tümyapı Yönetim Kurulu Üyesi Ruşen Mete Akyüz, yabancı yatırımcılara sağlanan avantajların devam etmesi gerektiğini söyledi.

Babacan Central'de topraktan ilk fiyat avantajları!

Babacan Central projesi Beylikdüzü E5 üzerindeki konumuyla dikkat çekiyor. Babacan Yapı imzası taşıyan proje ilk fiyat avantajlarıyla ön talep sürecinde...

Altına dayalı kira sertifikasının avantajları!

Altın Tahvili ve Altına Dayalı Kira Sertifikası ihracının avantajları neler, sistem nasıl işliyor? İşte bu soruların yanıtları...

4 soruda kentsel dönüşümde vergi avantajları!

Kentsel dönüşüm kapsamında ev ve işyeri yıkılan hak sahiplerine sunulan avantajlar arasında vergi muafiyeti yer alıyor. Peki, kentsel dönüşümde hak sahipleri hangi vergi ve harçları ödemeyecek?

Emlakjet.com ve Endeksa’dan “evin değerini bilen” iş birliği!

Yeni nesil emlak bulma sitesi Emlakjet.com ve bağımsız gayrimenkul veri merkezi Endeksa, evini satmak ve yeni ev bulmak isteyenlerin hayatını kolaylaştıracak yeni bir iş birliğine imza attı.

Kartal Asia Prestige satılık daire!

Çifçi Çelebi Yapı tarafından hayata geçirilen Kartal Asia Prestige Evleri 19 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. Kartal Asia Prestige satılık daire tipleri 3+1 olarak dizayn ediliyor.

Kartal Asia Prestige teslim tarihi!

Kartal Asia Prestige teslim tarihi Ocak 2018 yılı olarak belirtiliyor. Çifçi Çelebi Yapı'nın projesi Asia Prestige'de 68 konut yer alıyor...

Asia Prestige Kartal'da satışlar başladı!

Çifçi Çelebi Yapı imzasıyla hayata geçirilen Asia Prestige projesi 68 daireden meydana geliyor. Asia Prestige Kartal'da satışlar başladı.

İşte Dubai'de gayrimenkul yatırımı yapmanın avantajları!

Bosphorus Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Ajansı CEO’su Matt Jarar ve MAG Property Development CEO’su Talal M. AlGaddah Dubai'de gayrimenkul yatırımı yapmanın avantajlarını anlattı.

emlakjet prestige avantajları Haberi

emlakjet prestige avantajları

Emlak sektöründe kalite ve hizmet standartlarının yükseltilmesi için yenilikçi girişimlerde bulunmaya devam eden Emlak Jet,  ‘Prestige’ dönemini başlatıyor.

Son dönemlerde emlak danışmanları için değer katacak faaliyetlerde bulunan Emlakjet, emlak sektöründe bugüne kadar yapılmış en kapsamlı ve detaylı hizmet programı olan ‘Prestige’ ile emlak danışmanlarının tüm ihtiyaç ve işlerinin 360 derece ele alarak çözüm sunmayı amaçlıyor.

Emlakjet ile çalışan rekabette öne çıkıyor 

Sektörü yakından takip ettikleri için emlak danışmanlarının güncel ihtiyaç ve beklentileri hakkında bilgi sahibi olduklarını belirten Emlakjet CEO’su Tolga İdikat,Sektör dinamiklerine bu kadar hâkim olmamız, bizi doğru yatırımlar yapmaya yöneltiyor. Emlak danışmanlarının yakın ilgiye ihtiyacı olduğunu, dijital dünyada attıkları her adımda yanlarında güvenilir bir iş ortağı görmek istediklerini, sadece Türkiye’de değil yurt dışında da görünür olmayı arzu ettiklerini biliyoruz. Bir süredir...