02 / 07 / 2024

Emlakta ilk beklenti kredi faizlerinin düşürülmesi

Emlakta ilk beklenti kredi faizlerinin düşürülmesi

Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, 1 Kasım seçim sonuçlarının gayrimenkul piyasasına olası yansımaları ve beklentilerini değerlendirdi.

Altını bilen adam İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına kara haber! Düşüş için ilk sinyali verdi!

Altını bilen adam İslam Memiş, altın fiyatlarındaki düşüşle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İki önemli kritik verinin beklentiğini söyleyen Memiş, altındaki düşüş için ilk sinyali verdi. 

İlk konutunu almak isteyenlere müjde! 1.20 faizli konut kredisinde detaylar peş peşe açıklandı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ilk konut sahibi olmak isteyenleri desteklemek için Orta Vadeli Program çerçevesinde dar gelirliye konut kampanyası başlatılacağını duyurdu. Bu kredi için beklenti ise 15 yıl (180 ay) vade fırsatı ve 1.20 faiz oranına sahip olması şeklinde.

Belgin Bilgiç'ten Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları 1 eğitimi bu akşam!

Emlak GYO'nun önceki genel müdür yardımcısı Belgin Bilgiç ilk kez emlak ofisi sahipleri ve danışmanlarıyla buluşuyor. Bilgiç'ten Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları 1 eğitimi bu akşam online canlı anlatımıyla Online Emlak Akademi'de....

ABD'de inşaat harcamaları son 3 ayın ilk yükselişini gösterdi!

ABD'de inşaat harcamaları Ağustos ayında yüzde 0,5 artarak son 3 ayın ilk yükselişini gösterdi. Veriye ilişkin beklenti yüzde 0,4 artış seviyesindeydi.

Emlakta ilk beklenti kredi faizlerinin düşürülmesi!

Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, 1 Kasım seçim sonuçlarının gayrimenkul piyasasına olası yansımaları ve beklentilerini değerlendirdi.

Emlak sektöründe ilk beklenti faizlerin düşürülmesi!

Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, 1 Kasım seçim sonuçlarının gayrimenkul piyasasına olası yansımaları ve beklentilerini değerlendirdi. Çelik, konut kredi faizlerinin düşmesi gerektiğine dikkat çekti.

Türkiye ilk çeyrekte yüzde 4.2 büyüyecek!

Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı'nın (SETA) 2014 yılı 1. çeyrek Büyüme Beklenti Anketi açıklandı. Ankete katılan ekonomistler, Türkiye ekonomisinin yılın ilk çeyreğinde yüzde 4,2 büyüyeceğini bekliyor.

Dış Ticaret Beklenti Anketi açıklandı!

Ekonomi Bakanlığının, yılın 2. çeyreğine ilişkin Dış Ticaret Beklenti Anketi açıklandı. Yılın ilk çeyreğinde 98,8 olan İhracat Beklenti Endeksi, bu yılın ikinci çeyreğinde 116,7 seviyesinde gerçekleşti.

Malatya'ya Atmalılar İlköğretim Okulu yaptırıldı!

Malatya'nın Arguvan ilçesine bağlı Kömürlük köyünde 8 derslikli modern ilköğretim okulu yaptırıldı

 

Bilge Köyü'ndeki ilköğretim okulunun inşaatı tamamlandı!

Bilge Köyü'nde 7 ay önce yapımına başlanan ilköğretim okulu tamamlandı

Turkuaz Türk Özbekistan'da kentin ilk dev AVM'sini açtı!

Recep Akdağ, Semerkand'da Turkuaz Türk firmasına ait kentin ilk dev alışveriş merkezini hizmete açtı

Türkiye'nin ilk Konfüçyüs araştırma merkezi açıldı

Türkiye'nin ilk Konfüçyüs Araştırma ve Geliştirme Merkezi (KAGEM) Ankara'da hizmete girdi

Havalimanı bağlantı yolu için Yeşilköy yönü trafiğe kapandı

İstanbul Atatürk Havalimanı bağlantı yollarının yapımı için süren inşaatta, müteahhit firma izinsiz olarak yeşilköy yönünü trafiğe kapattı

Emlakta ilk beklenti kredi faizlerinin düşürülmesi Haberi

Emlakta ilk beklenti kredi faizlerinin düşürülmesi

Bankaların vatandaşlara sunduğu konut kredilerindeki faiz oranlarını düşürmeye çağıran Çelik, gayrimenkul sektörnün ekonomi ile iç içe olduğunu dile getirdi. Gayrimenkul ve inşaat sektörünün kazanç sağlaması için istikrara ihtiyacı olduğunu kaydeden Çelik, "Gayrimenkul sektörü ekonomi ile iç içe olan bir sektör. Gayrimenkul ve inşaat sektörünün kazanç sağlaması ve halkın alım gücünün olabilmesi için, istikrara ihtiyacı var. Son 6 ay içerisinde özellikle de döviz ve altında yaşanan artış inşaat sektörünü çok olumsuz yönde etkiledi. Bu ekonomik kayıp bizim sektörümüzün üzerine bir kara bulut gibi çökmüştü. 1 Kasım seçimlerinde halkımız iradesini gösterdi. Beklentimiz bundan sonra tek hükümet ile birlikte istikrarın yakalanmasıdır. Seçimden hemen sonra döviz ve altında düşüş yaşanmaya başladı. Bizim sektörümüzde de yatırım yapacak olan insanların beklentisi de aynı düşüşün bankaların...