03 / 05 / 2024

Emlakkulisi.com Editörü Işıl Seren Keskin

Emlakkulisi.com Editörü Işıl Seren Keskin

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un editörü Işıl Seren Keskin ile Hüseyin Şener nişanlandı. Işıl Seren Keskin ile Hüseyin Şener'in nişanı 17 Şubat'ta gerçekleştirildi.

Türkiye Bankalar Birliği’nden dolandırıcılık uyarısı! Sakın bunları yapmayın!

Türkiye Bankalar Birliği, finansal hizmet müşterilerini dolandırıcılık olaylarına önemli uyarılarda bulundu. TBB, tüketicilerin dolandırıcılık olaylarına maruz kalmamak için kendilerini polis, görevli, kargo çalışanı gibi tanıtarak şifre talep eden kişilere şifrelerini paylaşmaması konusunda uyardı.

Twitter'a sesli ve görüntülü arama özelliği geliyor!

X CEO’su Linda Yaccarino, kullanıcıların telefon numaralarını paylaşmadan görüntülü sohbet aramalarına katılacaklarını açıkladı. Yaccarino, gelirleri artırmak için de şirketin reklam verenlerle olan ilişkisini onaracaklarını belirtti.

Hyundai Bayon’un mayıs ayı fiyatlarında büyük değişiklik! Hyundai Bayon’a hatırı sayılır bir zam yapıldı!

Hyundai Bayon'un 2023 yılı mayıs ayı fiyatlarında büyük bir değişiklik yaşandı. Hyundai Bayon'un yeni fiyatına hatırı sayılır bir zam yapılırken, yeni fiyatları görenler gözlerine inanamadı. İşte 10 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Kira artışında yüzde 25 sınırı nasıl uygulanacak? Geriye dönük kiralar için geçerli olacak mı?

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan kira zammı anlaşmazlığına yeni bir tedbir getirildi. Yeni kira düzenlemesine göre 1 Temmuz 2023 tarihine kadar kira zammında yüzde 25'lik bir sınır olacak. Peki, kira artışında yüzde 25 sınır nasıl uygulanacak? Geriye dönük kiralar için geçerli olacak mı?

Afyonkarahisar'da dolandırıcılık operasyonu: Sahte ilan yayınlayan 5 kişi tutuklandı!

Afyonkarahisar ve Denizli'de ev, arsa ve otomobil ilanlarıyla dolandırıcılık yaptığı öne sürülen toplamda 5 kişi tutuklandı.

Emlakkulisi.com Sosyal Medya Uzmanı Şerife Şişoğlu'nun dedesi vefat etti!

Emlakkulisi.com Sosyal Medya Uzmanı Şerife Şişoğlu'nun dedesi Hacı Satı Aydın hayatını kaybetti...

Emlakkulisi.com Eylül'de 2.8 milyon ziyaret aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com Eylül ayında 2 milyon 771 bin 430 ziyaret aldı. Emlakkulisi.com'un sayfa görüntülenme sayısı ise 4 milyon 476 bin 277 oldu.

İnşaat sektörü için ihracat kapısı 15-16 Eylül’de açılıyor!

1.000’e yakın iş insanı 15-16 Eylül tarihlerinde 5. Afrika Forumu’nda bir araya geliyor. 5. Afrika Forumu’nda inşaat sektörü için yeni ihracat kapıları aralanacak.

Sancaktepe'de tapu dolandırıcılığı operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı!

Sancaktepe'de gayrimenkul işlemlerinde  "nitelikli dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik" yaptıkları belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.

Emlakkulisi.com Editörü Cansu Yılmaz'ın dayısı vefat etti!

Emlakkulisi.com Editörü Cansu Yılmaz'ın dayısı Ayhan Sat hayatını kaybetti...

Emlakkulisi.com Eylül'de 3 milyon ziyaret aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com Eylül ayında 3 milyon 23 bin 721 ziyaret aldı. Emlakkulisi.com'un sayfa görüntülenme sayısı ise 6 milyon 307 bin 740 oldu.

Emlakkulisi.com Şubat'ta 3.9 milyon ziyaret aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com Şubat ayında 3 milyon 941 bin 653 ziyaret aldı. Emlakkulisi.com'un sayfa görüntülenme sayısı ise 8 milyon 581 bin 650 oldu.

The Bo Viera'nın imara ve yapı ruhsatına aykırı bölümleri yıkıldı!

Muğla Bodrum'da inşaatı durdurulan 365 villa ve 80 odalı oteli içeren 'The Bo Viera Projesi'nin imara ve yapı ruhsatına aykırı bölümlerinin yıkım işlemi tamamlandı... 

Emlakkulisi.com Editörü Işıl Seren Keskin Haberi

Emlakkulisi.com Editörü Işıl Seren Keskin

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haber sitesi Emlakkulisi.com'un editörü Işıl Seren Keskin ile Hüseyin Şener nişanlandı.

Işıl Seren Keskin ile Hüseyin Şener'in nişanı 17 Şubat 2018 Cumartesi günü saat 19:00'da Yeni Marmaris Düğün Sarayı'nda gerçekleştirildi.

Emlakkulisi.com ailesi olarak haber editörümüz Işıl Seren Keskin ve Hüseyin Şener'i tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar...