05 / 05 / 2024

Emlakta doğru danışman nasıl olunur

Emlakta doğru danışman nasıl olunur

İş dünyasının ve emlak sektörünün önde gelen ismi Hilmi IŞIKÖREN, yarın akşam 21:30 – 22:30 saatleri arasında ‘Emlakta doğru danışman nasıl olunur ve doğru danışman nasıl bulunur?’ konulu online ‘canlı’ seminerinde bilgilerini katılımcılarla paylaşacak.

Endeksa'dan gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk! Yatırımcıların doğru karar vermelerini sağlayacak sistem geliyor

Endeksa, makine öğrenimi ve büyük veri analizi tekniklerinin kullanımıyla gayrimenkul değerleme ve analiz süreçlerini değiştiriyor.  Bu teknoloji sayesinde gayrimenkul yatırımcıları daha detaylı analizler yaparak doğru karar verebilecek.

Yatırım Uzmanı Doğan'dan şok uyarı: Çok can yakabilir

Her gün yeni bir rekora imza atan Borsa İstanbul'da 2020'ye benzer bir hareketin söz konusu olduğunu belirten Yatırım Danışmanı Üzeyir Doğan, "çok canlar yanabilir" dedi.

Doğru Geo Teknik Proje Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğru Geo Teknik Proje Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Duygu Güngör tarafından kuruldu.

'Fay yasası'nın deprem yıkımlarına çare gösterilmesi doğru değil!

JMO, fay yasasının yıkımlara çare gösterilmesinin doğru olmadığını belirtti ve “Depreme ilişkin yasa ya da yönetmelik değişikliği olacaksa, bu ancak TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odasına ya da Jeofizik Bilimcilerine danışarak verilebilir” açıklamasında bulundu.

Mehmet Nuri Ersoy'dan Galata Kulesi yorumu: Yapılan işlem doğru ama hiltinin kullanılması yanlış!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Galata Kulesi'nde yürütülen restorasyon çalışmaları esnasında hiltiyle yapılan işleme dair konuştu. Bakan Ersoy, "Yapılan işlem doğru ve yapılması gereken bir işlem ama hiltinin kullanılması yanlış" dedi.

Doğru gayrimenkul danışmanı nasıl seçilir?

Yatırım ya da kullanım amaçlı gayrimenkul satın almak isteyen vatandaşlar, gayrimenkul danışmaları ile iletişime geçiyor. Peki doğru gayrimenkul danışmanı nasıl seçilir?

Belgin Bilgiç'ten Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları eğitimi bu akşam!

Emlak GYO'nun önceki Genel Müdür Yardımcısı değerleme uzmanı Belgin Belgiç, bu akşam online ve canlı yayınla 'Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları 1 ve 2' başlıklı eğitim verecek...

Belgin Bilgiç'ten Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları 1 eğitimi bu akşam!

Emlak GYO'nun önceki genel müdür yardımcısı Belgin Bilgiç ilk kez emlak ofisi sahipleri ve danışmanlarıyla buluşuyor. Bilgiç'ten Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları 1 eğitimi bu akşam online canlı anlatımıyla Online Emlak Akademi'de....

İmar barışında doğru bilinen yanlışlar!

Çarpık yapılaşmanın önüne geçmek ve imar hatalarını düzeltmek için başlatılan imar barışı uygulamasında doğru bilinen birçok yanlış bulunuyor. İşte o haber...

Arif Doğru, mühendisliği bırakıp tatil köyü kurdu!

TOFAŞ'ta 20 yıldır sürdürdüğü mühendislik mesleğini bırakan Arif Doğru, TKDK'dan aldığı hibe desteğiyle doğduğu Gököz köyünde yaklaşık 2,6 milyon liralık yatırımla "tatil köyü" kurdu.

21 maddede doğru site yönetimi tasarımı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için '' doğru site yönetimi tasarımı '' konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Site yönetimlerinde doğru bilinen 8 yanlış!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için ''site yönetiminde doğru bilinen yanlışlar" konusunu kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı..

Site yönetimlerinde yapılan 9 doğru 9 yanlış!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için ''site yönetimlerinde yapılan 9 doğru 9 yanlış'' konusunu kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı..

Emlakta doğru danışman nasıl olunur Haberi

Emlakta doğru danışman nasıl olunur

2012 yılında Türkiye’nin ilk Online ‘Canlı’Seminerlerinin kurucusu olan Hilmi IŞIKÖREN, yeni yatırımı Işıkören Online ‘Canlı’ Seminer Platformu ile yeni seminerlere devam ediyor. İnternet üzerinden Full HD kalitesinde şifreli canlı yayınla gerçekleşecek olan dördüncü seminer aynı anda dünyanın her yerinden bu konuya ilgi duyan kişileri buluşturuyor.



İş dünyasının ve emlak sektörünün önde gelen ismi Hilmi IŞIKÖREN, yarın akşam 21:30 – 22:30 saatleri arasında ‘Emlakta doğru danışman nasıl olunur ve doğru danışman nasıl bulunur?’ konulu online ‘canlı’ seminerinde bilgilerini katılımcılarla paylaşacak.


“Emlak işi, uzun vadeli müşteri ilişkileri geliştirme, güçlü dostluklar oluşturma işidir. Önce insan sonra satış gelir. Emlak işinde iş sahibi, yöneticisi, çalışanı her şeyden önce bir danışmandır. Danışman olarak doğamazsınız ama bazı teknik ve bilgilerle donanırsanız ve yapınız da buna uygunsa doğru...