06 / 08 / 2024

emlakkulisi facebook hesabı hangisi

emlakkulisi facebook hesabı hangisi

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut haberleri sitesi www.emlakkulisi.com, sektörde gündem belirleyen manşetleriyle Instagram'da... İşte Emlakkulisi.com manşetlerini akıllı telefonlarınızdan takip edebileceğiniz Instagram hesabımızın linki...

12 maddede site yönetimleri toplantılarında oy hesabı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "site yönetimleri toplantılarında oy hesabı" konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

21 maddede site müdürlüğü ve maaşları tavsiye hesabı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "site müdürlüğü ve maaşları tavsiye hesabı" konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

12 maddede site yönetimi kurullarında oy hesabı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site yönetimi kurullarında oy hesabı" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Emlak yasasını emlak zincirleri istemiyor!

Türkiye’nin en büyük ticaret odası İstanbul Ticaret Odası’nın Meslek Komitesi ve Meclis üyesi seçimleri 9 Nisan'da yapıldı. Ulvi Özcan, Facebook hesabında İTO seçimleri ardından bir yazı kaleme aldı...

Adnan Oktar, Silivri’de lüks çiftlik evi yaptırdı!

Adnan Oktar, Silivri’de lüks çiftlik evi yaptırdı. Adnan Oktar’ın Cemaati’ne ait olan A9 kanalının Facebook hesabından paylaşılan fotoğraflarda, lüks çiftlik evi tanıtıldı.

Sedat Peker'den şehit Uzman Çavuş Nuh Özdemir’in ailesine ev!

Ünlü iş adamı Sedat Peker, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde şehit düşen 26 yaşındaki Uzman Çavuş Nuh Özdemir’in ailesine ev aldı. Sedat Peker facebook hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı.

Kirada enflasyon hesabı nasıl yapılır?

Kira sözleşmesi yenilenen kiralamalarda mal sahibi kira bedeline zam yapma hakkına sahip oluyor. Mal sahipleri, kiraya kanunda yazan kurallara göre zam yapabiliyor. Peki, kirada enflasyon hesabı nasıl yapılır?

Emsal oranı hesabı nasıl yapılır?

Yapıların kesin sınır ve kat sayılarını belirleyen oranlar; emsal veya kat alanı katsayısı (KAKS) olarak ifade ediliyor. Peki bir inşaatın emsal oranı hesabı nasıl yapılır? Emsal nasıl hesaplanır?

Dükkan kira zammı hesabı nasıl yapılır?

Kira sözleşmesi yenilenen kiralamalarda, mal sahibi kira bedeline belli oranlarda zam yapma hakkına sahip oluyor. Peki, kiracıya en fazla ne kadar zam yapılır? Dükkan kira zammı hesabı nasıl yapılır?

Veraset ve intikal vergisi hesabı nasıl yapılır?

Taşınmaz malların veraset veya ivazsız bir şekilde bir kimseden başka bir kimseye iktisap etmesi halinde veraset ve intikal vergisi ödeniyor. Peki, veraset ve intikal vergisi hesabı nasıl yapılır?

Emsal hesabı nasıl yapılır?

İnşaat emsali, inşaat çalışmalarına başlanacak bir yapının imar planları doğrultusunda olması gereken sınırlarının belirlenmesi olarak biliniyor. Peki, emsal hesabı nasıl yapılır?

Kaks hesabına dahil edilmeyen alanlar!

Bir arazi üzerine yapılacak olan inşaatın kesin sınırlarını belirlemek için kat alanı kat sayısı hesabı yapılıyor. Peki, kaks nasıl hesaplanır? İşte, kaks hesabına dahil edilmeyen alanlar!

İnşaat kaks hesabı nasıl yapılır?

İnşaat çalışmalarına başlanacak yapının bütün katlardaki alanları toplamına kaks sayısı deniyor. Peki, inşaat kaks hesabı nasıl yapılır?

emlakkulisi facebook hesabı hangisi Haberi

emlakkulisi facebook hesabı hangisi
Türkiye'nin ilk ve tek emlak-konut haberleri sitesi www.emlakkulisi.com 'un Instagram yayını başladı.


Emlakkulisi.com'un konut sektöründe gündem belirleyen manşetlerini artık Instagram'da da takip edebileceksiniz...


Emlakkulisi.com manşetlerini Instagram'da takip etmek için şu linke tıklayın:


http://instagram.com/emlakkulisi


Emlakkulisi.com'u Facebook'ta takip etmek için şu linke tıklayın:


facebook.com/emlakkulisi


Emlakkulisi.com'u Twitter'da takip etmek için şu linke tıklayın: